Siłownia i fitness w Coventry

szukam klubu fitness lub siłowni najlepiej w okolicach Stoke w przystępnej cenie .....dzięki pozdrawiam
PrywatnyTrener Zapraszam wszystkich zainteresowanych wiedzą na temat zdrowego i szybkiego pozbycia się 5,10,15 kg lub więcej.

Pure Gym Coventry sobota 24.03 godz. 12.00 wstęp wolny

Wiedza i nie tylko! Zapraszam
2012-03-23 13:21:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
PrywatnyTrener Zapraszam wszystkich zainteresowanych wiedzą na temat zdrowego i szybkiego pozbycia się 5,10,15 kg lub więcej.

Pure Gym Coventry sobota 24.03 godz. 12.00 wstęp wolny

Wiedza i nie tylko! Zapraszam
2012-03-23 13:33:00
boboo Prosze napisac post cod jak dojechac-dziękuje
2012-03-23 14:52:00
madziulka1701 czesc. chcialam sie zapytac czy byl ktos na warsztatach odchudzania??? warto wogole sie zapisac i na jakiej zasadzie sie odbywaja. dziekuje
2012-03-26 15:57:00
xxxx Hej,orientuje sie ktos,czy i gdzie odbywaja sie zajecia z fitnessu????
2013-03-24 14:15:22
barykukurydza w kazdej jednej silowni jest klasa fitnes albo spinning,google sie klania
http://www.puregym.com/fitness
http://www.futurefitness.co.uk/spinning
http://fitnessfactorycoventry.co.uk/fitness-training
2013-03-25 11:43:15
xxxx Dzieki,korona z glowy chyba Ci nie spadla za podanie linkow.
2013-03-26 09:18:11
fioletowakrowa1 Witam. Czy to prawda, że jak pobiera się zasiłki to ma się zniżkę na siłownie, fitness (np w sport and leaisure coventry
) ? Prosze o rade.
2013-04-14 15:29:01
graczyking z tego co pamiętam to była jakaś zniżka, ale najlepiej podejść i dopytać.
2013-04-14 20:21:13
luke_skywalker lol, mam nadzieję że to nieprawda. Nie dość że płacę podatki żeby nieroby mogły pobierać zasiłki to jeszcze mam im dopłacać do fitnessów? Do roboty! Tam dostaniecie najlepszy fitness!
2013-04-14 21:05:13
beatab az mnie zatkalo .
ja wprawdzie nie pobieram zadnych zasilkow ale do glowy by mi nie przyszlo zeby nazwac kogos nierobem.
pamietajcie ze sa osoby samotnie wychowujace dzieci . osoby wychowujace dzieci niepenosprawne badz o niskich zarobkach. do nie dawna pracowalam jako manager w agencji pracy i jak konczyl sie sezon to niestety godziny byly okrojone wiec sa ludzie, ktorym z racji niskich zarobkow panstwo to daje mozliwosc aplikowania o zasilki.
tak sie oburzamy jak nas Polakow obsmarowywuja w gazetach .....ale co tu sie dzieje no zatkalo mnie
2013-04-15 11:14:10
marzena35 Witam !!Nikt nikogo nie nazwał "nierobem" co do osob wychowujacych dzieci samotnie nikt nic nie ma zreszta takie osoby nie maja czasu dla siebie bo maja mase pracy w domu ,a tym bardziej osoby majace pod opieką kogos niepełnosprwnego . Znam mase ludzi którzy pracuja tylko i wyłacznie po 16 godzin bo inaczej zaborą im zasiłki jak beda pracowac wiecje ,i mówią "mamy to w dupie" ja i mój mąz nigdy nie bralismy zasiłków mamy dzieci i pracujemy od 40 -48 godzin tygodniowo.Ale trzeba chcieć pracować a nie isc na łatwizne !!Nie mowie tu o ludziach, kobietach ,meszczyznach którzy z racji że sami wychoują dzieci lub maja jakis stopien niepełnosprawnosci nie moga pracowac to inna bajka ?! Pozdrawiam
2013-04-15 11:30:54
beatab kolega nad toba uzyl takiego okreslenia ja tez znam takich ludzi...stracilam nawet kolezanke bo jako manager agencji nie zgodzilam sie wlasnie na jej uklad ze ona chetnie do pracy ale tylko tyle dla mnie to byl swiadomy uklad i nasze kolezenstwo sie zakonczylo ale to juz inna bajka i tez sama pracuje w pelnym wymiarze a chcialabym polowe etatu tka jak i wygranej w totolotka :)
dziewczyna sie zapytala czy to prawda nie opisala swojej sytuacji i dlaczego zaraz ja zbesztac?
ja poprostu marzena czytam forym codziennie i razi mnie nasze wspolne nastawienie do siebie dookola nawet z prosta informacja zapytaniem jak ktos wychodzi a co nie masz google itp. fajnie by bylo widziec w poscie odpowiedzi na zadawane pytanie szkoda ze widac obrzucanie sie blotem ale tka wiem wiem po to ejst froum moze ja poprostu jestem niereformowalna .

pozdrawiam i milego dnia zycze:)
2013-04-15 11:39:45
czarnotka
ja poprostu marzena czytam forym codziennie i razi mnie nasze wspolne nastawienie do siebie dookola nawet z prosta informacja zapytaniem jak ktos wychodzi a co nie masz google itp. fajnie by bylo widziec w poscie odpowiedzi na zadawane pytanie szkoda ze widac obrzucanie sie blotem ale tka wiem wiem po to ejst froum moze ja poprostu jestem niereformowalna .

zgodze sie z toba. juz nawet niemozna pytania zadac. hahaha osoby majace dzieci niemaja czasu dla siebie??? hahah smieszne, niebylabym taka pewna ze dzieci zajmuja az tak duzo czasu, zreszta sa teraz silownie ktore maja w swojej ofercie play grupy, mozna zostawic dziecko bedac na silowni. fioletowakrowa1 tak sa takie silownie i prawia kazda tam ma ze majac benefity placisz polowe ceny. a niezapomniajcie ze kiedys tez mozecie byc w takiej sytuacji ze bedziecie potrzebowac tych benefitow, nigdy niewiesz co ci zycie przyniesie. mam znajomych ktozy pracowali kontrakty itd i z dnia na dzien firmy bankrutowaly...i co wtedy jak dzieci na utrzymaniu??? kazdemu moze sie noga powinac
2013-04-15 11:51:10
oksi89 luke nie nazwał bym kogoś nierobem jeżeli ktoś pobiera Working Tax Credit , a że płacimy podatki i ludzie z tego korzystają takie jest prawo.
2013-04-15 12:15:05