rascal69
WITAM. A może wypowiedzmy się na temat polskich sklepow w naszym mieście. Co w nich lubicie a co was wkurza!! wymiencie zalety i wady. Może dzięki naszym opiniom właściciele stworzą sklepy bardziej przyjazne nam klientom.
2013-12-25 15:30:09
Pres Enter to save or Esc to cancel
tomek89
Siemka rascal69. Niedawno był taki temat, skończyło się tym, że któryś z właścicieli sklepów napisał jakieś zażalenie do moderatora o pomówienie, bla, bla, bla. Niestety wolność słowa nie istnieje, jeśli nie chcecie problemów to lepiej nie narzekać na FORUM. Pozdrawiam.
2013-12-25 17:36:15
Kamila0112
A ja powiem tylko tyle nie ma zadnych wymagan co powinno sie znajdowac w sklepie,moze byc to co jest ,aby w sprzedazy nie bylo nic przeterminowanego i to na tyle.
Edytowany przez Kamila0112 o 25-12-2013 - 22:32.
2013-12-25 22:31:21
danielp
WEDLINY JUZ TAM NIE KUPIE, CALA OSLIZGLA, NIE MOWIAC O TYM PAPIERZE DO WEDLIN. O CHLEBIE MROZONYM JUZ NIE WSPOMNE. SKLEP BEZ DUSZY, BEZ KLIMATU. DUZO SIE JESZCZE MUSICIE NAUCZYC JAK NIE ZBANKRUTUJECIE WCZESNIEJ. OBSLUGA BEZ ZADNEGO DOSWIADCZENIA, JAK DLA MNIE NIEWYPAL I ZAKUPOW TAM ROBIL WIECEJ NIE BEDE NIESTETY.
2013-12-27 11:41:55
slimak
Zgodze sie z Toba co do wedliny.Ceny konkurencyjne jak na wszystkie polskie sklepy,ale wedlina albo nie wlasciwie przewozona lub przechowywana lub poprostu nie swieza bo po3dniach w lodowce powinna byc zjadliwa a nadaje sie do kosza.I niby szeroki wybor asortymentow a wiele polek swieci pustkami!
2013-12-28 02:22:25
danielp
Mial byc sklep na plus a na razie same minusy.
2013-12-28 12:25:20
rmazurek
Imho wszedzie kombinuja ale im w
Bardziej konkurencyjny rynek tym tych kombinacji mniej i ceny lepsze - dzieki temu i wilk(sklepy) syty i owca(konsumenci) cala.
Co doprofilu danielp - konto zalozone tylko po to zeby napisac w temacie sklepu... Troche smierdzi trolem i niezdrowa konkurencja...
2013-12-28 13:10:26
annihilator
Wydaje mi sie ze wedlina to nie wina sklepu,jestem technologiem zywienia i wiem ze w dzisiejszych czasach zadna wedlina nawet ta za 20f nie wytrzymuje dłużej niż 3 dni.
2013-12-28 20:47:21
heeey522
Wydaje mi sie ze wedlina to nie wina sklepu,jestem technologiem zywienia i wiem ze w dzisiejszych czasach zadna wedlina nawet ta za 20f nie wytrzymuje dłużej niż 3 dni.
a czy kazda jest cala w czerwonym tuszu z papieru, chyba ze moze to jakis nowy trend na reklame sklepu, to przepraszam. no wlasnie, wytrzymuje 3 dni a nie jest zepsuta od razu po powrocie do domu, moze po prosu sprzedaja nieswieza?
2013-12-28 21:27:22
luke_skywalker
Buhahaha-annihilator, dobrze że wędlina, którą ja kupuję nie kosztuje 20 funtów tylko mniej a leży w lodówce czasem i do tygodnia ( pewnie przechodzi przez wykwalifikowanych technologów żywienia a nie takich jak ty co papier tylko zrobili dzięki temu, że mama kury dyrektorowi zanosiła :D )
2013-12-28 21:56:32
flipacoin
Sorry a co to znaczy zanosic kury dyrektorowi???
2013-12-28 22:09:33
flipacoin
Nie podoba się wam sklep ,macie mnóstwo zastrzeżeń a jednak ludzie tam ciągle przychodzą na zakupy!Zasada jest jedna mam ochotę to ide tam nie mam nie ide proste ...Kazdy ma prawo wyboru,nikt nikogo nie zaciaga tam na sile.A co najważniejsze nie wypisuje bzdur na forum ....
2013-12-28 22:19:34
annihilator
luke_skywalker dla twojej wiadomosci nie pracuje w zawodzie i mama kur nie nosila bo jej niestety nie mam
2013-12-28 23:06:01
loop11
Dla mnie wazne jest aby wedlina byla swierza bo poraz kolejny po zakupie przed swietami po 4 dniach w jednym z COv polskich sklepow szynki sa sliskie i malo apetyczne wiec londuja w koszu. Zazwyczaj kupuje to co schodzi najszybciej a jednk i tak wedlina szybciej sie psueje. Zycze sieci Plus jak naleprzych obrotow are rowniez oczekuje jak najwiekszej jakosci zakupionych produktow bo truc siebie i dzieci nie bede.
Edytowany przez loop11 o 29-12-2013 - 00:33.
2013-12-29 00:32:19
luke_skywalker
Flipacoin-mi sklep się nie podoba, mam mnóstwo zastrzeżeń a chodzić już tam nie będę. Co do 'bzdur' na forum-co nazywasz bzdurą? Jesteś właścicielem i nie możesz przeżyć faktu, że forumowicze wymieniają się opiniami o twoim marnym sklepie?
2013-12-29 07:46:54