agusia.21
Proszę o namiary na ten sklep...gdzie się znajduję...dziękuje
2011-08-04 12:14:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
olijka
już otwarte, warto zobaczyć, tak powinien wyglądać sklep, poza tym 40 produktów na gazetce na otwarcie, polecam
super!! jeszcze dziś wpadnę:)
Proszę o namiary na ten sklep...gdzie się znajduję...dziękuje
niedaleko "starej" krówki:) ta sama ulica (far gosford street) nr chyba 90. łatwo znaleźć, bo jest na przeciwko lloydsa.
2011-08-04 14:44:00
onax
Nowa krówka naprawdę robi wrażenie! Tylko na artykułach nie ma cen ale mam nadzieję że to się zmieni
2011-08-05 18:17:00
olijka
ale ceny na pólkach są zawsze widoczne i wyraźne. jak dla mnie to nie problem.
2011-08-05 22:23:00
zokla
po przeczytaniu tych pochwał z czystej babskiej ciekawości zaszłam dziś do nowej Krówki , fakt , tak powinien wyglądać sklep , ale na wyglądzie nikt biznesu nie zrobił , no może nikt , ceny czytelne ale szkoda że brakło ich na zamrażarce ,bądz były mało widoczne , wybór i świeżość wędlin pozostawia wiele do życzenia a zapach unoszący się w sklepie nie przypomina świeżości nowego sklepu a dezynfekcji Domestosem ale plus OGROMNY za życzliwość osób sprzedających
2011-08-06 19:37:00
bomba
a ja robie zakupy w Krowce od 3 lat i sklepu nie zmienie! zawsze wszystko swieze i terminie, produkty z krotka data przecenione.
2011-08-07 23:15:00
kuchar9
Oj dziewczyny dziewczyny;-)Normalnie widze ze swiata nie widzice poza przeniesieniem krasuli..Niektore z Was to pewnie z pracy sie zwolnily zeby na otwarcie zdazyc:DPozdrawiam.He hehe
2011-08-08 08:46:00
kuchar9
i oczywiscie nie nabijam sie tylko usmiech sie pojawia na twarzy jak sie czyta Wasze komentarze :D.Milych zakupow.Muuuuuuuusza sie udac :D
Edytowany przez kuchar9 o Sie 08, 2011 - 07:52 AM.
2011-08-08 08:50:00
vintage
Wiekszosc polskich sklepow jest ok, bo maja polskie jedzenie ! ale na serio to serek wiejski jest lepszy w morrisonie (cottage cheese - odradzam pineaplowy bo slodko-slony), smietana , maslo lepsze i tansze w kazdym sklepie Sainsbury's, Morrisns, cokolwiek,
Majonez Winiary, jedyny ktory uznaje czasem sie pojawia na polskiej polce w Morrisie, w cenie duzo nizszej niz w wiekszosci sklepow PL, podobnie jest z keczupem, ogorami kiszonymi i kapusta kiszona - wszystko smaczne.
Faktem jest ze dobra polska kielbasa czy wedlina bedzie tylko w sklepie PL, najlpeiej w takim, ktory ma mega obroot i zawsze swieze - co zazwyczaj widac golym okiem. DO pieczenia chlebkow polecam make zytnia z morrisona, ale za to pszenna krajowa tysiac razy lepsza jest z Polski, bo zawiera malo glutenu (jeszcze).
Takze sklepy PL sa niezbedne, ale kupowanie tam wszystkiego to troche bez sensu.
2011-08-08 15:31:00
olijka
@vintage masz rację.
możemy założyć też nowy wątek o artykułach polskich i ich substytutach w angielskich supermarketach pt "gdzie czego szukać". sama miałam problem (jeszcze nie było polskich sklepów) , żeby kupić kwaśną śmietanę a nie znałam angielskiego.
tylko jak znam "mojecoventry.pl" to się znajdzie więcej mądrali do*pieprz*ających innym, niż pomocnych wątków:/
Edytowany przez olijka o Sie 09, 2011 - 12:57 AM.
2011-08-09 01:55:00
vintage
Zlazil moj cale Cov i nigdzie nie zauwazylismy, macie jakies namiary? Bede wdzieczna. Pozdro
2011-12-15 20:03:00
zokla
na taki produkt to chyba za wczesnie ale cos podejrzewam ze od przyszlego tygodnia beda w co drugim polskim sklepie czym blizej swiat tym wiekszy wybor
2011-12-15 20:50:00
ciewronka
jesli chodzi o swieze takie w calosci to ja bez problemu kupowalam w asdzie lub tesco na dziale rybnym i to o kazdej porze roku ;-)
2011-12-15 21:06:00
olijka
takie solone z beczki? to w każdym polskim sklepie powinny być już się pojawiły, widziałam wczoraj. a świeże w całości (wypatroszone) w coventry market, na stoisku rybnym są cały czas.
2011-12-16 10:43:00
ecco
a czy ktos sie orientuje w ktorym sklepie w okolicy centrum/radford dostane kapuste kiszona z beczki?
2011-12-16 11:03:00