Włamania na nowym osiedlu Spirit Quarters

Witam,czy ktoś coś wie na temat tych włamań na osiedlu Spirit Quarters Keepmoat?Czy to w ogóle prawda i czy ogólnie tam mieszka się dobrze?
astra2004 Ja wiem o jednym włamaniu do rodziny z rumuni, a reszta to dzieciaki sie psoca
2014-01-15 23:56:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
luke_skywalker Balaczek-przecież to między Bell Green a Henley, tylko troszkę lepiej niż Wood End albo Hillfields. Tam dzieci się psocą sprzedając narkotyki, włamując się do domów czy uszkadzając samochody. Patologia i tyle. Oczywiście jak zawsze zaraz odezwą się osoby które tam kupiły domy i będą starać się Ci wmówić że jest spokojnie, bo wstydzą się przyznać do życiowego błędu.
2014-01-16 07:06:19
zoffia1 w całym coventry jest patologia a
no napewno na twojej dzielnicy nie ma patologi i jest bardzo spokojnie pozdrawiam

2014-01-16 08:16:11
beatab luke pedia wie wszystko jak zwykle wbij to sobie do swoje glowy a widze ze miejsce jeszcze masz.....ze ja mieszkam tutaj ponad 2 lata i nie mam do czynienia z tym co mowisz jedyne co uwazam za bledne w decyzji domu ze moglam kupic wiekszy !!!!
na stronie police.uk wpiszcie swoje post code niech kazdy zobacyz co sie dzieje w jego dzielnicy.

Co do wlaman jak powiedzialam pierwszy rok nie dzialo sie nic wlamania ktore mialy miejsce mialy do domow bez zalozonych alarmow ( 2 Domy w przeciagu 2 lat a wiecej jest wybudowanych ) tyle wiem od policji sama tego nie doswiadczam wczesniej mieszkalam na stoku i tez mieszkalam tam 2 lata szyby w samochodzie moj maz mial powybijane kilka razy ludziom na parterze wlamywali sie notorycznie.
Sram na to gdzie mieszka patologia cyz mieszka na wood end czy nie .....mowiac tak luk obrazasz ludzi a przede wszystkim moich sasiadow , ktorzy sa porzadnymi spokojnymi ludzmi.
Wstydzic to mozesz sie ty ze tam nie mieszkasz a masz najwiecej do powiedzenia !!!!!!
Nowe domy w ktorych mieszkamy to nie jetst wood end a jak potrzebujesz planu zagospodarowania z oznaczeniami to ci moge przeslac

jak ty mieszkasz w takiej zajefjanej dzielnicy to podja nam post code moze rozwazymy przeprowadzke obok ciebie miec takiego za sasiada bezcenne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-01-16 11:03:22
luke_skywalker Nie stać cię na Finham Beatko
2014-01-16 13:12:16
beatab jasne bo ty mi w portfleu siedzisz!!!!jednak jestes glupszy niz myslalam....jak ci pasuje mieszkac w pachworkowym domu to sobie w nim siedziec http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-42072205.html pierwszy lepszy dom z twoje dzielnicy naprawde uzwazasz ze jest drozszy....za wiecej mozna kupic na moim osiedlu wiec sie nie podniecaj cenami !!!!!!

2014-01-16 13:29:16
sylwia-w hej, a może wiecie cos o jakims pokoju do wynajecia w coventry???
2014-01-16 13:44:38
maupa
zoffia1
w całym coventry jest patologia

sorki dalszy coundon i allesley albo stivichall to do patoli maja daleko
2014-01-16 15:23:37
beatab In November 2013 100 crimes were reported in this neighbourhood - wpisalam pierwszy post code z allesley - nigdzie nie ma tak ze jest kolorowo to ze nie slyszeliscie o tym to nie znaczy ze sie nic nie dzieje......na finham na ktore podobno mnie nie stac jest artykul w jednej z gazet ze babka zostala wepchnieta do domu i okradziona.....jak myslicie ze jest tak slodkopierdzaco wszedzie wpiszcie swoje pos code na police.uk

no chyba ze starsza pani wepchnela sie sama do domu i zeby wyciagnac benefity udaje ze zostala okradziona.....sprwdzmy to pewnie cwaniara pochodzi z PL!!!!!!troche rozwagi i bez popisywania sie bo naprawde zenujace sie staje to forum!
2014-01-16 15:51:34
beatab prosze bardzo statystyka z allesley 110 wlaman pomiedzy majem a teraz.....plus cala reszta

Crime type Total Percentage
Anti-social behaviour 133 21.73%
Bicycle theft 5 0.82%
Burglary 110 17.97%
Criminal damage and arson 71 11.60%
Drugs 9 1.47%
Other crime 2 0.33%
Other theft 59 9.64%
Possession of weapons 2 0.33%
Public order 14 2.29%
Robbery 4 0.65%
Shoplifting 10 1.63%
Theft from the person 2 0.33%
Vehicle crime 125 20.42%
Violence and sexual offences 66 10.78%
2014-01-16 15:54:41
maupa ty patrz a mi wyszlo 9 wlaman
przy wszystkich 55 wykroczeniach... to ciekawe
obszar zaznaczylem od four pounds ave. do a45 wlaczajac allesley i brownshill green
a szeroko pojete obszary bell green i wood end 222 wlamania hyba róznica jest? sproboj tez quote na ubezpieczenia samochodu

Edytowany przez maupa o 16-01-2014 - 16:42.
2014-01-16 16:31:15
maupa a tak pozatym to kto ma rozum to sie ubezpiecza i mu włamania nie straszne
2014-01-16 17:11:23
beatab nie wazne ile wlaman jest gdzie wazne jest to ze takie rzeczy zdarzaja sie wszedzie w miejscu w ktorym ja mieszkam nie jest zaznaczone nic......zreszta nie wazne szkoda czasu na bezplonne konwersacje.....jelsi ludzie tu mieszkajacy mowia ze jest ok a ci ktorzy nawet stopa tu nie staneli maja najwiecej do powiedzenia coz moge powiedziec.....
jesli chodzi o ubezpieczenie samochodu place 67 miesiecznie a mam prawo jazdy 3 lata
powodzenia!
2014-01-16 17:34:57
mikiwiki Mieszkalem na stoku 1 lata (włamanie do sasiadów do domu a u nas obrobili nam ogórdek z mebli i prania) Na Radford mieszkałem 2 lata. Włamania do 3 moich znajomych. Na Coundoun mieszkałem 2 lata. Na mojej ulicy co chwile włamania do samochodów (do mojego włamali sie 2 razy) Policja co chwile chodziła ze zdjęciami i pytała czy cos ktos widział lub słyszał. Koleżanka zamieszkala na nowym osiedlu na "wysokim" Kersley. Dwa włamania w przeciagu pierwszych 2 miesięcy kiedy tam zamieszkała. Bała się kupić domu na "wood end". Ja mieszkam na nowym osiedlu, o którym mowa w temacie, od ponad 2 lat. Słyszałem o jednym włamaniu. Tylko gdzie ich nie ma? Teraz juz w zasadzie nie ma wood endu. Moja znajoma mieszka na samym wood endzie. Jak dowiedziała sie co to za dzielnica zaraz zaczeła szukac mieszkania. Z takim skutkiem, że juz tam mieszka 3 lata i nie widzi realnej potrzeby z przeprowadzka.
2014-01-16 17:51:51