misshihi
Jako, że potrzebna mi jest pomoc psychologa leczącego fobie, podbijam temat, bo moja córka ma problem i nie wiem, jak mam sama jej pomóc. Czy ma ktoś namiary na dobrego polskiego psychologa w Coventry?
2016-09-11 15:56:28
Pres Enter to save or Esc to cancel
david3
Sprawdźcie sobie Klinikę Psychomedic. Oferuje ona terapię przez Skype. Można się tam zarejestrować pod nr +48 22 253 88 88. Mają świetnych psychologów i ceny są atrakcyjne. Warto przemyśleć takie rozwiązanie.
2017-05-29 15:13:17
slawek65
Witam,
mam osobiste doświadczenie z tym pseudo specjalistą, okazał się oszustem i złodziejem, jestem w trakcie zbierania dowodów na jego przestępczą działalność do odpowiednich organów sprawiedliwości. Poniżej załączem list z Wrocławia, w którym przedstawia się tego pana jako złodzieja praw autorskich,popełnił plagiat. Jeżeli ktoś z państwa został również oszukany, lub ma jakieś informacje o jego przestępczej działalności proszę o kontakt eden-shop@hotmail.co.uk
oto ten list:
Szanowny Panie.
Dziękuję za wiadomość.
Sprawa Pana Kluczka opisana jest na naszej stronie http://www.ducinaltum.wroclaw.pl/gabinet/smutne-ale-prawdziwe-historia-pewnego-plagiatu
Pan Kluczek okazał się oszustem i złodziejem. Nie jest psychologiem ani psychoterapeutą, jego praca była mistyfikacją. Ponadto splagiatował naszą stronę www. Nie wziął za to żadnej odpowiedzialności. NIC go z nami nie łączy poza tym, że okradł nas z własności intelektualnej, plagiatując naszą stronę oraz zrzynając nazwę firmy. Odcinamy się od tego dziwnego pana.
Bardzo mi przykro, że padł Pan ofiarą jego działań.
Z wyrazami szacunku.
s. Władysława Barbara Krasiczyńska
2018-02-20 18:47:45
aniaw
Cześć. Minęło trochę czasu od ostatnich konkretnych wpisów na temat polecanego psychologa/psychoterapeuty. Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego w Coventry (stacjonarnie, nie Skype) ? Przeszukując internet natrafiłam na mgr Barbarę Paradysz-Kapicę oraz Lek. med. Roberta Wojciechowskiego, niestety ceny są dość wysokie jak na godzinę/półtorej konsultacji. Z góry dziękuję. Pzdr
2018-05-10 19:10:12
silverj
Anna Pitan, wspaniala osoba. annapitan@yahoo.co.uk
2018-05-11 10:23:44
kaik
Witaj, Ania jak można przeczytać w ostatnim poście jest dużo ludzi, którzy mogą próbować Cię naciągnąć staraj się zweryfikować, każdą osobę, która się do Ciebie zgłosi np: poprzez prywatne wiadomości. Jeśli będziesz miała problem z weryfikacją możesz wpisać informację tutaj postaramy się pomóc.
Pozdrawiam
2018-05-11 16:23:48
Hubert Wjtowicz
Sprawa p. Jarosława Kluczka opisana jest tutaj: https://www.ducinaltum.wroclaw.pl/smutne-ale-prawdziwe-historia-pewnego-plagiatu
2021-09-13 11:26:33