Polskie sklepy w Coventry

Czesc wszystkim
Niedawno przyjechalem do Coventry i ni mam jeszcze rozeznania w terenie. Szukam sklepow z polska zywnoscia (brakuje mi polskiego jedzonka) Dajcie jakies namiary. Pozdrawiam
natalia223 a co do sklepu archies to jest ok duzo produktow ale wiekszos po terminie zas smakolyk ma polskie leki ale jezeli zlozysz zamowieni to i tak ci nie przywioza ja zamowilam pare rzeczy z polski przed swietami i do tej pory nie dostalam tch produktow zostawiajac swoj nr.telefonu to nie zdaje egzaminu
2011-02-20 16:33:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
misiekw do boboo nie musisz parkowac na podwojnej ciaglej jadac do spizarni wystarczy zajechac w ta ulice z tylu i tam mozesz parkowac nie narazajac sie na mandat
2011-02-20 17:30:00
dupasra marysieńka rulez
2011-02-21 00:46:00
bzyk Jakobs to bardzo dobry sklep.Wszystko zadbane,wedliny swieze.Towary z krotkim terminem waznosci bywaja przecenione.Nie boje sie,ze kupie tam cos przetrminowanego (a zdarzalo mi sie w innych sklepach i to nie raz). :roll:
2011-03-22 21:07:00
czarnotka jesli chodzi o ten nowy sklep w centrum to nawet jest ok. ceny chyba troszke wysokie ale to normalne jak na sklepy w centrum, jesli chodzi o obsluge w tym sklepie to koszmar szczegolnie ta dziewczyna w krotkich czarnych wlosach patrzy sie na ciebie jak by chciala cie zjesc i ogolnie niejest mila. podaje produkty tak jak by chciala nimi w ciebie rzucic.
2011-03-31 14:36:00
Jennifer Sklep w centrum ma niesamowitą lokalizacje i zagląda tam bardzo dużo ludzi ale sklep strasznie traci przez obsługę jak większość polskich sklepów, ale w marysieńce jeszcze się nie spotkałam z niemiłą obsługą mimo że za samym sklepem nie przepadam bo już za pierwszym razem trafiłam na przeterminowane coś :) wydaje mi się że zatrudnianie w sklepach (mimo że polskich) osób które znają angielski w stopniu który trudno określić przeciętnym jest conajmniej złym pomysłem!
2011-03-31 18:39:00
czarnotka mialam na mysli ten nowy sklep kolo coventy market. w marysience akurat jest bardzo mila obsluga, chyba jedyna taka w coventry
2011-04-01 11:42:00
vintage Sklep BEST deli, kolo Coventry market taki sobie, zdazraja sie przeterminowane rzeczy (maka itp), maslo drozsze niz w sainsburrym i gorsze,bo jukejowe masla sa smaczniejsze niz polskie, to samo tyczy mleka i smietany. MOze byc. Wedlin itp tam nie tykalam, bo wygladaly na niezywe.

Centrum polskiej zywnosci na rogu Walsgrawe, jak na razie w miare pozytywnie, biala kielbacha na swieta pyszna, wedliny tez, przeraza mnie upal w sklepie i marnosc chlodu lodoowki, wiec produktow mlecznych z tejze lodoowki nei tykam.

Widzialam jak na zaplecze kolesie mieso, ktore lezalo potem w zamrazarach wyladowywali z normalnej osobowki na rejestracjach PL, bez chlodni!!! Wiec warunki zaplecza moga byc dosc dramatyczne. Fakt ze jak sie ugotuje, usmazy to moze tak szybko sie nie kopnie w donice.

Czasami nie zgadzaja mi sie rachunki, panie nie daja nigdy PARAGONU, mozliwe ze nieco rzna na cenach zwlaszcza wagowych. Ale to mozna latwo ukrocic proszac zawsze o paragon. Duzy wybor wedlin, smacznych i swiezych, majonezy itp w dobrej cenie. Ogolnie bede korzystac bo mam blisko, mimo ze sklep wyglada mega nieestetycznie.

Jakobsa nie sprawdzialm jeszcze, ale zamierzam.

Marysienka srednio przyciaga tlumy, glownie slabym oswietleniem i kiepskim rozmieszczeniem towarow, wrazenie ze sklep zaraz zamkna, a towaru malo (mimo ze duzo). Ceny troche z kosmosu, terminow nie sprawdzalam bo niewiele tez kupowalam.

Krowka na Far Gosford - bardzo nieestetyczne wrazenie, maly wyboor, chyba bym tam nic nie kupila nawet w promocji.
2011-05-03 22:50:00
moniabart A co ze sklepem U Kondzia, czy to prawda ze juz nie istnieje???
2011-05-03 23:27:00
dux prawda - kondzio zlikwidowany
2011-05-03 23:57:00
zwierzak Konkurencja się na rynku zrobiła niesamowita- lepiej dla nas :D
2011-05-04 01:56:00
adrian_p Chciałbym kupić polską wódkę w Coventry. W którym sklepie mogę kupić najtaniej Wódkę Żoładkową Gorzką? Z góry dziękuję za pomoc :)
2011-06-22 19:54:00
vintage Nie wiem, ale wiem ze mam smaka na piwa z malych browarow typu: ciechan miodowe, wisnia w piwie, itp sikacz karmi moglby byc tez na lato do pizzy, chociaz ogolnie za piwem nie przepadam, te malo-nakladowe do grila musza byc. :) Od czasu jak posmakowalam Ciechana, nie ma opcji zebym tknela jakiekolwiek piwo koncernowe :)
2011-06-23 01:07:00
bna Jest jeden problem ponieważ tutej na wyspach "Polskie" piwo TO.....
1- "Nie piwo"
a Polska wódka TO........
2"-Nie wódka"

podobnie jak sie można domyslec jest z art. spożywczymi typ.chleb,mleko,itp

wszystko prawie wszystko ma swoje hale produkcyjne w uk gdzie rozlewany jest alkochol i pieczony chleb a tak naprawde to nie ma jak zimny żywczyk butelkowy POLSKI rozlewany w pl w marysience na wolsgrawe + dla tego sklepu :P
2011-06-23 03:45:00
Jennifer jeszcze nie widziałam tu w sklepach żołądkowej gorzkiej, ale też nigdy nie miałąm ptrzeby jej kupować, żubrówkę tak w lidlu np, a moze spytaj w sklepie polskim czy by ci skrzynki wódk nie sprowadzili lub ludzi którzy zajmują się trensportem paczek do polski.
2011-06-23 23:31:00