Siłownia i fitness w Coventry

szukam klubu fitness lub siłowni najlepiej w okolicach Stoke w przystępnej cenie .....dzięki pozdrawiam
jarek Ja chodze na silownie dosc regularnie, ale jesli jestes zdecydowany to najlepsza osoba, ktora moze Cie pokierowac jak powinienes cwiczyc i co powinienes robic jest profesjonarny trener. Przy mojej pierwszej wizycie mialem 2h z trenerem i przez ten czas zrobil test sprawnosciowy, dobral cwiczenia do celow jakie sobie postawilem i podpowiadal jak jesc itd. Wszystko zalezy jednak od miejsca na jakie sie zapiszesz.

PS Wydaje mi sie, ze czasem warto wybrac miejsce z dluzszym dojazdem jesli jest lepsze i byc bardziej zadowolonym. Ja tak zrobilem i nie zaluje.
2009-03-30 22:43:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
coyote Tak jak w tytule szukam fajnej rzezni w Nuneaton? jak ktos zna,bywal,wie gdzie jest dajcie znac.
2010-04-25 20:45:00
Puchatec Moge polecić siłownie w Rikoh Arena, jest całkiem super.
2010-06-29 19:27:00
iwonar witam, czy ktoś z Was może polecić jakąś siłownię w centrum? wielkich wymagań nie mam, wystarczy mi bieżnia i rowerek :D
2012-01-05 00:46:00
pilot Najlepszym wyborem będzie http://www.puregym.com/gyms/coventry. Jest w Skydome, czynne 24/7, bardzo dobrze wyposażone, a opłata za miesiąc wynosi 17.99.
2012-01-05 16:30:00
vintage Brzmi ciekawie, a ja mam pytanie czy ktos korzystal z ktorejs tutejszych szkol tanca dla doroslych, lub czegos podobnego, chodzi mi o szkoly angielskie, szukam jazzu dla poczatkujacych albo stepu dla zaawansowanych. Ewentualnie tango argentino dla pocz.
2012-01-06 09:09:00
andzia1303 Iwona chodzilam na silownie w centrum gdzie jest basen,super wyposarzona,mozna kupic karnet i mialam w tym oprocz silowni basen i saune
dodatkowo jest tam play grupa gdzie mozna dzieciaczki zostawic a samemu smignac na jim
druga silownia jest na far gosford ale tam mi sie wydaje tylko dla wyciskaczy, choc na gorze jest tez normalna
2012-01-06 14:10:00
iwonar Andzia , wielkie dzięki. właśnie o coś takiego mi chodziło! znasz może adres strony tej siłki z basenem i play grupą? a jeśli nie to mogłabyś napisać mi jakie są ceny karnetów i jak działa play grupa?
2012-01-06 18:15:00
andzia1303 Basen mam na mysli przy Pool Meadow ;-)
2012-01-06 22:44:00
Agnieszka77 Witam wszystkich.
Może ktoś słyszał o jakimś godnym polecenia polskim instruktorze. Nie interesuje mnie aerobik, nie lubię uczyć się kroczków;) Wolę siłownię. Pomóżcie proszę bo utyłam tu w Anglii już chyba z 10 kg. Może w którymś z klubów w Coventry jest taki instruktor. Będę bardzo wdzięczna za jakieś info;)
2012-02-10 11:27:00
Agnieszka77 Witam wszystkich.
Może ktoś słyszał o jakimś godnym polecenia polskim instruktorze. Nie interesuje mnie aerobik, nie lubię uczyć się kroczków;) Wolę siłownię. Pomóżcie proszę bo utyłam tu w Anglii już chyba z 10 kg. Może w którymś z klubów w Coventry jest taki instruktor. Będę bardzo wdzięczna za jakieś info;)
2012-02-10 11:39:00
DariaB Cześć. Nie wiem bo sama jeszcze nie korzystałam, ale znajoma mi mówiła że w tym nowym klubie Pure Gym jest jakiś guru od odchudzania. Ona była i była zachwycona. Zmierzył ile ma tłuszczu na brzuch. Pokazał wszystko krok po kroku, powiedział co i jak ma jeść. Ma mnie do niego zabrać. Tylko nie wiem czy mi się chce;)
2012-02-10 11:53:00
DariaB Cześć. Nie wiem bo sama jeszcze nie korzystałam, ale znajoma mi mówiła że w tym nowym klubie Pure Gym jest jakiś guru od odchudzania. Ona była i była zachwycona. Zmierzył ile ma tłuszczu na brzuch. Pokazał wszystko krok po kroku, powiedział co i jak ma jeść. Ma mnie do niego zabrać. Tylko nie wiem czy mi się chce;)
2012-02-10 11:55:00
PrywatnyTrener Witam wszystkich serdecznie;)
Dowiedziałem się od znajomej, że pisze się o mnie na tym forum. Więc jestem, mam na imię Wojtek i jestem personalnym trenerem w Pure Gym w Coventry i mam - myślę, że fajną wiadomość. Chcę zorganizować dla Polaków i nie tylko coś w rodzaju cyklicznych seminariów lub spotkań na temat odchudzania. Wiedza teoretyczne i praktyczna. Mam wielką prośbę do wszystkich zainteresowanych, napiszcie co o tym sądzicie. Piszcie tu na forum lub na adres email: faktyfit@gmail.com . Myślę, że wszyscy możemy na tym skorzystać.

Pozdrawiam serdecznie;)
www.faktyfit.pl
www.fitness.cali.pl
2012-03-13 19:06:00
STRONGMAN79 WITAM
Jeżeli chcesz zmienić swoją sylwetkę, zrzucić parę kilogramów by czuć się i wyglądać lepiej czy też nabrć masy mięśniowej i siły skontaktuj się ze mną.Aktualnie prowadze zajecia w klubie Bodymasters Gym, Vintage House, St Nicoholas Street (outside Canal Basin)
CV1 4BN Coventry, Jesli jest ktos zainteresowany piszcie na email wojtekf79@googlemail.com w celu uzgodnienia szczegolow,ew zostawcie nr tel-oddzwonie... SILA!!!
2012-03-14 20:32:00