jarek
Na najbliższą sobotę w restauracji ?Polonia?, 28 listopada, zaplanowana jest zabawa andrzejkowa. Wstęp wolny. Restauracja organizować będzie również wieczerzę wigilijną, jak również zabawę sylwestrową. Rezerwacje i więcej informacji u szefowej, pani Anity Relis: 07930.504.054.
Informacja znaleziona w biuletynie polskiej parafii.
2009-11-23 08:27:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
scalony
No to już coś dzięki za szybką odpowiedź.
Czy ktoś z grupowiczów zna może ten lokal był na jakiejś imprezie tam organizowanej i może się podzielić jakimiś opiniami?
2009-11-23 12:15:00
jarek
W skład tego polskiego kompleksu wchodzi także budynek polskiego klubu. W budynku tym znajduje się niedawno wyremontowana sala na parterze oraz sklep, a na piętrze duża sala ze sceną oraz z barem, na której organizowane są czasami imprezy okolicznościowe spotkania oraz widowiska. Niestety z powodu różnorakich problemów klub zyskał sobie złe opinie i w efekcie w ostatnim czasie został zamknięty. Polski klub w Coventry nie istnieje! :( W budynku polskiego klubu znajduje się restauracja "POLONIA"
Chyba to pierwsza taka impreza od chwili przejęcia przez nich tego lokalu, zaledwie parę miesięcy temu
Restauracja zostala przejeta wreszcie w prywatne rece i dziala, jest troche drozej jak bylo ale naprawde mozna dobrze zjesc, piwko tez jest i to duzo wiekszy asortyment. Ja z zona bylem i polecam.
2009-11-24 08:54:00
scalony
Dzięki za odpowiedź. W takim razie ja się wybieram i mam nadzieję że frekwencja dopisze
2009-11-24 09:31:00
kaik
Witam,
Byłem w restauracji Polonia jakiś czas temu i miłe zaskoczenie dobre jedzenie na czas! to znaczy naprawdę nie musiałem czekać (niedziela po mszy!!!) jeśli chodzi o same andrzejki to ciekawy jestem z 2 strony szkoda, że nikt się ze mną nie skontaktował/nie dodał newsa na stronie.
Pozdrawiam
2009-11-24 23:29:00
jarek
jeśli chodzi o same andrzejki to ciekawy jestem z 2 strony szkoda, że nikt się ze mną nie skontaktował/nie dodał newsa na stronie.
Dopiero zaczynają, trzeba im wybaczyć grzechy młodości ;)
napisany przez: jarek, 25-11-2009 - 07:22
2009-11-25 08:22:00