Praca - piszcie jak wiecie gdzie jest obecnie nabór

Akurat w zakładzie, w którym teraz bywam agencja prowadzi rekrutacje - może kogoś zainteresuje.

Jest to obecnie centrum dystrybucyjne firmy wysyłkowej

Warehouse operative czyli po ludzku - praca przy taśmie - jedni wrzucają na taśme paczki inni zbierają i układają na paletach.

Agencja First Personnel czy jakos tak
Miejsce - dawna fabryka Peugeota w Ryton-on-Dunsmore
Zmiana dzienna 6pph
Zmiana nocna 6,5pph
Zmiany 8godzinne
Jak kogoś interesuje to kontakt do chlopaka od rekrutacji
Laan - 07733126245

Od siebie dodam, że choć to tuż za Coventry ty chyba bez samochodu się nie obejdzie - akurat mieszkam w Ryton - 5 autobusów na dzien :)
eugeniusz Coventry Citizen Advice Bureau (CAB) poszukuje Polsko-Angielskich Tłumaczy wolontariuszy. Chętni powinni posiadać dobrą znajomość obu języków, umieć pracować w zespole i móc pracować minimum 4 godziny w tygodniu.
CAB zobowiązuje się zapewnić odpowiednie szkolenie a także zwrot wszelkich ponoszonych kosztów.
Chętnych prosimy o kontakt z Joanne Adams pod numerem 02476 252003 lub emailem: joanne.adams@coventrycab.org
2011-03-07 21:44:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
kamilla Patrzylam tu http://www.coventrycab.org.uk/content/volunteering-coventry-cab i nic nie wspominaja...
pozdrawiam
2011-03-07 22:51:00
eugeniusz Rozmawiałam z Joanne, takie ogłoszenie się nie ukazało bo szansa że ktoś by je znalazł byłaby minimalna, aczkolwiek mogę to uzupełnić jeśli jest taka potrzeba. W każdym razie ogłoszenie jest nadal aktualne!
2011-03-09 09:31:00
jaroslawjaskiewicz Poszukuję solidnych i kumatych pracowników na full time, szukających pracy na stałe w Coventry.

Praca jest przy napełnianiu tuszy od drukarek, bądź testowaniu lub pakowaniu ich. w zależności od indywidualnych umiejętności.

Płaca jest minimalna na początek
Dwu tygodniowy płatny okres próbny
Możliwość awansu
Znajomość angielskiego może być nawet słaba
Wiek się nie liczy.

Proszę o przesyłanie CV na adres
jaroslawjaskiewicz@gmail.com
2011-04-28 19:25:00
andzia1303 Taaa a co z ta kumatoscia bo nie jarze :-? nie kumam jak moge awansowac :-? :-?
a jakie musze miec indywidualne umiejetnosci,prosze przyblizyc temat

Przydaloby sie podac rowniez godziny pracy
2011-04-29 17:41:00
rosak Zdziwiłabys się andzia jak jest faktycznie z poziomem "kumatosci" wielu ludzi. Sam myslałem że ktos robi ze mnie debila, lub że jestem w programie "mamy cie" czy cos w tym stylu, kiedy w kilku agencjach dostałem do "rozwiązania" "test" na który skladały się pytania typu "ile jest 2+3-1?", "która liczba jest większa- 86 czy 45?", "ile trójkątów widzisz na obrazku" itp. To przykre ale zauważyłem że wiele osób ma z tym problemy.
2011-04-29 18:06:00
andzia1303 No dobra czepiam sie :-D
ale takie chyba testy mozna przejsc nie znajac jezyka ang.
bynajmniej tak bylo ze mna ;-)
2011-04-29 18:20:00
rosak Niestety wcale nie chodzi o znajomosć angielskiego a własnie o ową "kumatosć" oraz umiejętnosć logicznego myslenia...
2011-04-29 18:36:00
jaroslawjaskiewicz Praca jest od poniedzialku do piatku od 9 do 17 czyli 40 tygodniowo. Czasami jak potrzeba jest możliwość pracy w weekendy.
No może z tą kumatością to przesadziłem, aczkolwiek powiem, że jednej osobie z minimum 50 razy tłumaczyłem jak rozkładać drabinę.
Co mogę więcej powiedzieć o pracy firma jest chińska, pracują w niej 4 polaków, dwóch ciapaków, francuz i chińczyk.
Indywidualnych umiejętności jakoś bardzo nie ma. Np daltonizm odrzuca od testowania produktów.
Staram się robić rotację pracowników po stanowiskach, by najlepiej określić do czego się nadają się najlepiej. Pracowałem w tej firmie od początku na każdym różnym stanowisku i wiem, że człowiek do wszystkiego może się nie nadawać.
Nie szukam pracowników, którzy tylko pracują, żeby odklepać dzień i tyle, a takich którzy staraj się wykonać swoją pracę dobrze oraz myślą co można by było zmienić by usprawnić proces. I takich ludzi chce promować. Awans jest możliwy na wiele sposobów, jak np zarządzanie produkcją lub wysyłkami, obsługa klienta, czy sprzedaż na allegro lub ebayu.
2011-04-29 20:59:00
juliaq Wysłałam wiadomość na podany adres e-mail . Czekam na odpowiedz .
2011-04-29 22:04:00
jage skoro wiek nie gra roli i znajomosc jezyka to po ... ci cv czlowieku...
2011-04-30 10:49:00
jage fajnie widze ze sa chetni do napelniania butelek z tuszem uwazajcie TO JEST PODEJRZANE,,,...
2011-04-30 10:51:00
jaroslawjaskiewicz ogólnie napełniamy tusze do drukarek ale widzę, że wiesz lepiej ode mnie co się robi w firmie. Mam Ci zdjęcie wkleić jak to wygląda ??
A w cv to tylko wiek podajesz i znajomość języka jak wysyłasz ?? Jak bym mi było tylko to potrzebne to bym pierwszą osobę z ulicy wziął, co nie ma pracy. Nara
2011-04-30 13:47:00
rosak Wygląda na to że głównym zajęciem "jage" jest siedzenie przed komputerem i węszenie spisków na prawo i lewo. Ja w tym niczego podejrzanego nie widzę a jestem wyjątkowo podejrzliwy. Gdybym nie miał pracy pewnie posłałbym CV. jage widać zarabia sporo i w dodatku ma mnóstwo wolnego czasu. Pozazdrościć.
2011-04-30 13:56:00