Praca "banany" - opinie

Witam słyszałam o pracy przy bananach i podobno jest taka możliwość że przyjmują bez znajomości języka. Czy możecie mi podpowiedzieć jak nazywa się ta agencja przez która zatrudniają do tych bananów i czy ta agencja znajduje sie w centrum. Podobno w tej agencji pracuje jakaś polka, która może pomóc. A może ktoś zna jakieś miejsca pracy gdzie język nie jest wymagany? Bardzo dziękuję za pomoc. Natalia
jarek Poradzisz sobie, a od czegos zawsze trzeba zaczac. Ja przynajmniej tak zaczynalem tutaj swoja przygode z Coventry.
2014-01-15 16:20:44
Pres Enter to save or Esc to cancel
coloma123 Dzieki wielkie!!!:)
2014-01-15 16:34:31
sylwia-w witam szukam pokoju w coventry do wynajęcia może wiecie coś???
2014-01-15 17:38:32
zlota Pracowałam tam przez bardzo długi czas, szczerze masakra!! i cisze sie kazdego dnia ze zmienilam na inna prace,
tam Polak nie szanuje Polaka zreszta co sie dziwic rączka- rączke myje, oboz pracy tyle na ten temat!
Ludzie ktorzy nie znaja swoich praw siedza cicho! a jak tylko postawisz sie komus w firmie to juz niedadzą Ci żyć...
no to na tyle, pozdrawiam :)

Edytowany przez zlota o 15-01-2014 - 18:02.
2014-01-15 18:00:42
coloma123 ...czegos tu nie rozumiem-skoro jak piszesz:masakra, oboz pracy itd. To ja wytrzymalas??? Twierdzisz, ze pracowalas bardzo dlugo...
2014-01-15 18:19:10
a_n_a123 to nie kwestia szanowania piędziądza , to kwestia szacunku do samego siebie.. łapiecie pierwsza lepsza psią robotę bo dupy wam się nie chce ruszyć znaleść lepszej , jest tyle różnych agencji , które rekrutują na lepsze "stanowiska" a nie jakieś zarsane staflajny i genesisy... wystarczy tylko troche pogadać po angielsku , co wyście w szkołach robili , młodzi ludzie , którzy powinni władać conajmniej dwoma obcymi językami ...
2014-01-15 22:44:58
wojtek5100 odezwała się doświadczona i wszystko wiedząca...
2014-01-15 23:02:32
wojtek5100 widać że jeszcze nigdy ci życie dupy nie skopało, ale mam nadzieje że się przekonasz jak to jest...czasami nie jest to kwestia znajomości języka, ale ty wiesz najlepiej...całe życie na utrzymaniu rodziców a teraz pewnie chłopak pieniążki daje nie ma to jak tak...pochwal się swoją pracą i zarobkami...może królowej pieluchy zmieniasz?
2014-01-15 23:07:31
wojtek5100 jedno jest pewne w tym kraju przekonałem się że Polacy to jedyny naród w którym ludzie siebie nawzajem nienawidzą...to jest chore ale wstyd mi za takich ludzi jak ty i nie chce się przyznawać do tego że jestem Polakiem
2014-01-15 23:10:09
a_n_a123 wszystko wiedząca? a co ty możesz o mnie wiedzieć ? o kimś anonimowym . zupełnie nieznajomym. Całe zycie na utrzymaniu rodziców? nie trafiłeś... chłopak dający pieniążki ? nie trafiłeś... a co do królowej , no właśnie polak w UK , który nie ma pojęcia o niczym , nawet o tym jak się ma królowa i w jakim jest wieku... o ile wiem nie trzeba zmieniać jej pieluch , co do zarobków, zarabiam przeciętnie, bez rewelacji ale na pewno nie na bananach , gdzie człowiek człowiekowi wilkiem. No i na koniec , może to ty nienawidzisz swoich rodaków, ja wręcz odwrotnie... tak tak , nie przyznawaj się do bycia polakiem, uważaj tylko żeby nie być bardziej angielski od anglików :)
2014-01-15 23:25:46
wojtek5100 za anglikami tez nie przepadam ale nie wyśmiewam ludzi którzy ciężko pracują tak jak ty, a nie ma już nic gorszego
2014-01-15 23:30:07
a_n_a123 naucz się rozróżniać wyśmiewanie od krytyki... mam prawo wyrazić własne zdanie :]
2014-01-15 23:43:12
wojtek5100 wyśmiewanie czy krytyka jeden ciul...świadczy to tylko o tym że g... wiesz o życiu
2014-01-15 23:49:13
a_n_a123 puknij się w czoło
2014-01-16 09:38:25
queenfryz Powiem Ci cos Ana123 skoro jestes tak bardzo POLska i uwielbiasz rodakow to kur** z jakiej racji wysmiewasz osobe ktora byc moze przyjechala tu sama... nie kazdy wyjezdza z rodzinami do znajomych , gdzie maja juz 80% zalatwione... Jak z ciebie taki polaczek to trzeba bylo jej pomoc i napisac np jakie inne agencje moze odwiedzic bo moze nie zna wszystkich .. A nie wysmiewasz sie z JEJ wyboru .. !! wrrr

„ PAMIETAJ ! NIGDY NIE DYSKUTUJ Z IDIOTA! NAJPIERW ZNIŻY CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU, POTEM POKONA DOŚWIADCZENIEM!! ”
2014-01-16 10:29:22