Dzwonienie do Polski

hej! mam nadzieje ze w innym watku nie byl ten temat juz poruszany jak tak to sorry.....

mam prosbe piszcie jak dzownicie do polski :
- na stacjonarne
- na komorkowe
- z komorek , z kart do budek , czy z neta
- z jakich numerow
- [size=large]po ile [/size] ( chyba najwazniejsze )

w necie krazy wiele roznych juz nie aktualnych informacji .... a mysle ze wielu na tym forum moglo by sie dowiedziec czegos nowego o formach

bo z tego co wiem to wielu dziwi sie ze po wyslaniu smsa na rozne numery i odciagnieciu kasy jest mnie dzwonienia niz obiecuja

prosze o w miare wyczerpujace opisy :)
pzdr
maciej Hej rzelik, masz racje, ten temat był już poruszany..., odsyłam do mojego:)) artykułu na temat sieci kom. do ostatniego akapitu. Artykuł znajdziesz w nowych pod tyt. "pay as you go..." Pozdrawiam
2007-08-07 16:14:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
aniacoventry ja korzystam z free call'a :-D
2007-08-07 20:35:00
kaik Ja na szczęście całą rodzinę mam on-line i korzystam za free ze skype czasem zdarza się, że dzwonie na stacjonarne lub kom, ale wtedy zlewam koszta:)dzwonie bezpośrednio z koma, ale to są szybkie rozmówki.
2007-08-08 21:20:00
_siwy ja tez dzwonie z www.freecall.com sciagasz program, ladujesz za 10 euro plus podatek czyli kasuja Cie 12,5 euro czyli okolo 10 funtow na dzisiaj. 2 miesiace masz za free na stacjonarne po calej europie a na komorki do polski po 10 centow za sms-y do polski 3 centy. przy pierwszym ladowaniu za 10 euro zabieraja ci 5e na 60 dni za free po europie a 5e zostaje Ci do wydzwonienia na komorki lub sms-y. przy nastepnym doladowaniu mowie na swoim przykladzie (doladowywuje za 25 euro) automatycznie przedluzaja Ci sie dni na stacjonarne bez dodatkowego sciagania kasy a cala suma (25euro) zostaje ci na komorki.
pozdrawiam
2008-06-25 23:36:00
kaczor444 www.yourcallworld.com
nr.dostepowy 077 55 222 222 --> 0048....99# T-mobile(contract)
3p -TP
10p -Kom.

koszty dolicza do abonamentu ale ogolnie wychodzi dosc znosnie (bez kodow, doladowywania, sciagania itp.)

pozdrawiam 8-)
2008-06-26 19:56:00
olijka ze stacjonarnego w uk, na stacjonarny w pl wykrecasz 08448615615 potem babka sobie gada, w tym czasie wybierasz numer 0048... konczysz kryzykiem. gadsz za 1 p za minute.
pozdrawiam
2008-06-26 22:07:00
ladyred Hej ! Ja korzystam juz dlugi czas z oferty : 1/ wyslij sms o tresci godial na nr 60777 - z twojego konta zostanie pobrane 5 funtow . I teraz U W A G A : 1 min - tel.stacj. 0,5 PENSA / TAK dobrze widzisz / i dodatk. jesli masz darmowe min. - koszt pol. z nr stacjonarnym jest pobierany z darmowych min. Polaczenia na komorke to 5 pensow za min. - szczegoly www.godial.co.uk
2008-06-26 23:39:00