Polskie sklepy w Coventry

Czesc wszystkim
Niedawno przyjechalem do Coventry i ni mam jeszcze rozeznania w terenie. Szukam sklepow z polska zywnoscia (brakuje mi polskiego jedzonka) Dajcie jakies namiary. Pozdrawiam
nina_dtx Może zakończmy temat bo jak ludzie nie znają nic lepszego oprócz lidla i krówki to dyskusja nie ma sensu :lol:
2012-07-04 13:46:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
RAMZES Lidl może i tak, ale na pewno nie Krówka!!! Dostawa wędliny polega na przewiezieniu jej z jednego sklepu do drugiego jak tam się nie sprzedała, ale rzecz jasna jeśli się zapytasz czy świeża to usłyszysz że tak, oczywiście dziś przywieziona, tylko nikt nie mówi jak długo leżała w drugim sklepie właściciela. Nie raz miałem taką wędlinę, poleży dwa dni w lodówce i można ją wyrzucić. :-O
2012-07-04 13:50:00
Anonim Ja w Jakobsie bylam tylko raz. Kupilam 2 opakowania miesa mielonego "Sokołów" i oba musialam wyrzucic bo byly zepsute mimo jeszcze aktualnej daty waznosci
2012-07-04 13:59:00
Avalone. nina dtx-ee tam ,znam wiele sklepow,:)
ramzes o kurcze....ale z drugiej strony sie nie dziwie-krowek jest wiecej wiec ta wymiana towaru ma sens....a powiedz mi skad ty masz to info?hmmmmm?;)
2012-07-04 14:00:00
maupa omfg... lidl to jest sklep dla amatorow chemii zobaczcie jakie sa terminy przydatnosci na ich towarach...napakowane konserwantami i innymi dodatkami nie polecam, a smaczne pewnie ze smaczne bo ma pelno aromatow itp...
2012-07-04 14:01:00
lgft Ale przeżywacie to kto gdzie chodzi na zakupy :) Tak bardzo was boli to ze ktos idzie tam gdzie chce a nie tam gdzie Ty uwazasz ze ten sklep jest idealny . Zeby kazdy sie zajmował soba to a nie innmym to bysmy jako Polacy sie szanowali :) Nikt z nas nie jest swiety wiec dajcie sobie spokoj juz z tym pisanie bo to juz jest nudne i smieszne . Za pare dni bedzie inna sensacja i kazdy juz zapomni o pisaniu o sklepach :)

Lechia - Wisła - Slask lecz matka nie ta sama , laczy nas braterska sztama !
2012-07-04 14:02:00
Avalone. oooooo..no to konczymy wg zyczenia lgft.:)
a ja ide do lidla. :evil:
2012-07-04 14:10:00
Avalone. ramzes..czekam na odp.:)
2012-07-04 14:11:00
atam taaa.... a tematem mial byc chyba polski sklep i jego myszy... :)
a Lidl to baaardzo polski sklep :)
2012-07-04 14:22:00
dux w sumie skoro każdy ma opinię i pali się żeby się nią podzielić - to MC mogłoby zrobić ankietę - wymienić te z 10 polskich sklepów i każdy by sobie ocenił od 1 do 5 w kategoriach: czystość, ceny, obsługa, świeżość...

wyniki byłyby bardzo interesujące :)

Edytowany przez dux o Lip 04, 2012 - 03:02 PM.
2012-07-04 15:00:00
patzab3 jestem za
2012-07-04 15:03:00
patzab3 a ile jest sklepow polskich w coventry?
2012-07-04 15:08:00
lgft 1- jakby nie bylo sklepow to kazdy by narzekal ze zle
2- gadacie o swiezosci wiec kazdy towar w terminie gdy jest nie dobry to wina producenta
3- tak jak juz powiedzialem skoro sie tak kazdy wywyzsza to niech otworzy swoj sklep
4- wy tylko siedzicie i piszecie na sklepy , salony , imprezy pl itp itp skoro wam tak zle to nie chodz do polskich punktow i nie narzekaj bo zawsze widzicie tylko zle cechy nigdy dobrych :)
2012-07-04 15:14:00
lgft I 1 co powinno się usunac i zamknac to forum :) a potem cala reszte :)
2012-07-04 15:19:00
dux
lgft

2- gadacie o swiezosci wiec kazdy towar w terminie gdy jest nie dobry to wina producenta
3- tak jak juz powiedzialem skoro sie tak kazdy wywyzsza to niech otworzy swoj sklep
4- wy tylko siedzicie i piszecie na sklepy , salony , imprezy pl itp itp skoro wam tak zle to nie chodz do polskich punktow i nie narzekaj bo zawsze widzicie tylko zle cechy nigdy dobrych :)

Ad 2 - Bzdura - najczęściej jest to niestety wina niewłaściwego przechowywania...

Ad 3&4 - Ehh... Co to za argumenty? Film ma ci się podobać, a jak nie to sam nakręć! pliiiiz :)
2012-07-04 15:25:00