Włamania na nowym osiedlu Spirit Quarters

Witam,czy ktoś coś wie na temat tych włamań na osiedlu Spirit Quarters Keepmoat?Czy to w ogóle prawda i czy ogólnie tam mieszka się dobrze?
beatab Ja z przykroscia stwierdzam ze sie wyprowadzilam . Nie wlamanie byly powodem ale fakt iz wybudowali nam plac zabaw praktycznie prze domem . Cale gowno sie schodzilo i bylo napastliwe w stosunku do wiekszosci naszych dzieci.
O smieciach i brudzie szkoda wspominac.
Dom sprzedalismy w Grudniu a teraz gosciu wspominal ze probowali sie do niego wlamac w ciagu dnia.
Gdymy przeczytala wszystko co to jest teraz napewno na kupno domu bym sie nie zdecydowala w tym miejscu. Policja nie pomogla namw niczym pomimo iz mielismy nagrane filmiki itp . Wrecz doradzono mi zebym sobie dala spokoj bo ci co przychodza i robia najgorszy syf to z rodziny kryminalistow i pomimo tego iz mi powiedzieli ze spala nam dom jak bedziemy dzwonic na policje to owa policja byla bezradna. Generlanie mielismy dawac popychac nasz edzieci i dawac sie niewazac tylko zeby byl spokoj i mniej roboty dla policji. Jesli ktos kupuje mimo wszystko tam mieszkanie to oby jak najdalej od placu zabaw ....ktory zreszta nowy stawiaja .
2018-09-20 14:59:46
Pres Enter to save or Esc to cancel