Praca w biurze?

Cześć. Czy wie ktoś gdzie przyjmują do pracy w biurze, na recepcji lub w agencji pracy? Jakie agencje przyjmują do biur? Moj angielski jest bardzo dobry. Prosze o porady.
niesmaczna kaskab, wyslij mi Twoje cv na karolina.krzyzanowska@questemployment.co.uk, wlasnie wjechal mi admin na 4 tygodnie w Covm ;)
2017-03-08 14:24:41
Pres Enter to save or Esc to cancel
ludzik50 Kursow takich jak ESOL nie wpisuje sie do CV , bo to sa kursy dla lidzi co w ogole nie gadaja lub bardzo słabo- tylko pogarsza sid swoja sytuacje bo pracodawca zobaczy to sie bedzie bał, że sie nie dogada.
Nie trzeba zadnych papierow zeby pracowac w biurze, wystarczy zaczac od podstawowych stanowisk jaka data entry clerk czy cos podobnego.
Polecam stronke Reed i opublikowac swoje CV na cv- library.
2017-03-08 14:58:11
brodaty ludzik50 ja sie z toba nie zgodze co do kwesti wpisywania w cv wiadomosci o kursie ESOL. pozdrawiam
2017-03-09 07:12:21
bella. Witam
Wpisanie w CV szczegolow dotyczacych : kursow jezykowych, uprawnien do wykonywania danej pracy jest o tyle istotne ze zanim pracodawca zobaczy NAS w cztery oczy - wpierw widzi wizytowke NASZA. ( CV) ;) tak wiec ukonczenie tudziez kontynuowanie nauki jezyka na poziomie ESOL jest isotne rowniez. W anglii doceniaja determinacje w dzialaniu, wiedza ze jak dla nas -emigrantow to wlasnie jezyk jest podstawa komunikaji a co za tym idzie zdobywaniu uprawnien w poszczegolnych zawodach- biuro? podstawa jest nie tylko jezyk a przebojowosc i spryt.;) znam ludzi ktorzy pracuja w fabrykach , maja super ang itd ale...nie maja na tyle wygorowanych ambicji by piac sie wyzej i dalej i to jest ok. sa szczesliwi , maja prace . Chce tylko podkreslic ze tu nie chodzi o kursy , jezyki , trzeba umiec sie dobrze sprzedac ;) czyt zaprezentowac :)
Dobra szansa i motywujaca jest znalezc sobie wolontariat by przyuczyc sie do zawodu , co jest kluczowe w zdobywaniu doswiadczenia.
POwodzenia.

2017-03-09 13:17:47
lagnieszkal Ja tez pracuje w biurze,robię payroll i udało mi się bez doświadczenia, mój angielski jest ok, ale też nie jest perfekcyjny, wciąż poełniam błędy w wymowie.
Anglicy cenią sobie detrminacje i ambicje, u mnie w pracy szef brał również pod uwagę poczucie humoru ;)
Pracy w biurze szukałam 6 miesięcy, wysyłałam aplikacje gdzie się tylko da, wysłałam ich naprawdę dużo, a zostałam zaproszona na interview tylko 3 razy, no i za trzecim razem się udało.

Jeśli się tylko chce to można, trzeba tylko próbować aż do skutku i się nie poddawać.
2017-03-30 13:41:24
bella. Dobrze tu zajrzec i przeczytac cos pozytywnego a nie tylko jazdy sarkazm ;

lagnieszkal- gratuluje i ciesze sie - jak widac mozna dac rade :)
2017-03-31 17:06:35