Siłownia i fitness w Coventry

szukam klubu fitness lub siłowni najlepiej w okolicach Stoke w przystępnej cenie .....dzięki pozdrawiam
мальчик nawet nie masz pojęcia o czym piszesz...nie 6.29 tylko 6.31
2014-06-03 21:31:36
Pres Enter to save or Esc to cancel
tomekipaulina W 2004 było 5.25

Edytowany przez tomekipaulina o 03-06-2014 - 22:21.
2014-06-03 21:35:21
мальчик ale funt był po 7zł
2014-06-03 21:55:55
tomekipaulina W okresach "leniwej gospodarki", przed wakacjami spadał, a we wrześniu znowu w górę.

Edytowany przez tomekipaulina o 03-06-2014 - 22:21.
2014-06-03 22:11:36
ludzik50 diamondwhite aka 'uprzejmie donoszę (choć bardzo się brzydzę) że... ;)
2014-06-03 23:25:50
jacko3231 Dziękuje za odpowiedzi:) Rosak do Ciebie: Ty masz chyba jakieś kompleksy, mojecoventry.pl to portal polaków mieszkających w Coventry i okolicach, służy po ty by sobie pomagać, podpowiadać itp a nie po kimś jechać, tak jak miesiąc termu dałeś głupi komentarz w moim ogłoszeniu, szukałem pokoju do wynajęcia: dałeś mi tam posta że nie wierzysz ze osoba która zalega z rachunkami w sieci komórkowej ma kasę na miesięczny rent (już nie zalegam)- zaległości spłacone ugodowo tak dla twojej informacji, nie wiem po co tego rodzaju teksty. Pozdrawiam
2014-06-04 15:45:29
diamondwhite ludzik - w ogole sie nie brzydze, bo niby czego mam sie brzydzic? to jest forum, dzial ogloszen gdzie indziej :)
2014-06-04 17:53:16
paulaa2010 kup silke ode mnie i masz po problemie :)
2014-06-04 18:48:37
fir3wall Ja polecam Virgin Active :-)

Fakt ktos sie odezwie ze droga - ale super sprzet, basen, sauna, raz w miesiacu assesment z trenerem, darmowy trenner fitnes (ktory pomoze Ci tez w bardziej silowych sprawach) + super klasy .

Polecam szczegolnie dla kogos jak ja, kto nie ma pojecia za duzego o cwiczeniach i martwi sie zeby sobie krzywdy nie zrobic.

+mozna wchodzic na silownie w okolicy (dla mnie przydatne).

D
2014-06-04 19:11:41
rosak
jacko3231
Dziękuje za odpowiedzi:) Rosak do Ciebie: Ty masz chyba jakieś kompleksy, mojecoventry.pl to portal polaków mieszkających w Coventry i okolicach, służy po ty by sobie pomagać, podpowiadać itp a nie po kimś jechać, tak jak miesiąc termu dałeś głupi komentarz w moim ogłoszeniu, szukałem pokoju do wynajęcia: dałeś mi tam posta że nie wierzysz ze osoba która zalega z rachunkami w sieci komórkowej ma kasę na miesięczny rent (już nie zalegam)- zaległości spłacone ugodowo tak dla twojej informacji, nie wiem po co tego rodzaju teksty. Pozdrawiam

Problemy masz tylko Ty.
Po pierwsze wszyscy zrozumieli moją aluzję do kolesia którego boli dupa dlatego, że inni polacy próbują wybić się przed szereg. Ja im szczerze życzę powodzenia, stąd taki komentarz. Upraszczając- "pojechałem" po kimś kto się czepiał kogoś, kto próbował Ci pomóc. Rozumiesz? Bo jaśniej już mi się nie chce..
Po drugie, kojarzę Twój wątek o rachunku za telefon ale Ty sobie to jeszcze raz przeczytaj. Zobaczysz (mam nadzieję), że nie ja pisałem to zdanie. Tam też Ci niejako pomogłem odpowiadając na zadane przez Ciebie pytanie. Nigdy nie napisał bym, że coś mi się wydaje bo wróżbitą nie jestem, a już na pewno nie interesuje mnie na co Cię stać a na co nie. Albo coś wiem i piszę, oczywiście na temat, albo czegoś nie wiem i się nie odzywam. Po to jest internet aby czerpać z niego informacje a nie pier... od rzeczy robiąc jeden wielki śmietnik.

Edytowany przez rosak o 05-06-2014 - 21:47.
2014-06-05 16:25:57
anasia2012 szukam silowni, najlepiej w okolicach centrum, radford.
2014-07-11 20:04:05
mrowek1 Jeśli chcesz poprzerzucać żelastwo, to nie polecam pure gym, straszny ścisk wieczorami, ludzi mnóstwo... ale jeśli chcesz korzystać z bieżni, rowerków,zajęć grupowych itd, to pure gym jest ok, i warunki (cena, brak kontraktu, zajęcia grupowe w cenie) korzystne. Na temat innych siłowni wypowiedzieć się nie mogę, bo choć przeszkadza mi tłok to i tak chodzę do pure :)
2014-07-12 13:19:52
anasia2012 pure gym to jedyna silownia, ktora kojarze,mnej wiecej ;D
dzieki za info..
2014-07-12 13:48:10
fir3wall Ja mam karnet na Virgin Active , jesli nie przeraza cie cena 50£ miesiecznie polecam. Profesjonalne podejsice, wlasny fitness trainer, co miesiac assesment itp . + dla mnie bardzo wygodna funkcja ze mozesz wchodzic na inne silownie tez w okolicy
2014-07-12 13:53:07
ludzik50 jeśli po prostu 'szukasz siłowni' to wpisz w google 'coventry gym' -na samym foleshill road widzę 3
2014-07-12 13:58:51