Polskie sklepy w Coventry

Czesc wszystkim
Niedawno przyjechalem do Coventry i ni mam jeszcze rozeznania w terenie. Szukam sklepow z polska zywnoscia (brakuje mi polskiego jedzonka) Dajcie jakies namiary. Pozdrawiam
Anonim Moim ulubionym sklepem jest Tesco na Ricoh Arenie. Moge tam kupic wszystko, lacznie z polska wedlina, smietana, syropem malinowym do herbaty i kiszona kapusta jesli potrzebuje. Nigdy nie ma problemu z widocznoscia daty waznosci czy ze swiezoscia. Jedynie czasami ewidentnie widac ze nie pracuje na tym dziale polak bo sa pomieszane produkty i np tam gdzie powinna stac kapusta stoja ogory a tam gdzie powinny byc ogorki stoja jakies salatki. Jednak taki problem to nie problem :-)
2012-07-06 14:32:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
nina_dtx Tesco ma polskie produkty tylko po to żeby polacy wydali 5 funtów na polskie na 50 na angielskie. Nie można kupić chyba więcej jak 7 rzeczy tego samego rodzaju, przekonałam się jak chciałam kupic box paluszków, budyniu i czegos tam jeszcze, to przy kasie zaczeły się problemy, ale jak bys chciała karton wódki to ok nikt cie nie zapyta po co ci tyle! ja tesco nie lubie bo warzywa i owoce maja do niczego, lepszy jest juz morisson
2012-07-07 08:46:00
MB Nie zawsze produkt ważny a zepsuty jest winą producenta, jeżeli jest źle przechowywany w sklepie to wina właściciela sklepu. i nie rozumiem po co się chłopcze unosisz jeśli nie chcesz to nie pisz na forum . ale daj się wypowiedzieć innym . a jeśli chodzi o Jacobsa -chwalisz bo ci się podoba córka właścicielki ( bardziej je zachwalałeś niż sklep )

lgft
1- jakby nie bylo sklepow to kazdy by narzekal ze zle
2- gadacie o swiezosci wiec kazdy towar w terminie gdy jest nie dobry to wina producenta
3- tak jak juz powiedzialem skoro sie tak kazdy wywyzsza to niech otworzy swoj sklep
4- wy tylko siedzicie i piszecie na sklepy , salony , imprezy pl itp itp skoro wam tak zle to nie chodz do polskich punktow i nie narzekaj bo zawsze widzicie tylko zle cechy nigdy dobrych :)
2012-07-08 08:09:00
MB
patzab3
robimy ta ankiete?

Ja jestem za !!!!!!!!!!!!!!!
2012-07-08 08:11:00
adam83 po co Wam ta ankieta??? wszyscy maja swoje sklepy i tak to nic nie zmieni.koles zaplacil 4000£ i miejmy nadzieje ze sie czegos nauczy. juz wystarczy tych komplementow na temat polskich sklepow i nie tylko.
2012-07-08 13:35:00
dux a jakie właściwie widzisz powody przeciwko takiej ankiecie?

Ciężko, żeby jedna osoba miała opinię na temat każdego ze sklepów, a dyskusje jak widać są chaotyczne. Natomiast zbierając opinię kilkuset osób w formie ankiety, można uzyskać dosyć klarowny i bardziej obiektywny niż w wyniku przekrzykiwania się na forum, obraz tego jak polskie sklepy w Cov sobie radzą.

Ja jestem jak najbardziej za - w końcu są one dla nas i warto dzielić się opiniami na ich temat. A wolałbym, żeby to było zrobione za pomocą MC, żeby można było ograniczać potencjalne manipulacje - czyli wykluczyć powtarzanie IP czy głosowanie tylko dla zalogowanych itp...
2012-07-08 13:54:00
adam83 nie mam nic przeciwko, na stronie sa reklamy polskich sklepow. pozdrawiam
2012-07-08 14:57:00
dux I cóż z tego, że są reklamy?
A w czasopismach opisujących i porównujących samochody są reklamy samochodów...
Badanie zadowolenia konsumentów nie jest atakiem na sklepy!! wręcz przeciwnie - powinno być dla nich źródłem wniosków i pomysłów na poprawę i rozwój oferty.
2012-07-08 15:11:00
randy Zgadzam się z Tobą Dux klucz do sukcesu leży w umiejętności słuchania innych, w tym temacie dużo zostało powiedziane na temat tego co jest dobre a co złe w polskich sklepach, może właściciele teraz spojrzą inaczej na rzekome przeterminowane produkty na półkach sklepowych. 8-)

dux
I cóż z tego, że są reklamy?
A w czasopismach opisujących i porównujących samochody są reklamy samochodów...
Badanie zadowolenia konsumentów nie jest atakiem na sklepy!! wręcz przeciwnie - powinno być dla nich źródłem wniosków i pomysłów na poprawę i rozwój oferty.
2012-07-08 15:15:00
patzab3 czekam na ankiete!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012-07-09 20:39:00
olijka to se zrób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012-07-09 21:53:00
advent_cov Wszystkie te polskie sklepy maja slaba obsluge. Jak wspomniano wczesniej, sa na tyle prosci ze nawet nie przywitaja klienta !!! Siedza, jak te kury na grzedzie i nastawiaja uszy wszlekim plotkom.
Co to za sklep Best Delhi? Nie slyszalem wczesniej?? Sposrod tych wszystkich na stoke'u sklepow, to wybralbym Marysienke tam bynajmniej nie robi sie zakupow pod presja ''pseudo'' wlascicieli - do monopolu sie nadaja, by z plebsem walczyc !!!
2012-07-10 12:42:00
dux @advent_cov
Czyli jest jednak jakiś sklep, którego nie znasz, co jednak nie przeszkadza Ci jechać po 'wszystkich'. Takie komentarze lubię najbardziej :)

Może po prostu napisz gdzie Ci się nie podobała obsługa, tzn jakbyś może chciał się wznieść w swojej ocenie ponad poziom plebsu, czyli bluzgania po wszystkim, mimo, że masz na myśli konkretne przypadki...
2012-07-10 13:04:00
advent_cov Nie zaobserwowalem tutaj ''bluzgan'' po wszystkich, wiec nie poszerzaj sobie mojej opini :-O
2012-07-10 13:29:00
dux No faktycznie - subtelnie obyło się bez 'kurew', ale miałem na myśli raczej rzucanie nieuzasadnionych ''pseudo' właścicieli', czy prostych kur plotkarek, na masę ludzi, bo akurat jakiś właściciel czy ekspedientka ci się nie podobała...

Konkretnie proszę, a nie 'wszyscy', bo jest to krzywdzące, a widzisz jak sam reagujesz na 'poszerzane' opinie :)
2012-07-10 14:39:00