tomaszb
na jakim stanowisku? jesli mozna...
2018-03-01 16:57:35
Pres Enter to save or Esc to cancel
arabela
nie wiem dokladnie jakie sa tam stanowiska,ale np na takich,gdzie zazwyczaj pracują kobiety
2018-03-01 18:20:30
tomaszb
Aaa no to zmienia postac rzeczy :D
moze byc fajnie a moze byc ze NIE
Lear wiazki czy siedzenia? w Cov?
2018-03-02 11:38:54
arabela
siedzenia w Coventry,czy jest to praca ciężka,na czym polega?Jakie są szanse na zdobycie kontraktu po okresie próbnym?
2018-03-02 12:16:52
kajka
Cały czas tak samo. Czyli wyzysk jak wszędzie. Sporo nieciekawych osób nacpanych lub kryminalistów nie ma znaczenia czy kobieta czy mężczyzna. Mężczyzna może śrobki wkręcać a kobieta nosić ciężki siedzenia. Płaca również nie należy do wysokich. 3 zmiany targetu nie do wyrobienia o wolnym to nawet nie ma mowy... tylko w ustalony terminy firmy. Co wiąże się z wysokimi cenami biletów na wyjazdy. Nacisk i presja przełożonych i rasizm. To normalką. Najgorsza linia to S.T 494. W paru zdaniach to poprostu Lear. Idź i sama się przekonaj. Pozdrawiam
2018-03-09 09:06:32
misshihi
No to moi znajomi pracują chyba w jakimś innym Learze w innym Coventry i w ogóle w innej rzeczywistości XD Owszem, 3 zmiany po dwa tygodnie to jest trochę uciążliwe, ale można przywyknąć. Z wyrobieniem targetu nigdy nie mieli problemu, z rasizmem również, a ludzie wszędzie bywają różni, wszędzie się trafiają kryminaliści czy ćpuny. Ale Lear szybko się ich pozbywa. Kolega tam pracował i był bardzo zadowolony, gdyby nie to, że się wyprowadzil do innego miasta, to by go wołami z Leara nie wyciągneli. Drugi znajomy tam pracuje już ponad rok, ma kontrakt i sobie chwali tę pracę, a parę miesięcy temu dołączyła tam jego dziewczyna i też jest zadowolona. Oczywiście, że jak ktoś się chce obijać, to tam długo miejsca nie zagrzeje, ale tak jest wszędzie.
2018-03-09 09:43:21
pitercfc86
Pełna zgoda z użytkownikiem Kajka. Na moje trzeba mieć 0 szacunku do samego siebie albo naprawdę żyć w jakiejś innej rzeczywistości żeby tam pracować. Chamscy team leaderzy bez szacunku do drugiego człowieka. Zakaz użycia telefonu, czy nawet żucia gumy w czasie ciężkiej fizycznej pracy. Wyjdziesz do ubikacji, spodziewaj się poganiania po powrocie. A jak usłyszałem, że spoźniłem się z przerwy 40 sekund to wyśmiałem i poszedłem do domu :D Kołchoz wybitny. Odradzam zdecydowanie, dramat. jest wiele ciekawszych miejsc pracy.
2018-03-10 10:19:03
witek30
Jaka agencja wysyla do Leara, czy moze sa przyjecia bezposrednio przez firme. Za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje.
2018-04-03 10:33:44