Polskie sklepy w Coventry

Czesc wszystkim
Niedawno przyjechalem do Coventry i ni mam jeszcze rozeznania w terenie. Szukam sklepow z polska zywnoscia (brakuje mi polskiego jedzonka) Dajcie jakies namiary. Pozdrawiam
agusia.21 Proszę o namiary na ten sklep...gdzie się znajduję...dziękuje
2011-08-04 12:14:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
olijka
lowell
już otwarte, warto zobaczyć, tak powinien wyglądać sklep, poza tym 40 produktów na gazetce na otwarcie, polecam

super!! jeszcze dziś wpadnę:)

agusia.21
Proszę o namiary na ten sklep...gdzie się znajduję...dziękuje

niedaleko "starej" krówki:) ta sama ulica (far gosford street) nr chyba 90. łatwo znaleźć, bo jest na przeciwko lloydsa.
2011-08-04 14:44:00
onax Nowa krówka naprawdę robi wrażenie! Tylko na artykułach nie ma cen ale mam nadzieję że to się zmieni
2011-08-05 18:17:00
olijka ale ceny na pólkach są zawsze widoczne i wyraźne. jak dla mnie to nie problem.
2011-08-05 22:23:00
zokla po przeczytaniu tych pochwał z czystej babskiej ciekawości zaszłam dziś do nowej Krówki , fakt , tak powinien wyglądać sklep , ale na wyglądzie nikt biznesu nie zrobił , no może nikt , ceny czytelne ale szkoda że brakło ich na zamrażarce ,bądz były mało widoczne , wybór i świeżość wędlin pozostawia wiele do życzenia a zapach unoszący się w sklepie nie przypomina świeżości nowego sklepu a dezynfekcji Domestosem ale plus OGROMNY za życzliwość osób sprzedających
2011-08-06 19:37:00
bomba a ja robie zakupy w Krowce od 3 lat i sklepu nie zmienie! zawsze wszystko swieze i terminie, produkty z krotka data przecenione.
2011-08-07 23:15:00
kuchar9 Oj dziewczyny dziewczyny;-)Normalnie widze ze swiata nie widzice poza przeniesieniem krasuli..Niektore z Was to pewnie z pracy sie zwolnily zeby na otwarcie zdazyc:DPozdrawiam.He hehe
2011-08-08 08:46:00
kuchar9 i oczywiscie nie nabijam sie tylko usmiech sie pojawia na twarzy jak sie czyta Wasze komentarze :D.Milych zakupow.Muuuuuuuusza sie udac :D

Edytowany przez kuchar9 o Sie 08, 2011 - 07:52 AM.
2011-08-08 08:50:00
vintage Wiekszosc polskich sklepow jest ok, bo maja polskie jedzenie ! ale na serio to serek wiejski jest lepszy w morrisonie (cottage cheese - odradzam pineaplowy bo slodko-slony), smietana , maslo lepsze i tansze w kazdym sklepie Sainsbury's, Morrisns, cokolwiek,

Majonez Winiary, jedyny ktory uznaje czasem sie pojawia na polskiej polce w Morrisie, w cenie duzo nizszej niz w wiekszosci sklepow PL, podobnie jest z keczupem, ogorami kiszonymi i kapusta kiszona - wszystko smaczne.
Faktem jest ze dobra polska kielbasa czy wedlina bedzie tylko w sklepie PL, najlpeiej w takim, ktory ma mega obroot i zawsze swieze - co zazwyczaj widac golym okiem. DO pieczenia chlebkow polecam make zytnia z morrisona, ale za to pszenna krajowa tysiac razy lepsza jest z Polski, bo zawiera malo glutenu (jeszcze).
Takze sklepy PL sa niezbedne, ale kupowanie tam wszystkiego to troche bez sensu.
2011-08-08 15:31:00
olijka @vintage masz rację.
możemy założyć też nowy wątek o artykułach polskich i ich substytutach w angielskich supermarketach pt "gdzie czego szukać". sama miałam problem (jeszcze nie było polskich sklepów) , żeby kupić kwaśną śmietanę a nie znałam angielskiego.

tylko jak znam "mojecoventry.pl" to się znajdzie więcej mądrali do*pieprz*ających innym, niż pomocnych wątków:/

Edytowany przez olijka o Sie 09, 2011 - 12:57 AM.
2011-08-09 01:55:00
vintage Zlazil moj cale Cov i nigdzie nie zauwazylismy, macie jakies namiary? Bede wdzieczna. Pozdro
2011-12-15 20:03:00
zokla na taki produkt to chyba za wczesnie ale cos podejrzewam ze od przyszlego tygodnia beda w co drugim polskim sklepie czym blizej swiat tym wiekszy wybor
2011-12-15 20:50:00
ciewronka jesli chodzi o swieze takie w calosci to ja bez problemu kupowalam w asdzie lub tesco na dziale rybnym i to o kazdej porze roku ;-)
2011-12-15 21:06:00
olijka takie solone z beczki? to w każdym polskim sklepie powinny być już się pojawiły, widziałam wczoraj. a świeże w całości (wypatroszone) w coventry market, na stoisku rybnym są cały czas.
2011-12-16 10:43:00
ecco a czy ktos sie orientuje w ktorym sklepie w okolicy centrum/radford dostane kapuste kiszona z beczki?
2011-12-16 11:03:00