Praca - piszcie jak wiecie gdzie jest obecnie nabór

Akurat w zakładzie, w którym teraz bywam agencja prowadzi rekrutacje - może kogoś zainteresuje.

Jest to obecnie centrum dystrybucyjne firmy wysyłkowej

Warehouse operative czyli po ludzku - praca przy taśmie - jedni wrzucają na taśme paczki inni zbierają i układają na paletach.

Agencja First Personnel czy jakos tak
Miejsce - dawna fabryka Peugeota w Ryton-on-Dunsmore
Zmiana dzienna 6pph
Zmiana nocna 6,5pph
Zmiany 8godzinne
Jak kogoś interesuje to kontakt do chlopaka od rekrutacji
Laan - 07733126245

Od siebie dodam, że choć to tuż za Coventry ty chyba bez samochodu się nie obejdzie - akurat mieszkam w Ryton - 5 autobusów na dzien :)
kolt34 Witam. Napisałem na priv.
2017-04-02 11:58:41
Pres Enter to save or Esc to cancel
kolt34
mamcia
Hejka jesli ktos szuka pracy, pisac na priva. Mam nabor do dobrej pracy z mozliwoscia kontraktu po trzech miesiacach. Tygodniowo okolo £320 po trzech miesiacach oczywiscie sporo wiecej. Dwa tygodnie rano dwa tygodnie poludnie i dwa tygodnie nocka.

Prosze o info
2017-04-02 12:09:02
tomekddz34 Witam. Napisałem na priv.
2017-04-02 13:44:28
mamcia Odpisalam Wam. Powodzenia :)
2017-04-02 14:56:51
mamcia tomekddz34 nie mam nic od Ciebie.
2017-04-02 14:57:59
wmazur1988 Mamcia ja napisałam na priv.
2017-04-06 10:51:00
anina00 ja równasz czekam na wiadomość
2017-04-06 15:08:17
jolanta243 A co to za praca coś więcej Pani powie pisałam na priv ale nie mam odpowiedzi
2017-04-06 15:12:32
m_t Nabór jest zawsze i wszędzie, nawet w styczniu i lutym. Jak z kasą jest cienko, to można załapać się do kiepskiej pracy. W agencjach najważniejsza jest punktualność i obecność w pracy. Na nic innego nie patrzą. Możesz robić powoli, mylić się itd. Agencje dostają po tyłku głównie za absencje pracowników.
Nikt też nie oskalpuje jak powiecie: muszę zrezygnować, nie lubię tej pracy. Trochę pewności siebie. Agencje co biorą bez z języka: staffline, genesis, extra personnel, first personnel, encore, staffingmatch, industria oraz industriaL (<- nie mylić tych dwóch ostatnich, to są inne dwie różne agencje).

Najlepiej to jest pójść do jobshopu/job centre plus i wziąć listę agencji zatrudnienia w Coventry. Od razu jest podział na sektory w jakich oferują zatrudnienie (magazyny, opieka medyczna, kierowcy).

PS wiem, temat wiele razy wałkowany, ale pytania gdzie jest obecnie nabór nie pomoże nikomu. Trzeba samemu nauczyć się załatwiać podstawowe sprawy. Jak się jest bezrobotnemu, to w jeden dzień można obskoczyć wiele miejsc. Nawet na piechotę!
2017-04-06 15:29:13
mamcia Odpowiedzialam, prosze wybaczyc ale nie mam czasu siedziec 24/h na forum.
anina00 nie mam nic od Ciebie, juz to pisalam.

PS wiem, temat wiele razy wałkowany, ale pytania gdzie jest obecnie nabór nie pomoże nikomu. Trzeba samemu nauczyć się załatwiać podstawowe sprawy. Jak się jest bezrobotnemu, to w jeden dzień można obskoczyć wiele miejsc. Nawet na piechotę!

Swiete slowa, ja bylam jako tlumacz w Job centre ze znajoma. To co facet nam pokazal, to mnie przeroslo. Tyle co jest ogloszen o prace to glowa mala. Znajoma dostala okolo 20-stu pozycji, po czym miala trzy spotkania o pprace. Po dwoch dniach znow pojechalysmy do JC aby sie wypisala bo ma prace. Trzeba szukac, a aby szukac to najpierw trzeba chciec. Ja sama sprawdzilam net i jest w olere prac jak i na magazynach jak i biurach, sklepach i przy sprzataniu.
2017-04-06 17:42:38
serduszko926 Cześć. Szukam pracy. Gdzie jest jakiś nabór? Interesuje mnie każda praca ale gdyby ktoś wiedział o pracy przy wykładaniu towaru w sklepie. Z góry dziękuję za odpowiedź
2017-04-07 09:35:16
serduszko926
mamcia
Hejka jesli ktos szuka pracy, pisac na priva. Mam nabor do dobrej pracy z mozliwoscia kontraktu po trzech miesiacach. Tygodniowo okolo £320 po trzech miesiacach oczywiscie sporo wiecej. Dwa tygodnie rano dwa tygodnie poludnie i dwa tygodnie nocka.

Hej . Jestem zainteresowana. Co to za praca
2017-04-07 10:33:13
jarucha Hermes w Rugby wkrótce otworzy nową sortownie, już zaczął rekrytacje na kontrolerów, niedługi pewnie ruszy nabór na szeregowych pracowników
2017-04-09 16:33:05
contechs_agency_staffing Dla osob z wlasnym transportem mam stala prace (kontrakt, nie przez agencje) w Warwick. Praca na stanowisku assembly operative 7:30-16:30, w piatki 7:30- 12:30. Stawka £7.8, 25 dni holidaya plus bank holidays.

Wymagany komunikatywny angielski i wlasny transport. Start od zaraz. Zainteresowane osoby prosze o wyslanie CV na staffing@contechs.co.uk
2017-04-11 07:58:07
zybstar Skoro nie przez agencję, to czemu stawka agencyjna?
2017-04-12 08:04:19