rosak
LOL jak dla mnie ten sklep wyprzedził konkurencję (polską) o milion lat świetlnych, dlatego, że- ma stronę internetową! Szok, naprawdę! Co prawda nic tam prawie nie ma poza gazetką (przeterminowaną o tydzień), ale są godziny otwarcia! Przydałby się jeszcze numer telefonu (chyba, że jeszcze nie mają telefonu..) ale i tak jest to niesamowity krok w przyszłość. Tak trzymać! Z tego tylko powodu aż sam ich odwiedzę, tak z ciekawości, za mało zarabiam żeby robić zakupy w polskich sklepach.
Powodzenia.
Edytowany przez rosak o 30-12-2013 - 20:12.
2013-12-30 20:08:11
Pres Enter to save or Esc to cancel
dux
LOL jak dla mnie ten sklep wyprzedził konkurencję (polską) o milion lat świetlnych, dlatego, że- ma stronę internetową!
Ha! Chciałem zripostować i pochwalić, że mój lokalny polski - Spiżarnia - też ma stronę od przynajmniej roku, na której sobie mogłem sprawdzać godziny otwarcia itp. Ale niestety - właśnie spróbowałem i nie działa :D
Przy okazji szukania czy strony nie przenieśli znalazłem za to wyniki testów higieny. http://www.scoresonthedoors.org.uk/
Oceny od 0 (smród, brud) do 5 (błyszczy).
I oto parę naszych polskich sklepów z Cov w 2013r.:
- Marysieńka 5
- Smaczek 3
- Jakobs 4
- Spiżarnia 5
2013-12-30 20:54:42
just_live
Przy okazji szukania czy strony nie przenieśli znalazłem za to wyniki testów higieny. http://www.scoresonthedoors.org.uk/
Oceny od 0 (smród, brud) do 5 (błyszczy).
I oto parę naszych polskich sklepów z Cov w 2013r.:
- Marysieńka 5
- Smaczek 3
- Jakobs 4
- Spiżarnia 5
Dux 'moj' polski sklep ma rowniez 5 gwiazdek Aga Coventry Ltd na Humber Rd
BTW Jakobsowej nie ma na szczescie juz od dlugiego czasu :)
2013-12-30 21:25:11
kamils200
dux przeciez spizarnia ma baner na moje coventry klikasz w niego i przekierowuje cie na ich strone dziala bo probowalem
2013-12-31 07:16:31
dux
Tak to niestety bywa - wyłączasz banery, to nie jesteś ze sprawami na bieżąco. :)
Faktycznie - jednak mają nową stronkę - zwracam honor.
FYI Rosak! :D
2013-12-31 14:41:58
1111mysza
Zycze Wszystkim Szczesliwego Nowego Roku !!!!!!
2013-12-31 23:26:36
behindlight
Mam pytanie znacie moze adresy Polskich sklepow w Coventry?
2014-01-16 12:35:26
pablo1984
W centrum (koło Coventry Market) - Smaczek.
Na Far Gosford - Krówka ( http://www.krowka.sklep.pl/pl/polski-sklep-w-coventry.html )
Moseley Avenue - Sklep PLUS - ( http://plus-stores.com/jak-trafic/ )
2014-01-23 13:16:11
poziomkazlasu
Walsgrave Marysienka. Clay Lane Lukasz i Mariusz . Kings way jest jeszcze Humber Road.
2014-01-23 13:18:11
poziomkazlasu
Cheveral Avenue Smakołyk .
2014-01-23 13:18:38
szymama2
Malinka, Holbrook Lane. Nie znam numeru, ale można powiedzieć, ze jest to róg Hobrook Ln i Parkgate Rd. Nowy, duzy sklep.
Spiżarnia , 113 Wheelwright Lane. http://spizarniacoventry.co.uk/
2014-01-23 16:49:04
weroneek
Ja polecam sklep w Nuneaton (jesli ktoś z tych okolic oczywiście) na 296 Queens Road CV115LY, duzo rzeczy z polski przywioza na zamówienie jesli potrzebujeciem paczki do polski wysylają , a chleb najlepszy w Anglii z Olivia Bakery :)
Your Shop sie nazywa , jakby kto chciał numer 024 76375800
2014-01-24 11:11:40
Monika8989
Hej, bylam dzisiaj w tym Plusie po raz 3 i jestem mile zaskoczona asortymentem i NIEKTÓRYMI cenami. Wedliny tez niczego sobie, jak narazie nie natknelam sie na te ''oblizgle'' xD Jedyna rzecz ktora mi w tym sklepie naprawde przeszkadza to jedna z pan obslugujacych. Blondynka z mina seryjnego mordercy. Pani wyglada jakby odbębniała tam wolontariat i jeszcze musiala za to doplacac ;] Na moje nieszczescie trafilam na nia 3 razy pod rzad. Obslugiwala mnie tak jakby robila mi laske a na kazde moje pytanie odpowiadala prawie krzykiem :O Poza tym moja lista zakupow pewnie jej specjalnie nie pomogla bo robilam akurat tego dnia przyjecie i kupowalam chyba z 20 roznych rodzajow wedlin. Po piatej wedlince, pani prawie rzucila we mnie kielbasa slaska gdy na pytanie czy to wszystko odpowiedzialam NIE. Ceny niskie ale to chyba dlatego ze zaoszczedzili na treningu pracownikow z Obslugi Klienta o_O Chyba juz wole przeplacic w innym sklepie niz narazic sie na ponowne spotkanie z ta ''Przemila Pania'' Not impressed ;/
2014-03-23 00:43:43
tomAsh
Obslugiwala mnie tak jakby robila mi laske a na kazde moje pytanie odpowiadala prawie krzykiem :O
Że co robiła? :-) Tiaa zaraz się zleci tam stado Marianów - ochotników z pytaniem o tą blondynkę:-))
Edytowany przez tomAsh o 23-03-2014 - 00:57.
2014-03-23 00:57:04
adam83-2
kiedys "FRYKAS" teraz "LUKASZ MARCIN" jest dobrym sklepem i tez polecam "MARYSIENKA"
2014-03-23 01:01:42