Praca "banany" - opinie

Witam słyszałam o pracy przy bananach i podobno jest taka możliwość że przyjmują bez znajomości języka. Czy możecie mi podpowiedzieć jak nazywa się ta agencja przez która zatrudniają do tych bananów i czy ta agencja znajduje sie w centrum. Podobno w tej agencji pracuje jakaś polka, która może pomóc. A może ktoś zna jakieś miejsca pracy gdzie język nie jest wymagany? Bardzo dziękuję za pomoc. Natalia
agniszkaz Staffline Group PLC
7 Station Square, Coventry, Warwickshire CV1 2GT, Wielka Brytania +44 24 7622 9222 ‎
to jest ta agencja
2011-04-07 10:22:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
agniszkaz to jest w centrum koło stacji
2011-04-07 10:47:00
ernie Ok wielkie dzięki
2011-04-07 11:10:00
cotton1 Witam.Parę dni temu przeprowadziłam się do Coventry. Musiałam zrezygnować z pracy i w rezultacie szukam nowej. Interesuje mnie branża owocowa :-) głownie winogrona, jabłka,pomarańcze. Mam 3 lata doświadczenia jako qc z tymi owocami. Nie mam nic przeciwko pracy na linii ale możne uda się to wykorzystać. Agencji jest dużo. Nie wiem czy iść od jednej do drugiej czy wybrać jedna która wysyła w owoce.
2011-05-17 09:29:00
zwierzak qc- z tego co pamiętam to quality check? Jak tak to na pewno powinnaś się tym chwalić jak szukasz roboty na warehousie. Popytaj na forum o miejsca gdzie są fabryki- można zapytać na bramie jaka agencja tu rekrutuje i starać się w ten sposób. Możesz też popatrzeć na google map w poszukiwania Industrial Estates- często są tam różne magazyny.
2011-05-17 17:37:00
cotton1 tak qc to kontrola jakości :) grzebie w owocach i nawet to lubię. jeżeli ktoś wie gdzie są fabryki,
czym się zajmują proszę o wpis. byłoby łatwiej nie tylko mi ale każdemu nowemu w Coventry.
2011-05-18 16:24:00
leonizator Tak w Coventry pracuje sie tylko na bananach...cale coventry tam pracuje i jest super....
2011-06-05 12:43:00
syla1279 a możesz dać namiary jak trafić na banany ja akurat szukam pracy z gory dziękuje
2011-06-06 23:16:00
bna Wez zmien dilera albo cos !! cała normalna ceniąca swoją dume i honor populacja Polaków powie wprost ze banany to najgorsze Scier** jakie może byc !! zresztą było już o tym pisane tutaj nie mam ochoty sie powtarzać i denerwować
2011-06-08 04:00:00
zwierzak
bna
cała normalna ceniąca swoją dume i honor populacja Polaków powie wprost ze...

zadna praca nie hańbi.

ty tez zawsze byles na super stanowisku? czasami trzeba tyrac za wszelka cene za jakiekolwiek pieniadze. zycie.

byle banany nie kantowały na wyplatach ;)
2011-06-08 18:39:00
art.cov.xxx Banany?nigdy na szczescie tam niepracowalem ale z tego co wiem to taki maly oboz pracy!!!
to dobre rozwiazanie dla osob bez znajomosci jezyka.zawsze jakas praca!!!
2011-06-08 19:50:00
agniszkaz wszyscy narzekają na banany ale o kontrakt każdy walczy ,kto zaczyna przez agencję !!!!!!!!!!!!!!
2011-06-08 20:56:00
andzia1303
art.cov.xxx
Banany?nigdy na szczescie tam niepracowalem ale z tego co wiem to taki maly oboz pracy!!!
to dobre rozwiazanie dla osob bez znajomosci jezyka.zawsze jakas praca!!!

Skoro tam nie pracowales to skad wiesz ,ze ludzie tam pracujacy nie znaja jezyka angielskiego,
bład, jest tam wieeele osob bardzo dobrze mowiacych po angielsku.

Oboz pracy ,hmmm niech sie zastanowie :-? ,pracuje takm jakis czas,dlugi czas ,i nie widzialam tam nikogo kto by stal nade mna z batem i popedzal mnie 8-)

Oboz pracy to ja mialam w Polsce,ale to inna bajka ;-)
2011-06-08 21:05:00
art.cov.xxx andzia1303 coz skad wiem,mam paru znajomych ktorzy mieli ta przyjemnosc pracowac na owych bananch :-) i opinie nie byly pozytywne.A co do jezyka to juz w agencji ludzie sa informowani ze angielski to nie problem bo mowi sie tam po polsku,ja nie nyguje tego zakladu tylko wyrazam swoja opinie a wszystko co wiem wiem od ludzi!!!P.S pracujesz tam dlugo tak!!! wiedz napewno masz tam KONTRAKT :-O czy moge wiedziec jaka jest stawka na kontrakcie.!!! :-?
2011-06-09 01:03:00