Praca - piszcie jak wiecie gdzie jest obecnie nabór

Akurat w zakładzie, w którym teraz bywam agencja prowadzi rekrutacje - może kogoś zainteresuje.

Jest to obecnie centrum dystrybucyjne firmy wysyłkowej

Warehouse operative czyli po ludzku - praca przy taśmie - jedni wrzucają na taśme paczki inni zbierają i układają na paletach.

Agencja First Personnel czy jakos tak
Miejsce - dawna fabryka Peugeota w Ryton-on-Dunsmore
Zmiana dzienna 6pph
Zmiana nocna 6,5pph
Zmiany 8godzinne
Jak kogoś interesuje to kontakt do chlopaka od rekrutacji
Laan - 07733126245

Od siebie dodam, że choć to tuż za Coventry ty chyba bez samochodu się nie obejdzie - akurat mieszkam w Ryton - 5 autobusów na dzien :)
tadeusz2 expedient praca przy książkach, polecam cały czas nabór jest

<-- edytowany przez moderatora -->
2018-10-08 14:35:53
Pres Enter to save or Esc to cancel
kreator Co ty masz w dyni typie że polecasz ludziom pracę za 8 funtów na /h?
2018-10-09 12:01:58
kaik Spokojnie kreator różni ludzie mają różne sytuacje, jak tylko praca jest legalna to nie ma problemu, może komuś się spodobać bez względu na zarobki :)
2018-10-09 20:58:26
piotrek019 Wypowiedź kreator-a podchodzi pod bana jak dla mnie. A post tadeusz2-a chyba powinien być jednak w dziale ogłoszenia. To tak jakby agencja "expedient" chciała sobie bezkosztowo zwiększyć zasięg ogłoszenia.

Edytowany przez piotrek019 o 09-10-2018 - 21:54.
2018-10-09 21:53:59
kaik piotrek019 co do bana to powiedzmy, że jest to ostrzeżenie kolejna wypowiedź tego typu i konsekwencje będą poważniejsze aka ban.
Co do posta to tak zdecydowanie ogłoszenia powinny być w ogłoszeniach i widziałem tą ofertę pracy już jakiś czas temu, zostawiłem ten wpis z głównie z dwóch powodów mianowicie:
1. jest to ciekawy "rodzaj" pracy tzn przy książkach przynajmniej tak mi się wydaje... inaczej mówiąc jeszcze nie widziałem tutaj (i w ogłoszeniach i w ogóle), coś nowego... ale mogę się mylić i może być to wszystkim znany i omijany z daleka kołchoz ;)
2. ogłoszenia o pracę są darmowe, a zwiększanie zasięgu poprzez dodawanie ogłoszenia na forum jest dość ryzykowne :) bo ktoś może wyrazić swoją opinię na temat oferty pracy i nie musi być ona pochlebna... co w sumie się stało.

Chociaż mamy jeden wątek zbiorczy z pracą i naborem więc połączymy, żeby było przejrzyściej na forum.

2018-10-10 00:09:36
kreator Piotrek 019 nie bądź taki delikatny, twardy bądź jak Roman Bratny.
2018-10-10 11:18:00
aga.l7 Pracował, albo pracuje ktoś z was może przy inspekcji książek przez agencje expedient? Macie jakieś opinie?
2018-10-11 22:00:58