Dentysta

Czy ktoś z Was korzystał już tutaj z opieki dentystycznej, a konkretnie z usług polskich dentystów przy Bell Green Road....naturalnie w Coventry? Byliśmy tam tylko na przeglądzie, w przyszłym tygodniu czeka nas już konkretne działanie wiertła, dlatego chciałam zapytać o wrażenia....

Edi
czarnotka ja slyszalam od znajomych zle opinie na jego temat, ale niektozy sobie tez chwalili wiec jak jest naprawde to niewiem trzeba isc i sie przekonac
2011-06-22 13:36:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
mattcoventry Prawda ze ten pan jest mily itd. Zombki leczy bez bolesnie. Na drobne wizyty to ja go polecam. Jak chcialem koronke na siodemke u gory to powiedzial ze na siodemke koronki mi nie da rady zalozyc a i do tego szostke chce wyrwac. Siodemke moge tylko zrobic w innej duzej klinice i bedze to kosztowac jakies £600.
Od tego czasu tam juz nie chodze. Poszedlem do innego dentysty. Zalozyl mi kornke bez problemu i nic nie chce wyrywac.
Nie polecam pana na Bell Green :-x
2011-06-22 14:18:00
soltys A ja mam złe doświadczenia z BELL GREEN. Leczyłem się tam przez parę lat z małymi przerwami i na początku było cool nie bolało i szybko. Ale teraz po paru latach z sześciu wyleczonych zębów trzy mi się rozpadły Nie wiem tylko czy mogę jego podać do sądu że zepsuł mi zęby. I mówię o tym dentyście blądynie w okularach a nie o tym panu Bojlu. Wiem jedno ten gościu partaczy robotę i nie życzę tam nikomu iść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-06-23 23:03:00
kinomaniak2 a moze ci sie posypaly bo poprostu sie zepsuly?? no i mowisz ,ze po paru latach ? po paru latach,wydaje mi sie, ze zeby moga kazdemu pojsc. ja ostatnio leczylem zeby 5 lat temu i znow musze...wiec skad ta pewnosc ,ze to dentysta ci je tak zalatwil?
2011-06-24 13:36:00
vintage zeby sie czesto rozpadaja po aparaciku stalym, po przeciazeniach niestety staja sie kruche, a co do dentystow, u mnie to regularny romans ze wzgledu na kanaly, i nawet jak leczylam w drogiej i renomowanej klinice w Gansku to dentystka mnie uprzedzila lojalnie, ze zadna plomba nie ma mocy utzymania gryzienia i kwasow na dluzsza mete, i ze jak jest plomba, a nie ma korony to za 2-5 lat trzeba bedzie zabka znowu robic, bo plomby sie wymywaja , mowie o swiatloutwardzalnych.

Moj maz ma zacerowane az cale 2 zeby, plomby malutkie i nic mju nei jest, dentyste kojarzy tylko z nazwy haha, ja latam regularnie, wiec chyba najwiecej zalezy od tendecji i kosci niz dentysty. Jakby ci cos schrzanil to bys czula bol od razu. A na bank w ciagu miesiaca-dwoch.
2011-06-24 15:51:00
kinomaniak2 teraz to juz nie wiem,ogolnie wizyta sie udala ,ale tyle ludzi mowi ,ze nie jest on za dobry - zagubione dziecko wiec pyta- czy jest w coventry dobry ang dentysta ,ktory przyjmuje na NHS? najlepiej w okolicy WG , Bell Green itp...
2011-07-17 17:01:00
vintage ciezka decyzja hahaha, musze isc wyrwac osemke, bo zamet wprowadza mi w paszczy. no to chyba skocze na bell green, chociaz wolalabym zdecydowanie w PL to zrobic XD. Choleeeraaa.
Ktos leczyl zeby kanalowo tam? Bo u mnie to stala bajka, zeby nie powiedziec ze moja paszcza dala permanentna robote dentystom z trojmiasta na cale lata :) Pytam o kogos mega kompetentnego, bo zabki nie grzybki - trzy razy nei rosna i wole leczyc niz wyrywac :) Chodzi mi o dentyste ktory udzwignie korzenie rosnace w zatokach, poukaldane w serpentynki itp :evil:
2011-08-23 22:24:00
randy :-D
zwierzak
WSZYSCY dentyści to rzeźnicy ;)

Osobiście używam rzeźników z Smile Centre na Ball Hill- jestem zadowolony. Nigdy przenigdy nie kierowałem się narodowością przy wyborze rzeźnika- w sumie co za róźnica kto się nad tobą pastwi ;)
2011-08-24 07:05:00
cotton1 vintage ja byłam na bell green i tez pytałam o wyrwanie 8. Jeżeli wiesz, ze to możne być skomplikowane to lepiej zrób to w PL. Zresztą taka rade utrzymałam w gabinecie... Ogólnie mówiąc, gdyby ten gabinet był w Polsce powiedziałabym, ze czas tam się zatrzymał gdzieś w latach 80-tych. Dotyczy to usług i podejścia do pacjenta.
Chociaż znam 2 osoby zadowolone :roll:
2011-08-24 16:32:00
vintage super :D ogolnie nie moge czekac az pojade do PL, rozumiem ze oni nie sa chirurgami ale mam nadzieje ze nie powala wyrwania osemki :D poprzednia oseme wyrywalam u chirurga w centrum implantologii, bo wiedzialam ze w razie co koles nie spanikuje jak sie okaze ze jest dziura na wylot do zatoki :D
2011-08-24 18:25:00
Anonim Tez mam 8 do wyrwania, bylam z tym w pl u dentystki z ponad 20 letnim stazem i kobieta sie nie zdecydowala, wyslala mnie do chirurga, z tego co mowila wyrwanie wlasnie 8 to nie jest prosta sprawa i najlepiej by chirurg sie tym zajal bo w zwyklym gabinecie oni nie zawsze maja odpowiedni sprzet i personel. A ze wiadomo jak wygladaja terminy w pl 8 sobie nadal rosnie :-)
2011-08-24 23:43:00
vintage DLatego ja poszlam w Gdansku do centrum implantologii, bo wiedzialam ze tam rwa zeby jak trawe :D i niejeden przypadek dziwny pewnie mieli, zwlaszcza ze implanty to jest wyzsza szkola jazdy :D, skasowali mnei chyba 150 zl za rwanko, ale bez komplikacji, w razie szycia zatoki 500 by bylo- czyli nie ma dramatu. Czekalam 3 dni na wizyte, bo w razie dzikiego bolu spokojnie ich naczelny mistrz sadyzmu trzaska nadgodziny :) A tutaj, 50 za rwanie moge dac funtow, ale nie 500 :D zobaczymy, zaryzykujemy, najwyzej bede leciec do szpitala w podskokach na szycie zatoki albo wydlubywanie z niej korzenia :evil:
2011-08-24 23:57:00
madziara5 My jestesmy calymi rodzinami zapisani na BELL GRREN,I CHODZIMY JEDNI DO P.MARCINA ,DRUDZY DO DRUGIEGO JESTESMY ZADOWOLONI JUZ OD 4 LAT
2011-08-25 08:33:00
cotton1 Daj znać jak poszło to rwanie :-) Proszki się kończą, do urlopu daleko a korzonek daje znać, ze jeszcze żyje... Moze ktoś zna chirurga ?
2011-08-25 19:57:00
Anonim Ja sie wybieram, wybieram i wybrac nie moge :roll: Jako dzieciak trafilam do niezbyt milej i delikatnej pani dentystki i uraz mi pozostal wiec odwlekam ta wizyte jak moge :roll: No ale jako ze teraz przysluguje mi darmowe leczenie uzebienia to szkoda nie skorzystac, moze nawet tej nieszczesnej osemki sie pozbede w koncu, o ile wczesniej nie uciekne z fotela, albo nie zemdleje na widok jakiegokolwiek sprzetu, chociaz to by chyba bylo najlepsze wyjscie, zemdlec i ocknac sie po wszystkim dopiero :-D
2011-08-25 20:38:00