RAMZES
Ja widzę w tej całej sprawie i pozytywne kwestie, a mianowicie że nie będzie problemu z kupnem żółtego sera z dziurami.
:-D
2012-07-03 13:29:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
patzab3
Też nie wiem o którym mowa, bo na pewno nie o 'Polish Deli' czy jak to tam...a ta 'gwiazda' za ladą to w ogóle wymiata ;) ...niestety wciąż są na rynku ze względu na bardzo dobrą lokalizację- sam czasem od bidy tam wejdę jak mi się nie chce jechać na Cheveral Avenue...
o ktorej gwiezdzie mowisz?bo znam te dwie dziewczyny i obie sa przesympatyczne...
2012-07-03 18:56:00
patzab3
Haha, ten sklep to w ogóle porażka, wędliny aż sine - rzeczywiscie "Best Delhi" :lol:
a kiedy tam ostatnio bylas?
2012-07-03 19:53:00
randy
To który Polski sklep w Coventry jest ok w końcu bo już wiarę straciłem, że są takowe. :lol:
2012-07-03 20:27:00
nina_dtx
polecam Marysienke, też Smakołyk ma dostawy co tydzień
2012-07-03 20:56:00
randy
Dzięki Nina, kurka ależ ten wpis ma popularność hehe ta nagonka popularność wzrosła.:)
2012-07-03 21:37:00
złośnica
Co do tej Spiżarni to byłabym bardziej sceptyczna... Fakt, jak to sklep sieciowy i mają raz w miesiącu bardzo okazyjne promocje. no i te zniżki dla stałych klientów to fajna sprawa, ale za to ceny to często kosmos. wszyscy narzekają na ceny w Marysieńce ale znalazłam wiele produktów, które były tam dużo tańsze niż w Spiżarni. no i ze świeżością bywa różnie, oj różnie. Kilka razy się nadziałam nie tylko na wędlinach... No i najlepsze- po Wielkanocy w tamtym roku w zamrażarce mieli kilkadziesiąt kilo białej kiełbasy, wszystko dosłownie chwilunię przed terminem. ja wiem, że jeszcze teoretycznie nie przeterminowane- ale ludzie, nie róbmy jaj ;) ale co się uśmiałam to moje ;D
Edytowany przez złośnica o Lip 03, 2012 - 10:06 PM.
2012-07-03 22:05:00
randy
No cóż " Złośnico" wygląda na to, że główny podstawowy problem z jakim się borykają niektórzy sprzedawcy polskiej żywności wynika z przeterminowania. Może za mało kupujemy i towar nie schodzi :/
Co do tej Spiżarni to byłabym bardziej sceptyczna... Fakt, jak to sklep sieciowy i mają raz w miesiącu bardzo okazyjne promocje. no i te zniżki dla stałych klientów to fajna sprawa, ale za to ceny to często kosmos. wszyscy narzekają na ceny w Marysieńce ale znalazłam wiele produktów, które były tam dużo tańsze niż w Spiżarni. no i ze świeżością bywa różnie, oj różnie. Kilka razy się nadziałam nie tylko na wędlinach... No i najlepsze- po Wielkanocy w tamtym roku w zamrażarce mieli kilkadziesiąt kilo białej kiełbasy, wszystko dosłownie chwilunię przed terminem. ja wiem, że jeszcze teoretycznie nie przeterminowane- ale ludzie, nie róbmy jaj ;) ale co się uśmiałam to moje ;DEdytowany przez złośnica o Lip 03, 2012 - 10:06 PM.
2012-07-03 22:21:00
she899
Polecam Marysieńkę ;)Sama tam pracowałam:) Na produkty które zbliża się termin jest osobna półka ,dostawa w każdy czwartek także wędliny świeże :)
2012-07-03 22:39:00
maupa
kupuje w marysce w centrum i nigdy nie bylo problemu... co do pozostalych to ciasne i jakies takie dziwne odczucie brudu, najgorsze wg mnie to nasz bohater na rogu i ten kolo bingo na radford rd
2012-07-04 06:42:00
Avalone.
marysienka...za wysokie ceny-choc sklep przestronny i czysty...ja lubie krowke*-na far gosford-obsluga mila,ceny OKEY--,towar swiezy i urozmaicony a ze tam ciasno i deko chaos?no...w koncu ide na zakupy a nie potanczyc.;)
wiadomo ze im ladniejszy wystroj ,gabaryt pomieszczenia tym i ceny towaru-uslugi wyzsze.(co raz rzadziej sa tego wyjatki).
2012-07-04 09:53:00
Jolcia
A ja polecam Kasie na Bell Green,obsługa miła,towar świeży,przystępne ceny,nie ma się do czego przyczepić...
2012-07-04 12:49:00
she899
A ja polecam Kasie na Bell Green,obsługa miła,towar świeży,przystępne ceny,nie ma się do czego przyczepić...
Zawsze znajdzie się taka osoba która do czegoś się przyczepi...;)
2012-07-04 13:18:00
lgft
Jak juz tak kazdy poleca to i ja polece :) Jakobs czysto , swiezy towar oraz mila obsluga no i urocza blondyneczka chyba to corka Pani wlasciciel :) Ten kto chodzi do danego sklepu to zawsze powie dobre zdanie inaczej by tam nie szedł :) jak kazdy tak narzeka to niech sam otworzy sklep taki jaki mu sie marzy i problem z głowy :)
2012-07-04 13:25:00
Avalone.
lgft-no wlasnie-powiem wam ze moze i odbiegam od tematu-ale oprocz lidla* i tej krowki...to nie widze innych lepszych sklepow w coventry...moje kubki smakowe mowia TAK.;P
2012-07-04 13:30:00