lipek1
Gdzie ty tu widzisz wazeline?Ja z pizza przyjade na parking, ale czy ty nie bedziesz mial cykora ,podesc i sie poczestowac ?.PO twoich wpisach mysle ,ze ELYTA lamie se glowy i przypisuje do osoby, moze pierwszy nie lec do hawajskiej bo wpadniesz...:) a niechcialbym zebys mial , a moze :)miala klopoty pozdro
2013-03-06 10:02:18
Pres Enter to save or Esc to cancel
niemamocny
panie Bogdanie trzymamy za pana kciuki niech sie pan nie da sprzedac bo dzieki panu moze wiecej ludzi zacznie mowic , artykul mam skopiowany mimo iz zostal dziwnie usuniety ze strony , czyzby gazeta dala sie zastraszyc? zastanawiam sie czy apple wie o zaistnialej sytuacji czy wszystko jest robione po to zeby sie nikt nie dowiedzial ale sa ludzie ktorzy sie jeszcze nie boja mowic przeciez zawsze mozna wyslac artykul droga internetowa ciekawe jak to usuna .Wiec niech sie Pan nie da zastraszyc ani sprzedac pozdrawiam.
2013-03-06 10:23:40
lipek1
Niemamocny przeslij mi prosze artykul ,jestem ciekaw czego tak mocno sie przestraszyli, ze go zblokowali ...znam sprawe Bogdana, ale chcialbym ,poznac moze inne spojrzenie na ten temat >lipek1@spoko.pl
2013-03-06 10:33:45
daga000
Ja Ci wysłałam lipek1 :) miłej lektury :)
2013-03-06 10:36:30
lipek1
Dzieki juz nie przesylajcie ,a swoja droga wszyscy macie kopie? BO wciagu 10 minut otrzymalem ich kilkanascie .CHyba zdjecie artykulu to byl strzal w stope :)bo teraz wszyscy chca go przeczytac . kazdy ma swa zabe ,co przed nim ucieka ,swego zajaca ktorego sie boi
2013-03-06 10:49:55
teletubis
ja tez bym prosil o kopie artykulu teletubis1@onet.eu
Edytowany przez teletubis o 06-03-2013 - 11:30.
2013-03-06 11:12:03
taki_tam_nick
Ja też poproszę o kopię na syncreona@op.pl
Widać artykuł jest dużo bardziej niewygodny dla tej firmy, niż się nam wszystkim wydaje...
Edytowany przez taki_tam_nick o 06-03-2013 - 11:33.
2013-03-06 11:16:14
lipek1
Zapraszam wszystkich do lektury serii >Zapiski pickiera z robaczywego jabluszka< jak zostalem najgorszym pickerem....
2013-03-06 11:58:21
sylaba
Witam Wszystkich,
Zauważyłem że sprawa skandalu schodzi na złe tory. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, że rzucając obraźliwe oskarżenia w kierunku ludzi pracujących w Syncreon Technology obrażacie ludzi, którzy też tam pracują i nie są zamieszani w sprawę Bagdana. Jestem pełen współczucia dla ludzi którzy zostali pokrzywdzeni przez władze rządzące i rozumiem ich złość na firme ale z drugiej strony nie możecie wrzucać ludzi do jednego worka i obrażać całą firmę. Rozumiem, że dla ludzi którzy już nie pracują dla Syncreon Technology nie ma to znaczenia i zrobią wszystko żeby podsycić sytuację. Nie zależy im nawet żeby się ujawnić na forum. Pisanie nieprawdy przeciwko firmie też może mieć konsekwencje dla tych osób. Dziwię się ludziom, którzy celowo włączają się w dyskusję i źle pisza o ludziach tam pracujących. Duża część osób wciąż jest pracownikami Syncreon Technology i powinni zachować umiar w komentarzach ze względu na lojalność wobec firmy. Usunięcie artykułu musiało prędzej czy później nastąpić ponieważ Syncreon to nie jakaś tam firemka która pozwoli sobie na obraźliwe stwierdzenia jakoby panowała tam dyktatura. W firmie z pewnością pracują osoby, które znalazły powód, żeby artykuł zdjąć ze strony. Dla największych przeciwników firmy to forum to jedyna droga na plucie i poniżanie innych. Prawdziwą sztuką jest powiedzenie czegoś głośno chociażby jak to powiedział pan Bogdan. Ja mam nadzieję, że za jakiś czas wypisywanie negatywów was zmęczy. Poczekajcie na rozstrzygnięcie sprawy i nie zapominajcie o dobrych ludziach, którzy tam pracują i chcą pracować bo muszą albo chcą.
Gorące pozdrowienia
Sylaba
Edytowany przez sylaba o 06-03-2013 - 12:12.
2013-03-06 12:11:25
midian
Na forum udzielają się osoby, które albo pracowały, albo dalej pracują tam. Sylabo, wydaje mi się, mam nadzieję, że inni też mnie poprą w tym co napiszę, że mamy bardzo duży szacunek do ludzi, którzy pracują w firmie. Sam osobiście tam pracowałem i mogę powiedzieć, że szeregowi pracownicy (przynajmniej ci, z którymi przyszło mi obcować) są rewelacyjni. Najbardziej tęsknię za tymi ludźmi. Niejednokrotnie spotykaliśmy się poza murami syncreonu i do tej pory mam z nimi kontakt. Nie chcemy wrzucać ludzi do jednego wora, a artykuł nie miał na pewno na celu obrażanie tych dobrych osób, które "muszą albo chcą" tam pracować. Dla ludzi, którzy pracują tam mam ogromny szacunek. Niestety jest również tzw. elyta, która jak napisano w artykule tępi niewygodne osoby i właśnie o tą elytę nam tutaj chodzi (zapewne wiadomo Ci co to za grupa osób). Pan Bogdan już na dzień dzisiejszy dla większości jest ikoną prawdy, która wreszcie ujrzała światło dzienne. O nim był artykuł i to on zdecydował się na taki krok. Wszyscy trzymamy za niego kciuki i mam nadzieję, że osoby, które tak jak on zostały potraktowane przez sławną elytę niesprawiedliwie, również zrobią coś w tym kierunku. W każdym razie, na pewno (przynajmniej ja, nie wiem jak inni) nie chcę obrażać ludzi, którzy są dobrymi pracownikami firmy. "Duża część osób wciąż jest pracownikami Syncreon Technology i powinni zachować umiar w komentarzach ze względu na lojalność wobec firmy" - a co do lojalności, zastanawiam się, czy nie wiąże się to raczej z szacunkiem, który większość z ludzi tam pracujących zapewne już straciła. Tylko tutaj tak naprawdę ludzie mogą powiedzieć co się dzieje, jeśli odezwą się w firmie pewnie wylądują na dywaniku, więc jak mają być lojalni wobec firmy, której zarząd niszczy normalne jednostki?
2013-03-06 13:11:11
midian
Poza tym artykuł i komentarze na forum ruszą najbardziej tych, którzy czują się winni... ci którzy są ok, nie odbiorą niczego osobiści.
2013-03-06 13:14:33
sylaba
Midian,
Cieszę się że tak myślisz, dzieki za sprostowanie. pozdr
2013-03-06 13:21:47
midian
Nie ma problemu :) Tak się kiedyś zastanawiałem. Jest tutaj wiele ludzi, którzy mieli podobne sprawy do Bogdana, ich historie znają takie motywy jak fałszywe zeznania, kłamstwo i manipulację. Z tego co wiem to chyba jest więcej spraw w sądzie, ale jedno mnie zastanawia... dlaczego nikt nie pomyślał o zbiorowym pozwie? Przecież grupa jest zawsze silniejsza od jednostki... no chyba, że już ktoś o tym tutaj pisał...
2013-03-06 13:33:10
deliver
Sylaba, Przeczytałem wszystkie posty w tym forum, nikt z wyjątkiem henia, nie pisał nic poniżej poziomu przyzwoitości. Ci ludzie w swojej pracy nie mają najmniejszej szansy by wyrazić swoje prawdziwe poglądy. Przeciwnicy obecnego sposobu zarządzania już zostali zwolnieni, albo są w podobnej sytuacji jak Bogdan. Forum jest to jedyny sposób dotarcia do rozsądnych ludzi w zarządzie Syncreona, aby wreszcie ktoś się zainteresował jacy ludzie kierują załogą. Bo przecież Manager, który na wiekszości firmowych imprez pokazuje publicznie swoje cztery litery, nie jest chyba odpowiednią osobą do kierowania ludźmi, czy też aby do niego zwracać się z swoimi problemami, a ludzie na takim poziomie zarządzają obecnie normalnymi ludźmi.
2013-03-06 13:52:10
teletubis
hej sylaba ludzie tam nie musza pracowac tylko chca bo prawdziwy polak sie wstydzi tych polaczkow ktorzy tam pracuja i kazdy polak z czasem ktory przejrzy na oczy ucieka z tego zakladu.Jak napisalas syncreon to nie kiosk z gazetami tylko powazna firma majaca uklady na calym swiecie i wlasnie chce udowodnic swoja wladze i dzieki takim ludziom jak pan Bogdan przekonujemy sie ze jednostka tez ma glos a to ze ma mniej pieniedzy to nie znaczy ze trzeba kogos gnoic .czytajac niektore posty stwierdzam ze probujecie juz zastraszac ludzi piszacych tutaj,cytuje pana/nia sylaba" Pisanie nieprawdy przeciwko firmie też może mieć konsekwencje dla tych osób." sami pokazaliscie swoje prawdziwe oblicza na tym forum a co za tym idzie? prawdziwosci wszystkich postow. Zegnam
Edytowany przez teletubis o 06-03-2013 - 15:16.
2013-03-06 15:14:52