jage
nie wiesz oco m chodzilo czlowieku pewnie tez bym ci wyslal cv ale nie mam czasu na pierdolenie sie .rosak mylisz sie co do jednej rzeczy ja nie pracuje ludzie prrracuja za mnie ale jak jestes ZA 3MIESIACE BEDE POTRZEBOWAL JEDNEJ OSOBY DOPAKOWANIA I JEDNEJ EKSPEDIENTKI.POZDRO CHLOPAKI NO I NALEWAJ TUSZ NALEWAJ.!!!
2011-04-30 15:55:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
sylwiab
jage...nie wiem skąd w Tobie ta cała nietorancja. Co Ci się wydaje że Ty jesteś właścicielem jakiegoś może mało prosperującego sklepiku (tak wynika z Twojej wypowiedzi) to można Ci gardzić ludźmi???????????? A co powiesz o ludziach którzy pracują na warehousach czy jak większość z nas zna na bananach?
Gdybyś nie miał co jeść i dać dzieciom do jedzenia to chwycił bys się każdej pracy. Wtedy byś tylko siedział i prosił boga żeby jarosław zadzwonił właśnie do Ciebie!!! Co myślisz że akurat Tobie sie poszczęściło to co...gardzisz ludźmi i jesteś wstrętnym wyzyskiwaczem. To jest moje zdanie. I skoro Cie nie interesuje temat tej pracy to daj sobie na wstrzymanie.
2011-04-30 19:30:00
sylwiab
ps i szczęścia w poszukiwaniu tej ekspedientki. Ja szczerze mówiąc nie chcialabym nigdy pracować u takiego buca jak TY
2011-04-30 19:31:00
rosak
jage ja nie chcę Twojego CV, po co mi ono? W czasie w jakim Ty napisałeś te kilka "wypowiedzi" ja sporządziłbym ze 3 CV, a twierdzisz że nie masz na to czasu. Przeczysz samemu sobie.
Sylwia, jest takie powiedzenie na usenecie: "nie karmić troli", znaczy nie dyskutuj z takim typem bo to nie ma najmniejszego sensu. Pracowałem ostatnio na bananach ale zmieniłem pracę na lepszą. Jeśli coś poszłoby mi nie tak, chętnie bym tam wrócił.
Pozdrawiam
2011-04-30 20:24:00
adam83
mozna wyczytac z wypowiedzi "jage" ze to koles po zawodowce, nauczony angielskiego ze slownika i wydaje mi sie ze tez marnie zarabia. Szacun "jage" Wiesniaku
2011-04-30 20:43:00
andzia1303
Dzieki Jaroslaw za przyblizenie tematu :-)
Czepialam sie bo ogloszenie dales na forum a nie w dziale ogloszen wiec dlatego przydalo sie wiecej info,dzieki,
chetnie bym sie zainteresowala twoja oferta ale w tej chwili pracuje i jak polowa ludzi z forum na bananach :-D :-D
pozdro chlopaki i dziewczyny
2011-05-01 06:53:00
jaroslawjaskiewicz
niestety odpowiedzi na zgłoszenia dam dopiero koło środy, czwartku, ponieważ rozchorowałem się.
2011-05-02 13:25:00
vintage
Hejka, jestem w Cov od 4 mcy, zaczelam szukac teraz pracy, moj jezyk jest sredni, zakupy i wizyta u lekarza spoko, zaawansowane rozmowy to juz maly problem. Szukam pracy. Mam spore doswiadczenie w handlu i obsludze klienta (TpSA, Infolinie, Salon slubny, Wlasna dzialanosc przez jakis czas) oraz zdolnosci manualne (projektowanie plastyczne itp). Szukam jakiejkolwiek pracy na start :)
Pozdrawiam
2011-05-02 14:02:00
rosak
vintage, na start to banany dobre są :) praca pewna, wypłata na czas.
2011-05-02 18:28:00
sylwiab
witam, tak szczerze powiedziawszy...pracy jest dużo i jeżeli komuś na prawdę zależy to znajdzie w przeciągu 2 tygodni. A banany no tak, na start sa dobre. Tym bardziej że Kasia teraz poszukuje pracowników. Praca trochę ciężka za najniższą stawkę ale zawsze to lepsze niż siedzenie w domu i zbijanie bąków. A zawsze w między czasie można szukać czegoś innego jeśli tylko trafi się jakiś wolny dzień. Pozdrawiam forumowiczów
2011-05-02 18:32:00
rosak
Szczerze powiedziawszy, praca jest ciężka ale zawdzięczamy to tylko naszym kochanym rodakom. Jak w każdej innej fabryce, jest pewna norma którą trzeba "wyrobić", i, jeżeli komuś idzie lepiej, zrobi godzinną normę w pół godziny to po co robi więcej? To pytanie zadała mi supervisor'ka- przecież ani premii za to nie macie ani żadnych innych bonusów? Po co robić więcej? Kilka miesięcy temu normy było kilka razy mniej.
Tak czy siak uważam że w obecnych warunkach start na bananach nie jest zły, i gdyby mi się coś nie powiodło w aktualnej branży chętnie bym wrócił.
Pozdrawiam i powodzenia wszystkim życzę.
2011-05-02 21:23:00
vintage
Banany pewnie sa niezle, jak ktos lubi pracowac w spozywce i warunkach chlodniczych. Osobiscie wolalabym cartridze :) a najlepiej w swoim zawodzie- no ale tu sie na razie nie ludze, musze poprawic angielski co zajmie mi przynajmniej rok - dwa :)
Ale prawda taka, ze lepsza kazda praca niz zadna, po pierwsze kasa, po drugie nie da sie siedziec bezczynnie tygodniami w domu :)
2011-05-03 10:10:00
agusia.21
Witam...czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć gdzie mogę się zgłosić w sprawie pracy na bananach????Za wszelką pomoc będę wdzięczna...pozdrawiam
2011-05-03 14:17:00
sylwiab
Agencja która zajmuje się rekrytacją to staffline.
A oto adres i numer telefonu
7 Station Square
Coventry, Warwickshire CV1 2GT, Wielka Brytania
024 7622 9222
2011-05-03 15:25:00
marzena35
Backup Staff Ltd
4 Station Square,
Coventry, CV1 2GT
w tej agencji ,a agencja znajduje się na przeciwko stacji kolejowej w Coventry.Ale czy mają zapotrzebowanie to nie wiem trzeba pytać.
Pozdrawiam
2011-05-03 15:29:00