Dentysta

Czy ktoś z Was korzystał już tutaj z opieki dentystycznej, a konkretnie z usług polskich dentystów przy Bell Green Road....naturalnie w Coventry? Byliśmy tam tylko na przeglądzie, w przyszłym tygodniu czeka nas już konkretne działanie wiertła, dlatego chciałam zapytać o wrażenia....

Edi
AnnaAnastazja haha, dobre dux, bólu czy rachunku? ja się nie boję bólu ani rachunku, tylko tego,że trafię na idiotę!!!
2012-04-23 20:35:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
dux Tylko pamiętajcie. Jak pokazujecie w Anglii u dentysty gdzie boli to mówcie raczej TU niż TEN. Potencjalnie mniejsze straty :)

wiem wiem... stary dowcip :)
2012-04-23 20:51:00
kasia_87 A ja byłam na Bell Green i było bardzo miło i również polecam. Chociaż opinie co do obu dentystów są mocno podzielone ;)
2012-04-24 11:23:00
kamil23 Ja mam dobre doświadczenia z naszymi dentystami, a szczególnie dentystkami. Bardzo fajna babeczka pani Sylwia, pracuje przy Moseley Avenue, przy skwerku. Na granicy Coundonu i Radford. Jest bardzo miła i nie miałem z nią żadnych zgrzytów i naprawdę jest uczynna, a poza tym jest full profesional. Tam na recepcję jest numer ?.... gdzie ja to mam..... 0247 659 27 23.
2012-04-30 10:47:00
rosak Zależy jak skomplikowane leczenie. W polsce leczyliśmy sie u emerytki w zwykłym gabinecie, fotel, wiertarka itp. Potrafiła wyleczyć wszystko bez większego problemu. Tutaj, byliśmy na Bell Green i polski doktor, razem że swoją polską koleżanką stwierdzili że wyleczenie 7ki jest niemożliwe. Zapytałem dlaczego? Przecież w polsce to nie problem, odpowiedział że tutaj nie mają "odpowiedniego" sprzętu. Powiedział mi że najprościej polecieć na dzień do polski, że tak robią polacy. W Smile Centre ciapatka załatwiła nam skierowanie do szpitala stomatologicznego w Birmingham. 4 mce czekania i po rtg również stwierdzono "nie da się".
2012-04-30 21:13:00
czarnotka Ja poszlam do dentysty z bardzo silnym bolem zeba (jeszcze troche to chyba bym zemdlala z bolu) na willenhall tam gdzie kiedys pani sylwia pracowala, ale mnie przyjela jakas ciapatka, to dali mi antybiotyki i paracetamol i powiedziala ze jak zjem ta paczke to mam wrocic (tabletek bylo na 1.5 tyg i wez sobie z takim bolem normalnie funkcjonoj) na szczescie w ten sam dzien wyjezdzalam do polski na wakacje. Poszlam w polsce do dentysty na nastepny dzien i odrazu mi zrobila zeba kanalowo, bez czekania, bez kolejki. Mozna powiedziec tez ze za grosze. I teraz jak z zebami to tylko w polsce, tylu dentystow tu mialam i zaden swojej roboty nieumial dobrze zrobic, czy idziesz prywatnie czy na NHS. Raz jak mi ciapak zeba kanalowo zrobil (wlasnie tego samego co zrobila mi pani w polsce) to nawet go niezatrul, tylko wyczyscil zalepil i po robocie. no i po paru miesiacach zabek sie odezwal znowu z potwornym bolem.

Edytowany przez czarnotka o Maj 01, 2012 - 06:14 AM.
2012-05-01 06:11:00
AnnaAnastazja dziękuję kamil za namiary, ale tam jest mi trochę za daleko, niestety, idę jutro do smile centre, tak mnie bolą zęby,że nawet ketonal na niedługo pomaga, obawiam się,że bolący ząb będzie wymagał leczenia kanałowego, kolejny, jeden pani w polsce mi robiła z 12 lat temu i do tego czasu mam spokój, drugi ciapaty sp...mi w tamworth, masakra tu jest z dentystami, a do polski nie wybieram się w najbliższym czasie...zęba nie dam sobie ruszyć nikomu innemu niż polakowi, ma traumatyczne przejścia z ciapatymi... dziękuję za wszystkie opinie
2012-05-01 17:54:00
pako1234 polecam dentyste w polskiej przychodni polmed midlands w rugby rafala szelera maja dobry sprzet a lekarz robi wszystko ...w ubieglym miesiacu robil mi 2 implanty ,,,ceny polskie mila obsluga polecam
2012-05-02 07:05:00
pako1234 www.polmedmidlands co .uk maja promocje 3 wizyty za 60 funtow mozna powymieniac stare plomby albo cos wyrwac:)
2012-05-02 07:10:00
marta123456 czesc wszystkim mam pytanie ma moze ktos z was numer do dentysty polskiego na bell green.Mam jakis numer ale on juz nie jeste aktywny
2012-05-10 09:40:00
Jolcia 02476687855
2012-05-10 09:57:00
marta123456 dzienkuje ale nie moge sie na ten numer dodzwonic
2012-05-10 10:47:00
Jolcia Jak to?Jeszcze 3 miesiące temu był aktywny,dziwne....Może trzeba do skutku dzwonić....
2012-05-10 12:16:00
Jolcia Tak z ciekawości teraz zadzwoniłam i odebrała angielka.Dzwoń dziewczyno raz dwa!
2012-05-10 12:44:00
marta123456 faktycznie teraz sie polonczylam dobiero ,dziekuje ci bardzo za podanie mi numeru
2012-05-10 15:27:00