krystel
moze ktos słyszał o jakiejs pracy wlasnie w Nuneaton ,moj angielski jest słaby byłabym wdzieczna
2011-06-08 17:41:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
kaczusiaq88
mój partner szuka pracy...ma doświadczenie w warehousie jako picker i packer...jakby ktoś potrzebował pracownika z takim doświadczeniem prooszę się odezwać... z góry dziękuje :)
2011-06-08 17:53:00
Infetel
Czy ta praca jest nadal aktualna bo nie wiem czy wysylac cv... A ze nie mam pracy to szukam kazdej opcji. :-D
2011-07-22 20:34:00
natuusia
Agencja Frontline Recruitment szuka osob do pracy. Aktualnie posiadamy wiele wolnych etatow, zapraszamy do rejestracji.
Wymagania:
* min. 18 lat
* znajomosc jezyka angielskiego min. na poziomie komunikatywnym (sprawdzana przy rozmowie telefonicznej oraz na rozmowie kwalifikacyjnej). Najwazniejsze jest aby rozumiec podstawowe zwroty oraz polecenia.
* Prawo jazdy oraz posiadanie wlasnego samochodu bedzie dodatkowym atutem, ale NIE jest wymagane.
* Doswiadczenie w pracy w magazynach czy fabrykach (min.2-3 miesiace)
Aby umowic sie na spotkanie zadzwon pod numer: 01162622220- Natalia
lub przyjdz do biura (od wtorku-czwartku prowadzimy rejestracje) ze swoim paszportem lub dowodem osobistym, National Insurance Number (z karta lub listem/payslip'em) oraz z numerem swojego konta.
Frontline Recruitment
26 Charles Street
LE1 3FG Leicester
Kontakt: Natalia- 01162622220
Mail Sorters:
This vacancy is being advertised on behalf of Frontline Recruitment who are operating as an employment agency. Various mailsorting.
Main duties to include: looking at different tickets with a code on them and then matching the code up with the printed letters that come off the machines. Can be quite a repetitive job and temps will need a good eye for detail, mistakes must be minimal. May also be required to stand at the end of the machines and fold the letters up as they come off the machines.Fairly noisey environment but ear protection is not required.
Assembly Operatives:
Staff will be invoked in all aspects of point of sales work such as labelling, assembly etc. Must have eye for detail and quality is paramount.
Production Operatives:
Order picking products, assembly of POS units, packing products away, cleaning shelves etc. Good communication skills and quality essential.
Rowniez poszukujemy: Kierowcow FLT, rzeznikow, operatorow maszyn itp.
2011-09-15 09:10:00
jaroslawjaskiewicz
Ponawiam ogłoszenie i proszę o CV na maila jaroslawjaskiewicz@gmail.com
Potrzebuje osoby do napełniania tuszy na produkcji
krótko o pracy
- główne zadanie to napełnianie tuszy oraz później również testowanie ich.
- praca part time lub full time
- praca z tuszami, czyli nie jest trudno o pobrudzenie się
- znajomość angielskiego się przydaje, ale nie jest konieczna
- możliwa rotacja na inne stanowiska lub awans
- oraz oczywiście hard worker :))
Nie mam za dużo czasu by odpisywać na maile, jedynie tylko by zaprosić na rozmowę
Pozdrawiam
Jarek
2011-09-15 18:53:00
doda111
Hej Natalia
Jestem jeszcze w Polsce i szukam pracy w UK. Będę mieszkać w Coventry za około 2 tygodnie. Chciałąbym z Tobą porozmawiać odnośnie tej pracy. Jeżeli to możliwe to proszę powiedz jak mam zadzwonić do Ciebie z Polski. Jaki jest numer kierunkowy?
Mój profil pasuje do wymaganych umiejętności i kryteriów przyjęcia do tej pracy. Posiadam uprawnienia do obsługi wózków widłowych, angielski- komunikatywny.
Pozdrawiam
2011-10-15 13:15:00
loop11
Dla doda111
do numeru dodaj 0044 i pomiń 0 z numeru Natalii
00441162622220
:-)
2011-10-15 16:20:00
emiliana
Haj Natalia
chcialam sie zapytac czy praca ta jest rowniez na weekendy badz part time. jesli mozesz mi udzielic tej informacji z gory dziekuje
pozdrawiam
2011-10-16 14:16:00
joannak
Praca tymczasowa - stała
Potrzebni pracownicy na produkcję żywności w Daventry!!!
£6.25 na godzinę
Stawka Overtime po 40 godzinach = £7.63 na godzinę
Poniedziałek – Piątek + £9.15 na godzinę w Soboty
Zmiany:
6.00 – 14.00 lub or 14.00 – 22.00
Pracownik musi dotrzeć do Daventry na własną rękę.
Opis stanowiska:
Ogólne pikowanie + pakowanie, praca na linii produkcyjnej żywności, czynności mogą się powtarzać, doświadczenie nie jest wymagane.
Zainteresowany? Zainteresowana? Zadzwoń do nas pod nr tel:
01327 702233
Lub napisz email : - kelly.mccleary@premiere-agency.com
www.premierepeople.com
Pracodawca Premiere People daje równe szanse i przyjmuje wnioski od wszystkich grup społecznych
2012-07-31 01:30:00
miki221
Czy jest ktoś dojeżdżający z Coventry do Daventry?
Byłabym zainteresowana ale nie mam transportu
2012-08-02 23:25:00
ayaa
Ja też bym była zainteresowana transportem, oczywiście nie za darmo
2012-08-03 11:18:00
charlie21
dziewczyny a gdzie dokladnie jest ta firma ? daleko od tesco w daventry ?
2012-08-03 12:49:00
lolo
ja moze bym tam jezdzil tylko musze zadzwonic tam
2013-02-09 13:57:55
stefan
zadzwon 07817229348 ja dojezdzam do daventry
2013-02-09 15:02:30
PRZEMO_DM
hej aya i miki ja zadzwonie tam w poniedzialek jestem zainteresowana ta praca mam samochod takze mogla bym was zabierac pozdrawiam odpiszcie na moje konto pozdrawiam
2013-02-09 23:14:08