Polskie sklepy w Coventry

Czesc wszystkim
Niedawno przyjechalem do Coventry i ni mam jeszcze rozeznania w terenie. Szukam sklepow z polska zywnoscia (brakuje mi polskiego jedzonka) Dajcie jakies namiary. Pozdrawiam
tomasz1302 Jezeli teraz sie Pan reklamuje ze mieso nie jest pochodzenia Polskiego to postep.....bo ja wczesniej kupilam od Pana mieso z przekonaniem , ze pochodzi z Polski bo tak bylo napisane w reklamie i poczulam sie oszukana. Prosze Pana prosze sie zastanowic co by bylo gdybym ugotowala to mieso na ten sam dzien na obiad poniewaz w momencie gdzy wkladalam je do lodowki nie mialo zadnych oznak zepsucia ani zapachu, ani dziwnego koloru , a po czterech godzinach zmienilo sie w cos co wygladalo jak by bylo zepsute przez co najmniej trzy dni... Mam male dziecko jak bym mu podala taki schabik na obiad to co dalej ? Czy bysmy sie wszyscy znalezli w szpitalu ?
2013-02-24 12:14:56
Pres Enter to save or Esc to cancel
tomasz1302 http://www.bhampl.com/katalog-firm/item/11_hurtownie-wholesale/11_maciej-delivery-food#

2013-02-24 13:01:58
maciek71 Witam zgadzam sie z Pania co do zepsutego miesa,sam mam dzieci i tez bym nie podal im takiego miesa,jeszcze raz bardzo przepraszam za zaistniala sytuacje,niech mi Pani wierzy ze nie zrobilem tego celowo,poprostu ktos sprzedal mi nieswieze mieso,szczerze mowiac rozliczajac sie z Pania (przepraszam ze wrzucilem te pieniadze przez skrzynke-bylo pozno) myslalem ze ten temat jest zamkniety ale widze ze nie, w takim razie co moge dla Was jeszcze zrobic?slowa przepraszam itp tez byly?co do linku o miesie polskim to stara reklama gdzie faktycznie mieso bylo z Pl,kupowalem cale schaby i inne czesci wieprzowiny,jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam

maciek
2013-02-24 13:45:14
andzik81 Ja kupiłam raz u pana Maćka waga troszke sie nie zgadzała ale co do mięsa nie było żadnych zastrzeżen świeże i naprawde dobre być może że własnie z pl trafiło mi sie, czasami kupie gdzies w hurcie polskim i ostatnio było rozczarowanie niby też miały być polskie filety z kurczaka ,te od pana Maćka co ja miałam wtedy to naprawde super i trudno porównać je do tych co kupiłam miesiąc temu-pozdrawiam
2013-02-24 14:46:19
tomasz1302 Temat byl zamkniety oczywiscie ..... Wczesniej na forum wyrazilam tylko opinie o Panu a zostalam wyzwana od nieudacznikow , tak wiec proboje wyjsnic jeszcze raz cala zaistniala sytuacje. W momencie gdzy kupowalam mieso od Pana to ogloszenie ktore podaje w linku bylo na MojeCoventry i tez Pan pisal w naglowku ze mieso jest z Polski a jak zaptalam wtedy powiedzial Pan ze jest z Holandii . Jak ja ide do sklepu i kupuje perfumy Chanel i sprzedawczyni mi mowi ze sa orginalne i place za nie taka sama cene jak kosztuja normalnie , a po czym sie okazuje ze to podroba a zaplacilam tyle samo jak za orginal ......to jest oszustwo. No i tak samo z miesem od Pana . Moze dla innych nie ma to znaczenia ale dla mnie ma ogromne. Tak wiec prosze nie wciskac ludziom wiecej kitu ze ze sprzedaje Pan cos co nie jest prawda.
Dziekuje
2013-02-24 15:48:19
rosak Czy ktoś się orientuje w jaki sposób można u tego pana zamówić mięso?
Strona internetowa maciejdelivery.eu nie istnieje, brak plików na serwerze.
2013-03-27 12:50:30
majka2012 Maciej Delivery Food
2013-03-27 14:07:37
cerber Witam.
Ja też bym chciał pare słów o MACIEJ DELIWERY FOOD.
Zrobiłem jakąś chwile temu zamówienie u Pana Macieja.Było to zbiorowe zamówienie na nie małą kwotę i przez przypadek moja dziewczyna sprawdziła wagę która była podana na każdym opakowaniu i wyobrażcie sobie że nic się nie zgadzało.Dla pewności wziołem wagę od brata i niestety moje obawy się potwierdziły.Waga była zawyżona.Nie były to wielkie różnice,ale przy rachunku około 200 funtów dopłaciłem około 15f.Nie dochodziłem tego u Pana Macieja bo jakość wyrobów była bardzo wysoka i byłom bardzo zadowolony.Jakość wyrobów mi zrekompensowała niedowagę,ale przestrzegam i sprawdzajcie ile dostajecie towaru za który płacicie.
Nie wnikam czy mięso jest z polski czy z innego kraju bo niema to dla mnie znaczenia.Wyroby były BARDZO DOBRE,ale troszku nierzetelnie sprzedawane.
Pozdrawiam
2013-03-27 15:57:29
dzidamocy ha widze ze nie tylko ja miałem z Tym problemy ale znalazłem normalnego dostawce i nie mam ani 1 problemu Co do niego pozdrawiam
2013-03-27 20:39:39
darkeye dzidamocy mozesz daj namiary
zeby nie bylo reklamy prosze o pw dzieki
2013-03-27 20:46:26
dzidamocy ok zaraz mamy zapytam hehe :)
2013-03-27 20:49:01
cerber dzidamocy jak można namiar na tego dostawcę to też poproszę:)
2013-03-28 11:20:18
katarzyna1 Ja zamawiam u Pana Macka juz od dłuzszego czasu.. i jestem zadowolona :) miesko zawsze na czas i zawsze swieze,jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie ze mieso smierdzialo ..(szczesciara:) i zdecydowanie polecam :-)
2013-03-28 15:18:21
marxx7727 Potwierdzam to co opisuje "cerber" . Pana M.a radze sprawdzac , najlepiej przed platnoscia za towar/. Nikt nie neguje jakosci tylko ilosc zapakowanego w rzeczywistosci towaru. A to zmienia ceny ktore podawane sa przez pana M. . To sie poprostu nazywa " nabijanie ludzi w butelke" , tak tez sie ma co do zekomego miesa z polski. W to smiem watpic bo znam ludzi ktorzy zaopatruja sie u tego samego dostawcy co pan M. i napewno nie jest to nasz rodak. Nie ladnie jest oszukiwac ludzi na wadze jak i z pochodzeniem miesa. Wystarczy poprosic pana M. o certyfikat jakosci i tego ze miesko bylo badane, a wyjdzie szydlo z worka, bo na takowym zaswiadczeniu powinien widniec dostawca miesa.
Pozdrawiam.

Edytowany przez marxx7727 o 29-03-2013 - 12:25.
2013-03-28 16:28:23
marxx7727 Dopisuje do powyższego komentarza, że chodzi o mięsko importowane / z certyfikatem jakosci i badan / , w tym wypadku JEŚLI JEST z Polski.
2013-03-28 16:37:02