Polskie sklepy w Coventry

Czesc wszystkim
Niedawno przyjechalem do Coventry i ni mam jeszcze rozeznania w terenie. Szukam sklepow z polska zywnoscia (brakuje mi polskiego jedzonka) Dajcie jakies namiary. Pozdrawiam
anka18 To jak tak bardzo chcecie wszedzie polskie sklepy to wracac do Polski. W Angli nie wiem czy wiecie bulki tez pieka i notabene sa wysmienite.
2012-09-06 20:26:22
Pres Enter to save or Esc to cancel
asia_fr TAKKK "sztuczny napad " ale pomysł, wtedy to by dopiero osoba się "zestresowała" i już widzę prawników zacierających ręce za głupotę własicieli, oczywiscie firma ubezpieczeniowa by odmówiła odszkodowania za figle włascicieli, haha już to widze. Jeżeli chodzi o pytanie czy chrzan może zestresować to oczywiscie że nie ale jak zapytam się o 20 pozycji to już troszkę stresu jest , pozdrawiam i gratuluję fantazji
2012-09-06 20:27:44
anka18 Podalam jedynie pani przyklad. Jesli ktos potrafi porozumieac sie w jezyku ang to nie powinno go zestresowac nawet pytanie sie o 100 pozycji.
Szkoda ze pani nie skomentowala rowniez tego ze pani wypowiedzi sie wykluczaja.
;*
2012-09-06 20:38:34
Anonim Czy Wy baby okres macie czy jak? Czlowiek sie normalnie zapytal o polski sklep, jak nie umiecie udzielic informacji na ten temat to zabierzcie lapy od klawiatury, swoje zlosliwosci zachowajcie dla siebie i nie zasmiecajcie forum. Pytanie bylo jasne. Jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem?

sorry ze sama nasmiecilam tym postem
2012-09-06 21:01:40
krzysiek Anka ty chyba oczadziala :P

To forum jest wlasnie od zasmiecania, chamstwa i wspolnego, polskiego wyzywania sie. Od tego ono jest, od tego jest ono.
2012-09-07 07:13:54
maupa kij tam z napadem niech zrobi pozar i niby sztuczny.... lol co za k..wa pomysl napad..... ahahahahhahaha...
napady to chyba ty masz ale mongolizmu
2012-09-07 22:25:28
maupa @ up
lubie to!
2012-09-07 22:28:59
anirad hehehe, dobre dobre maupa......wypowiedzi niejakiej "anka18" przypominają mi coś, chyba z rok temu w którymś programie "Mam talent" albo podobnym na scene wyszła dziewczyna lat okolo 18-19 i zaczeła mówic z akcentem jak Clint Eastwood....heeeeee a na pytanie Wojewódzkiego ile lat mieszka w Wielkiej Brytanii odpowiedziała że -----rok. Hehehehehehe, do polskiego sklepu chodzi sie na polskie plotki i gadac po polsku ......dlatego nazywamy to chyba polskimi sklepami.....( a polskich znaków czasami używam a czasami nie bo jestem juz w tym kraju taaaaaaaak dlugo ze zapominam ortografii) ;-) ........(dla słabszych w jezyku polskim jak anka18 - to był sarkazm (z ang. :sarcasm)
2012-09-08 09:35:41
natalia2231 totylkoja. nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz debilko/analfabetko nie opisuj siebie w taki spasob.Masz lustro w domu? zagladasz czasami? i co boli -widziec taka debilke i analfabetke hehe
2012-09-10 12:44:41
ediaro kurcze,ale sie usmialam ]:-) dawno tu nie bylam, gdzie nie zajrze, czego nie przeczytam...... norrrrmalnie nienormalnie
2012-09-10 17:47:10
advent_cov Czy blondynki musza sie nawet kompromitowac na forach?? gdzie tu jest moderator??
2012-09-10 17:49:41
jarek Jest moze polski sklep blisko Styvechale?
2012-12-06 13:10:50
tomAsh Nie ma - najbliższy koło Tesco express w centrum
2012-12-06 13:44:16
freedom Witam,
czy wie ktos gdzie mozna kupic swiezego karpia? nie zamowilam w polskim sklepie, nie wiem czy mozna dostac gdzies w angielskich sklepach? dziekuje z gory za jakies informacje
2012-12-19 19:27:03
ediaro Coventry Market duze stoisko z rybami, co roku tylko tam kupujemy. Pyszne, nietluste choc sporej wielkosci karpie. Polecam
2012-12-19 20:17:45