ewcia00
A ja polecam Coundon, mieszkam w tej dzelnicy juz w sumie ponad 3 lata i jestem zadowolona. Cisza, spokoj, nie spotkalam sie jeszcze z jakimis wiekszymi problemami odnosnie sasiedztwa. Jedyny minus to taki, ze chatki dosc drogie, my placimy 575f , ale amy naprawde spory dom z ogrodem. no i domy rozchodza sie tu jak swieze buleczki, tylko pojawi sie ogloszenie o wynajem, zaraz jest juz nieaktualne, wiec trzeba sie spieszyc. Polecam, acha i mam blisko do Morrisona, B&Q, Aldi, polskich sklepow...
2010-07-31 23:02:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
Anonim
Jakie by nie bylo mi sie podoba :) A jak bys byl zainteresowany to jest tu pare flatow do wynajecia kolo nas :)
2010-07-31 23:42:00
elfie
Whoberley albo Allesley Park
2010-08-05 21:24:00
adam83
Witam. chcialbym sie cos dowiedziec na temat dzielnicy "Stoke Aldermoor" i ulicy "Barley Lea". wie ktos cos na ten temat?? z gory dziekuje!!
pozdrawiam
2010-10-13 18:50:00
greg8107
Aldermoor jest chyba na rowni z Hillfields czyli nienajlepiej
2010-10-13 21:30:00
misiekw
greg co ty chcesz od Hillfields ja mieszkam tam od 3.5 roku i nie narzekam po prostu nie mozesz calej dzielnicy traktowac tak samo
2010-10-14 11:06:00
Anonim
ja również mogę polecic Walsgrave, cisza spokój, zero hałasów. Okolica czysta, tak jak juz ktoś pisał dwa duze sklepy w okolicy, a co wazniejsze jesli macie dziecko jest rowniez plac zabaw. Do 500f spokojnie cos znajdziecie, my placimy troche ponad i mamy trzy sypialnie. pozdrawiam
2010-10-14 11:55:00
greg8107
Generalnie nie ma dobrej opini ale napewno sa wyjatki
2010-10-14 13:46:00
lusia86
Ja także mieszkam w dzielnicy Walsgrave (jest różnica pomiędzy dzielnicą a ulicą Walsgrave Road!) i również mogę szczerze polecić. Nie będę powtarzać, co zostało napisane wcześniej, moge jedynie potwierdzić, że to najprawdziwsza prawda ;) Mnie podoba się jeszcze dzielnica Earlsdon, ale wydaje mi się, że tam mogą być domy odrobinę droższe. Pozdrawiam Wszystkich :)
2010-10-15 07:47:00
Anonim
Chyba kazda dzielnica ma lepsze i gorsze miejsca, o np. Willenhall slyszlam wiele negatywnych opinii i faktycznie jak sie tak przejechac to te councilowskie bloki wygladaja strasznie ale np moja corka chodzi do szkoly przy St. James Lane i tam te domy wygladaja dosc ladnie i jest spokojnie nawet w piwiarni kolo ktorej przechodze jest spokoj zawsze
2010-10-15 09:37:00
czarnotka
a ja polecam dzielnice coundon albo whoberley w prawdzie do centrum kawalek jest ale spokoj i cisza gwarantowana. ja mieszkalam na whoberley 2 lata i naprawde bardzo sobie chwale teraz mieszkam na coundon i tez jest cisza i spokoj nawet jak to sie mowi -kolorowych- mniej. a jesli chodzi o szukanie mieszkanka to polecam stronke gumtree.com naprawde mozna cos fajnego znaledz
pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaniu :)
2010-10-15 10:09:00
kamilla
Z tym Whoberley (albo Allesley Park) to potwierdzam. Jak na wiosce spokoj i cisze (tfu, tfu zeby nie zapeszyc). Tylko policja jezdzi tedy czesto, bo maja na skroty tedy, bo niedaleko maja gniazdo. :)
2010-10-27 20:50:00
aaggaa30
hall green jest spokojna dzielnica wedlug mnie .Okolice Polskiego sklepu KASIA :)
2010-10-28 17:02:00
czarnotka
akurat tak sie sklada ze znam kasie i wcale tam nie jest tak spokojnie. bojki i intewencje policji non stop. mieszkalam kiedys niedaleko hall green( ulice obok) i caly czas znajomi mieli wybijane szyby w samochodzie bo auto na polskich blachach bylo. a co do whoberley to do tej pory zaluje ze sie wyprowadzilam ale sytuacja wymagala tego odemnie(lekkie problemy z ex partnerem). z mila checia wprowadze sie tam spowrotem jak tylko jakies fajne mieszkanko by sie trafilo
2010-10-28 19:11:00
ewcia00
Ja juz kiedys gdzies na forum pisalam o Coundon, spokojnie, milo, a poza tym blisko do centrum, w poblizu Morrison, B&Q, fajny pub itd itp. Bardzo lubie tu mieszkac:)))
2010-10-30 22:58:00