jarekskalpell
Nowy Frykas ceny z kosmosu , dwa razy drozsze niz w Smaczku w centrum a marysienka co wejde to wyglada jakby sklep sie zamykal wieczne pustkii
2014-03-23 08:56:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
janekmatek
no niestety ale marysienka juz splajtowala no niepowiem ale tanio tam nie bylo
2014-03-23 09:56:15
malwa
ja od dłuższego już czasu robię zakupy w sklepie MALINKA - obok morisona na parkgate road. Ceny mają bardzo przystępne, wędliny świeżutkie, miła obsługa. Ta "blondynka" z PLUSa chyba wszystkich traktuje tak "przemiło", ja dzięki niej już do tego sklepu nie zaglądam.
2014-03-23 13:07:14
apfel
Tak obsluga sklepu fatalna szczegolnie ta Pani na wedlinach z blond wlosami.Jak dobrze pamietam w piatek kupilem zeberka wedzone a w sobote poszly do kosza,brak daty waznosci.
2014-03-23 13:20:34
ludzik50
Z tą Malinką to chyba jakiś żart, tam strach jest kupić jakąkolwiek wędlinę- jak już się trafi jakąś nieprzeterminowaną to i tak po 2 dniach się nie nadaje do niczego, nie wiem czy złe warunki przechowywania czy inny powód... Raz miałem nieprzyjemność być w sklepie podczas wizyty właścicielki- jeszcze nigdy nie widziałem tak wrednej kobiety- zdecydowałem, że nie będę jej oddawał swoich pieniędzy. Szkoda tylko dziewczyn tam pracujących, bo wydają się ok, niemniej jednak sklep i tak nie zdobył popularności, nigdy nie zauważyłem więcej jak 3 osób naraz ,w sumie nie bez powodu...
2014-03-23 19:29:24
szymama2
Ja jestem zadowolona z Malinki, jeszcze nie trafilam na przeterminowana wedline. Ceny sa ok, asortyment spory, ciasta dobre, jest czysto, produkty po dacie waznosci sprzedaja taniej, rowniez gazety. Minusem dla mnie jest brak mozliwosci placenia karta. Czasem tez maja problemy z kodami i juz kilka razy nie moglam czegos kupic bo kasa nie przyjmowala produktu.
2014-03-24 09:21:42
kasia300
Ja rowniez nie raz trafilam na ta pania na miesnym i musze powiedziec ze sie nie zgadzam z opinia powyzej, nigdy nie widzialam zeby ta pani obslugiwala kogos z laska lub byla nie mila, Ja jestem bardzo zadowolona z obslugi, i na miejscu tej pani nie miala bym sobie nic do zarzucenia. Badzmy ludzmi to jest normalne ze kazdy ma problemy i nie zawsze jest kolorowo i kazdy ma prawdo do zlego humoru, Moim zdaniem obsluga jest bardzo dobra :).
2014-03-24 19:38:35
miron
Z tego co przeczytalem to w kazdym sklepie cos Wam nie pasuje,ja nie spotkalem sie z jakimis odpychajacymi sprzedawczyniami .Ajesli chodzi o ta Pania z Plusa to wrecz przeciwnie potrafila mi doradzic w wyborze wedliny i nie zauwazylem zeby miala zla mine ,chyba troche przesadzacie.Ja staram sie byc zawsze mily dla obslugujacych,ale trzeba tez wziasc pod uwage druga strone ilu jest okropnych i marudnych klientow,sam wiem bo prowadzilem sklep w Polsce!!!!
2014-03-24 23:09:05
maupa
dwa ostatnie wpisy z kont zarejestrowanych dzisiaj.....
przypadek?
2014-03-24 23:40:39
flipacoin
Ci zadowoleni klienci to chyba znajomi tej Milej Pani ;)
2014-03-24 23:44:28
miron
Co to za roznica kiedy zarejestrowane konto ,tylko twoje racje sie licza ,nie mozna podzielic sie swoja opinia ,tylko weszyc podstep,taka sama regula sie potwierdz jak pisalem wczesniej,czyli szukania dziury w calym,przeciez mnie nie interesuje ta Pani i nie znam jej napisalem o sklepie,nie rozumiem tylko zle mozna sie wypowiadac na tym forum??
2014-03-25 21:40:52
anka
ja mysle ze lepszego sklepu niz PLUS w Coventry nie ma ,super ceny ,super produkty,oczywiscie cenny tez no i bardzo mile panie ktore tam pracuja.Uczynne a nie robiace lache jak sie cos zapyta czlowiek polecam :)!!!!!!
2014-03-26 09:02:07
andziaaa
Z tą Malinką to chyba jakiś żart, tam strach jest kupić jakąkolwiek wędlinę- jak już się trafi jakąś nieprzeterminowaną to i tak po 2 dniach się nie nadaje do niczego, nie wiem czy złe warunki przechowywania czy inny powód... Raz miałem nieprzyjemność być w sklepie podczas wizyty właścicielki- jeszcze nigdy nie widziałem tak wrednej kobiety- zdecydowałem, że nie będę jej oddawał swoich pieniędzy. Szkoda tylko dziewczyn tam pracujących, bo wydają się ok, niemniej jednak sklep i tak nie zdobył popularności, nigdy nie zauważyłem więcej jak 3 osób naraz ,w sumie nie bez powodu...
Bo ty akurat znasz wlascicielke. Nie badz smieszny. Poza tym chyba zapomniales ze wedline sie w lodowce trzyma! Malinka ma zawsze swieze wedliny i duzy ich wybor. Otwarta na dlugo przed Plusem. W przeciwienstwie do Smaczka mozna spokojnie wjechac wozkiem bo sklep jest bardzo przestronny i o niebo tanszy od nieopodal znajdujacej sie Spizarni czy Rozy. Plus pyszne swieze ciasta i ogromny wybor towaru. Polecam!
2014-03-26 11:07:01
kraksa1
Jedyna rzecz ktora mi w tym sklepie naprawde przeszkadza to jedna z pan obslugujacych. Blondynka z mina seryjnego mordercy. Pani wyglada jakby odbębniała tam wolontariat i jeszcze musiala za to doplacac ;] Na moje nieszczescie trafilam na nia 3 razy pod rzad. Obslugiwala mnie tak jakby robila mi laske a na kazde moje pytanie odpowiadala prawie krzykiem :O Poza tym moja lista zakupow pewnie jej specjalnie nie pomogla bo robilam akurat tego dnia przyjecie i kupowalam chyba z 20 roznych rodzajow wedlin. Po piatej wedlince, pani prawie rzucila we mnie kielbasa slaska gdy na pytanie czy to wszystko odpowiedzialam NIE. Ceny niskie ale to chyba dlatego ze zaoszczedzili na treningu pracownikow z Obslugi Klienta o_O Chyba juz wole przeplacic w innym sklepie niz narazic sie na ponowne spotkanie z ta ''Przemila Pania'' Not impressed ;/
A już myślałam, że to tylko moje mylne wrażenie ale jak widać nie jestem sama :) Jak chcę kupić wędlinę i podchodzę do stoiska... to trochę mi się odechciewa tam wracać. Mój mąż ma takie same odczucia. A szkoda bo sklep sam w sobie jest całkiem ok.
2014-03-26 13:31:51
misiekw
do andziaaa musisz byc bardzo dobra znajoma wlascicieli malinki ale masz fatalne info bo plus otworzyl sie miesiac wczesniej wiec jak nie wiesz to nie pisz a co do sklepow to nikt nie kaze wam tam chodzic idzcie do ciapkow i tam kupojcie opini jest tyle ilu jest forumowiczow i kazda inna a wiekszosc to przewaznie albo znajomi wlascicieli tych sklepow albo ci z konkurencji dlatego sa takie sprzeczne opinie po drugie ludzie kupia g---o jezeli bedzie tanie i ladnie zawiniete osobiscie nie bylem w zadnych z tych sklepow i nie moge sie odniesc zakupy robie w spizarni i jest ok przynajmniej nie mam dylematu
2014-03-26 17:31:21