ilona.bernat
hahahahahhahahahaha pierw naucz sie ortografii to pogadamy elooooo
2013-09-29 09:30:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
olanta2303
Mi tam ukradli dowód osobisty razem z karta bankowa . Niestety złodziej sie zdziwił bo miałam tam ostatniego funta na bilet do domu. Oczywiście każdy miał to w dupie bo nic z tym nie zrobili ponieważ jestem przecież zwykłym pracownikiem . Przyszła Pani K. Razem z drugim menagerem do mnie zobaczyć jak wyglądam bo "Niby" chcieli zobaczyć czy kamera która Jest w szatni objęła moja torebkę. Niestety powiedziano mi ze nic na kamerach nie widać. Co prawda mam chyba prawo sama zobaczyć kto sie kręcił w tym czasie przy mojej torebce . Niestety odmówili ;( teraz mam duży problem ponieważ nie moge nawet zmienić pracy bo jedyny dokument który miałam to był dowód .. Moral jest taki - 100£ nie moje na paszport a firma tam traktuje cię jak śmiecia. Ale to jest nic.. Pracy tez tam nie ma . Zwalniają cię po 4h do domu gdyż twierdza ze nie ma pracy a druga zmiana pracuje po 12h .. Brak mi słów . No ale muszę sie utrzymać w tej pracy do czasu aż nie dostanę nowego paszportu. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie
2013-10-16 19:16:07
znajoma
olanta na policji zglos ze ci ukradli dokumenty inaczej baedziesz miala problemy z wydaniem paszportu w konsulancie
2013-10-17 13:53:27
olanta2303
Już zgłosiłam wczoraj byłam w konsulacie w Londynie
2013-10-18 08:28:56
nails-coventry
Olanta2303 widze ze nie zle tam sie dzieje.... ja to nigdy nie przepadalam za Supervisior z etchingu.... Wiecznie naburmuszony a jak o cos zapytasz to nigdy nic nie wiedzial.... wogule praca fajna ale ludzie ogarnijcie sie !!! tam jeden drugiego za wszelka cene pragnie wygrysc...
2013-11-06 19:05:18
przemek1985333
Pracowałem kilka tygodni..zdecydowanie odradzam pracy w tym magazynie..zero szacunku do ludzi..zero...
2013-12-20 18:20:50
rumianek25
a co słychać u Ewy Kozickiej?
2013-12-23 13:14:49