greg122797
Eee tam,a ja wolę Marysieńkę.Jestem do niej przywiązaby jak pies do budy i mimo,że niewiele już tam jest do kupienia,to ja tam będę chodził,a jakie miłe tłumaczenie właścicieli,że tego nie ma...bo..,tamtego..bo..itd.Ale co tam.Najwyżej przepłacę za wędlinkę i posmaruję ohydny chleb musztardą na Swięta.Merry Christmas i do przodu!!!!!!!!!!
2013-12-17 10:18:45
Pres Enter to save or Esc to cancel
alabamasweet
Dlatego tez wedline zawsze kupuje ta drosza,
Wiadoma rzecza jest ze kupujac szynke za £5,00kg
To jemy poprostu najgorsza jakosc wedliny jaka moze byc.No chyba ze jest to cena promocyjna tak jak maja w Smaczku :)))
Widze, ze pan/pani ze smaczka mocno zajeta stukaniem w klawiaturke. Oj krypciocha i wbijanie szpil konkurencji. Mysle ze raczej powinniscie sie zajac dalszym wyrownywaniem cen. Plus tech niech sie kryptoreklama nie zajmuje, bo im sie niedlugo kolejna konkurencja wkrotce otwiera. Bijcie sie wiec dziewczyny na ceny, a klienci niech obserwuja i rece zacieraja. Glosowac bedziemy na was nogami i portwelem.
2013-12-17 14:08:36
magik1
Jest jedna rzecz której zdecydowanie odradzam zakupienia ... PIEROGI RUSKIE(z serem) PRZY STOISKU Z WĘDLINAMI... maaasakra nie dało sie tego jeść same ziemniaki wogóle niedoprawione ..zdecydowanie odrazam
Postanowilem sprawdzic to osobiscie, choc nie chodze po supermaketach, to jak wiekszosc z nas przyciagnela mnie ciekawosc, dodatkowo czytajac Wasze posty.Jestem mile zaskoczony, co do pierogow, to mialem chyba szczescie bo jak poinformowala mnie mila Pani zza lady, dzis byla dostawa,Wiec kupilem po kilka szt. i absolutnie nie podzielam w/w opini, aczkolwiek kazdy ma inny gust i smak. Mnie smakuje i sie tam podoba. Raczej wpadne jeszcze na zakupy. Raczej.
2013-12-17 23:12:07
a_n_a123
oj ludzie ludzie , myslicie ,że jak długo te niskie ceny "potrwają" w tym sklepie ? miesiąc , dwa ? po nowym roku będzie drogo jak wszędzie indziej , krówka, marysieńka ,smaczek itp ... na razie to tylko chwyt marketingowy :D
Edytowany przez a_n_a123 o 17-12-2013 - 23:21.
2013-12-17 23:21:15
magik1
oj ludzie ludzie , myslicie ,że jak długo te niskie ceny "potrwają" w tym sklepie ? miesiąc , dwa ? po nowym roku będzie drogo jak wszędzie indziej , krówka, marysieńka ,smaczek itp ... na razie to tylko chwyt marketingowy :D
Edytowany przez a_n_a123 o 17-12-2013 - 23:21.
Racja, zgadzam sie z ana123, jesli chca byc supermaketem, czy tam.. jak zwal tak zwal, to musza trzymac niskie ceny caly czas, trzeba obserwowac, czas pokaze, poki co trzeba korzystac z tego co oferuja ;)
2013-12-17 23:46:08
dux
Miło magik, że założyłeś konto, żeby się z nami podzielić opinią o pierogach itp. Im więcej rzetelnych opinii na forum tym lepiej. :)
Ja się pytam jeszcze raz - jakie niskie ceny?? Napiszcie mi jeszcze raz co tam jest w takich superkonkurencyjnych (niemal polskich) cenach. Poza oczywiście sezonowymi promocjami, które przecież są też w innych sklepach.
2013-12-18 09:17:17
anirad
A mnie ten sklep delikatnie rozczarowal. Fakt ze jest duzy i latwo sie po nim poruszac to na razie jego jedyny plus. Pomine wszystkie wpisy w tym watku od uzytkownikow dopiero co zarejestrowanych bo z daleka czuc reklame...;-). Ani nie ma powalajaco niskich cen, ani strasznego wyboru towaru, zaparkowac ciezko. Jak z ciekawosci chcielismy kupic pikle ( cholera wie z jakiego kraju bo nic z etykiety nie zrozumialem) to nie bylo ich jeszcze w systemie ;-).Ogolnie pachnie nowoscia ale do "najlepszego" sklepu jeszcze potrzebuja troche czasu.Widac ze staraja sie i serdecznie zycze powodzenia. Ale zostaje przy zakupach w centrum ;-P
2013-12-18 14:01:19
jarek
Chociaz lubie tez Marysienke, ma sympatycznego wlasciciela, ciekawe produkty to z cenami napewno nie konkuruje. Jak dla mnie na dzis PLUS to jest najlepszy polski sklep w Coventry. Chetnie tam zajrze nie raz jeszcze. Ceny naprawde bardzo tanie, chociazby Poledwica Sopocka £5/kg. Prawie wszystko troche lub sporo tansze. Wybor naprwade jest spory. Przeterminowanych towarow (jeszcze) nie ma. No moze dlatego, ze nowy. Kupilem sporo rzeczy, ktorych nie widzialem w innych sklepach, np produkty firmy Sonko, laski wanilli £0.39/szt. Ogolnie to zawsze wolalem robic zakupy w Rugby bo wiekszy wybor i tansze ceny ale teraz chetnie zaczne robic w tym sklepie. Jedyny minus to ze zaplacilem za caly oplatek, w sklepie mi powiedzieli, ze jest tylko pol (nie wiem kto zjadl reszte), a po przyjsciu do domu wcale go nie bylo :) Moze sie zgubil po drodze. Z zaparkowaniem nie jest rozowo, ale mi sie udalo kawalek dalej bez problemu. Z gotowych produktow kupilem bigos i tez jestem bardzo zadowolony.
PS nie zalozylem konta dzis
2013-12-18 15:19:13
alabamasweet
Belem dzisiaj w smaczku i musze przyznac, ze ceny maja duzo lepsze niż jeszcze tydzień temu. Lekko 10-30%, ale to nie dlatego ze chca ulzyc klientom w swieta, tylko, ze otworzyl sie plus. Nie wiem kto jest tańszy plus czy smaczek. Uważam, ze dopiero gdy ze sobą pokonkuruja, zobaczymy za ile mogą realnie sprzedawać. Dlatego życzę dobrze obydwu (chociaż czuje się lekko przez smaczka dymany, bo do zeszłego tygodnia przeplacalem ostro) i będę kupował i tu i tu, bo jak jeden padnie to drugi szybciutko zaraz ceny podwyższy i będzie mnie dalej dymal.
2013-12-18 15:30:34
ewa252222
Drogi Panie
ALABAMASWEET
Wyslalam wczoraj panu odpowiedz na pana oskarzenia powyzej.
Brak odpowiedzi na priw.DZIWNE
Jestem pewna w 100 % ze pan jest zapewne z konkurencji
Jezeli jest pan taki madry dlaczego pan daje sie Dymac tak jak pan to nazwal.Niech pan takich glupot nie pisze wpisal pan sie na forum wczoraj i czaruje ludzi.
Powodzenia w Biznesie
2013-12-18 16:41:00
alabamasweet
Drogi Panie
ALABAMASWEET
Wyslalam wczoraj panu odpowiedz na pana oskarzenia powyzej.
Brak odpowiedzi na priw.DZIWNE
Jestem pewna w 100 % ze pan jest zapewne z konkurencji
Jezeli jest pan taki madry dlaczego pan daje sie Dymac tak jak pan to nazwal.Niech pan takich glupot nie pisze wpisal pan sie na forum wczoraj i czaruje ludzi.
Powodzenia w Biznesie
Ojojoj, tylko bez nerwów. Mnie naprawdę nie interesuje czy pani jest ze smaczka, plusa czy marysienki, wiec nie odpowiadalem na privie. A co do mojego poprzedniego postu to przepraszam, ale z czym się pani nie zgadza? Z tym, ze smaczek ceny obniżył, bo się plus pojawił, z tym, ze zgodnie ze złotymi zasadami kapitalizmu wyciskali/ście z klientów ile się tylko dało, czy z tym ze jak tylko się plus zamknie lub podniesie ceny to wy/smaczek natychmiast znowu je podniesie/cie lub abarot jeśli się smaczek zamknie to plus natychmiast klientów uraczy podwyżką, czy z tym, ze aby ceny w obydwóch utrzymać to wypadałoby chodzić i tu i tam,a w niedalekiej przyszłości do jeszcze jednego dużego sklepu, który od dawna się otwiera, ale jeszcze nie otworzył? Bo nie łapię.
2013-12-18 17:14:32
ewa252222
Drogi panie ja sie wogole niedenerwuje,
Nie zgadzam sie tylko z tym ze ja jestem z Smaczka jezeli ma pan ochote mozemy spotkac sie w tym sklepie oraz porozmawiac,
Teraz pana nie obchodzi to skad jestem a na forum
pisze pan ze Pani z Smaczka.
Ja jestem kobieta z dwoma dziecmi tak wiec zaczynam uczestniczyc w takich forach a Pan Biznesmen czy bezrobotny na Zasilkach
Ktory facet ma czas na zajmowanie sie takimi Pierdolami.
Tylko KONKURENCJA
2013-12-18 19:55:35
ewa252222
Nie wspomne juz o tym jakie kiedys mielismy ceny w Covenytry
Za Kawe Prime placilam £2.99 teraz £1.29
Kobiety pamietacie Kaszki dla dzieci po £3.00 teraz mozemy kupic nawet za £2.00.
2013-12-18 20:18:06
alabamasweet
Drogi panie ja sie wogole niedenerwuje,
Nie zgadzam sie tylko z tym ze ja jestem z Smaczka jezeli ma pan ochote mozemy spotkac sie w tym sklepie oraz porozmawiac,
Teraz pana nie obchodzi to skad jestem a na forum
pisze pan ze Pani z Smaczka.
Ja jestem kobieta z dwoma dziecmi tak wiec zaczynam uczestniczyc w takich forach a Pan Biznesmen czy bezrobotny na Zasilkach
Ktory facet ma czas na zajmowanie sie takimi Pierdolami.
Tylko KONKURENCJA
Oj, ja tylko twierdze (twierdziłem), ze pani ze Smaczka, a czy tak jest czy nie, nie ma żadnego znaczenia w ogólnym sensie tego co pisze, co zdaje się potwierdzać pani kolejny post. Gdyby nie konkurencja to nadal szanowna pani kupowalaby kawę prime za £2.99, a za kaszki dla dzieci £3.00 w smaczku, plusie, minusie lub każdym innym. Co do wycieczek personalnych względem mej skromnej osoby pozwolę sobie tego nie komentować, gdyż mój komentaz byłby równie żałosny jak pani powyższy wpis.
2013-12-18 21:24:39
magik1
Swoja droga, czytajac powyzsze posty i ostra dyskusje, zastanawiam sie gdzie jest granica oplacalnosci???, ktory z lokalnych sklepow, mniejszych czy wiekszych osiagnie borderline w obnizaniu cen w uporczywej walce o rowniez i moje 20-30£ za wypad????, Strasznie mnie to ciekawi, ja i tak w wiekszosci pozostane przy swoim lokalnym sklepie bo mam najblizej i tyle, napewno zas na duze zakupy udam sie do najtanszego, tylko ktory to teraz jest??? nie mam czasu latac po miescie.
P.S Na chwile obecna Swiateczne zakupy zaplanowalismy wraz z zona w Plusie, ale wyscig trwa !!!!
I jeszcze jedno tak jestem nowy.
2013-12-18 22:56:21