rosak
Czy to się dzieje naprawdę? Ja wymiękam... Chyba zacznę wychowywać dzieci "bezinternetowo", bo jeszcze pomyślą że taki poziom głupoty to norma...
2012-09-05 22:30:24
Pres Enter to save or Esc to cancel
volodia
ludzie przestancie sie czepiac o byle gowno, ostatnio poziom tej strony i forum spadl ponizej zera
2012-09-05 23:04:06
olijka
@volodia, czy jakoś tam. albo (cytat) "przestancie sie czepiac o byle gowno" albo (cytat) "poziom tej strony i forum spadl ponizej zera"
zdecyduj się.
2012-09-05 23:53:46
totylkoja
(TOTYLKOJA) no wlascnie napisalas o sobie pewnie,a tak wogole 180f to dla mnie duzo pieniedzy, jak dla ciebie malo to idz gdzie sa wieksze ceny. Ciekawe gdzie pracujesz jak to jest malo dla ciebie widac ze nie pracujesz i nie wiesz ile i co kosztuje, jakbys sama zapierdalala na siebie i na utrzymanie calego domu albo rodziny zrozumialabys ile zycie kosztuje.Edytowany przez natalia2231 o 05-09-2012 - 20:42.
nie poplacz sie. pewnie ze pracuje, wiem ile co kosztuje i potrafie tez odroznic debilke/analfabetke od normalnej osoby. ale pewnie glupota nasila ci sie przez ten bol kolan z pracy:roll:
2012-09-06 00:13:34
maupa
mysle ze ten spor moze rozwiazac tylko walka w kisielu....
2012-09-06 00:17:25
kaczor
Ja nalegam proszę i błagam o ograniczenie epitetów jakkolwiek by one nie pasowały proszę o odrobinę wyrozumiałości choćby ze względu na dzieci rosaka i nie tylko...
2012-09-06 00:20:34
volodia
@volodia, czy jakoś tam. albo (cytat) "przestancie sie czepiac o byle gowno" albo (cytat) "poziom tej strony i forum spadl ponizej zera"
zdecyduj się.
Totalnie nie rozumiem dlaczego mam sie zdecydowac
2012-09-06 00:28:08
zbir
Witam,
Niedawno przeprowadziłem się do Earlsdon (konkretnie okolice Earlsdon Ave. S) - dzielnica jest świetna, wszystko pod nosem, tylko no właśnie, nie mogę się doszukać w najbliższym obszarze jakiegoś polskiego sklepu. Ktoś się może orientuje czy takowy istnieje gdzieś tutaj?
Pozdro,
Lechu
2012-09-06 15:05:08
rosak
Chyba najbliżej masz sklepy w centrum, best delhi czy jakoś tak i Marysieńkę.
Z ciekawości, po co Ci polski sklep w okolicy?
2012-09-06 15:28:24
anka18
Pytanie sie kogos jak jest na przyklad chrzan nikogo nie zestresuje, jak pani chce sprawdzic czy potencjalni przyszli pracownicy pracuja dobrze pod presja to niech pani wezmie ich na dzien probny i zorganizuje sztuczny napad to sie wtedy pani przekona czy daja rade. A tak wogole to to co pani napisala teraz wyklucza poprzednia wypowiedz. Najpierw pisze pani ze wymaga pani dobrej znajomosci jezyka a teraz ze na poczatku umieja tylko podstawy, to niech sie pani zdecyduje w koncu co pani wymaga. A to czy pani pracownice w sklepie w centrum znaja jezyk czy nie, nie zmienia faktu ze sa niesympatyczne.
Pozdrawiam bardzo, caluski ;****
2012-09-06 18:57:30
anka18
A po co Ci Polski sklep, to do normalnego juz nie pojdziesz czy cos.
2012-09-06 19:14:07
AnnaAnastazja
nie wiem na co liczysz,że na każdym rogu w Anglii znajdziesz polski sklep...?
2012-09-06 19:45:40
vic1211
A ja tez marze, ze ktos otworzy sklep na Tile Hill i to nic zlego , ze zlowiek by chcial codziennie jesc na sniadanie polskie buleczki
2012-09-06 20:01:15
info
Na Albany Road za rondem (tym najwiekszym, gdzie jest biblioteka i pub) jak sie na centrum idzie/jedzie jest sklepik (niedaleko rowerow) i na oknie jest naklejka ze maja polskie jedzenie ale nie wiem ile w tym prawdy bo nigdy tam nie bylam.
2012-09-06 20:14:57