gosia71
syn ma 15 lat i bardzo chcial tu przyjechac wiec teraz zaciska zeby i daje rade xxx corka ma 10 lat i troche gorzej z aklimatyzacja ale z miesiaca na miesiac jest coraz lepiej, nawet zaczyna poprawiac moj anglielski lecz niestety nie czuje sie jeszcze na silach sama chodzic do szkoly ani z niej wracac - za bardzo przezywa i niestety...o pracy w tej chwili moge zapopmniec. Nie wiem jakie sa Twoje dzieci ale moim musze poswiecic teraz duzo uwagi. Probowalam pracowac ale konczylo sie to wiecznymi nerwami, bolem brzucha corki itd wiec zrezygnowalam. Jesli chcesz wiecej informacji to prosze na maila..gowoj71@gmail.com Wiem jak to jest na poczatku...niby fajnie, kolorowo ale zycie robi swoje xxx
2012-11-26 11:34:01
Pres Enter to save or Esc to cancel
marcysia83
Zwłaszcza dla matki, która chce iść do pracy, a ma dwoje dzieci, które po prostu nie znają tak życia i boją się :( to jest ciężko.
Moje dzieci są ze mną bardzo związane. Córka chodzi do przedszkola, ale jak ma do babci na weekend iść to płacze, a syn idzie doszkoły i większość czasu spędza po powrocie ze mną. Pomagam mu w lekcjach i w ogóle, czuję się czasami jak jego kumpela ;)
2012-11-26 12:15:00
bart4s
Podepne sie pod temat i chcialbym sie dowiedziec gdzie w Coventry znajde whitefriars oraz concil poniewaz chcialbym zlozyc wniosek o przyznanie mieszkania socjalnego.
pozdrawiam
2015-08-23 09:59:37
melodic
Podepne sie pod temat i chcialbym sie dowiedziec gdzie w Coventry znajde whitefriars oraz concil poniewaz chcialbym zlozyc wniosek o przyznanie mieszkania socjalnego.
pozdrawiam
https://www.coventryhomefinder.com/Data/ASPPages/1/30.aspx
rejestrujesz sie, licytujesz i czekasz
2015-08-23 16:36:39
akuku
Pomagam przy aplikacji o dom socjalny wiecje info na priv zapraszam
Edytowany przez akuku o 24-08-2015 - 13:08.
2015-08-24 13:07:42
paku
Mam pytanko związane z wynajmem domu od Whitefriars. Mieszkanie zostało przyznane, umowa podpisana, czynsz jest opłacany regularnie, itp. itd. Pytanie brzmi: Czy jest jakiś limit czasowy na rzeczywiste wprowadzenie się, inaczej mówiąc ile czasu można remontować i urządzać w/w mieszkanko?
2016-10-25 14:36:44
ciewronka
Prawnie nic nie slyszalam o terminie na wprowadzenie sie. Jedynie co placisz podwojnie rachunki i czynsz (za aktualne mieszkanie i za to ktore juz dostales). Problem jest jedynie z Council Tax. nie rozlicza cie prawidlowo dopoki nie podasz konkretnej daty przeprowadzki i bedziesz placil tylko za aktualny adres zamieszkania. Dopiero po przeprowadzce jak podasz date wystawia rachunek za nowy adres z naliczeniem od dnia kiedy podpisales umowe. Z tym mialam od groma problemow, wyjasniania i zalatwiania. Ja remontowalam nowe lokum okolo4 tyg i przez ten czas wszystko podwojnie placilam wiec przekalkuluj czy ci sie oplaca dlugo remontowac.
2016-10-25 22:41:53