Agencja Red Rock praca na tortillach

Kto pracuje ten wie jak sie zmienilo w tej Agencji odkad nie ma Pani Ewy. Brak pracy, odsylanie do domu, zle traktowanie. Nie wspominajac o zlych wyplatach. Brak odbierania telefonow przez pracownikow Agencji. Jakas nowa supervisor ktora rozumy pozjadala a tak naprawde nic nie wie a angielski na poziomie zerowki. Ludzie musimy zrobic cos aby Pani Ewa wrocila bo wszyscy stracimy prace. Pomozcie dawajcie propozycje.
kris1pl Chyba sama pani ewa to pisała hahaha i jakby pisała o sobie a nie o nowej supervizor
2016-04-15 12:53:44
Pres Enter to save or Esc to cancel
24ewa12 Kris po pierwsze to Pani Ewa piszemy zawsze z dużej litery.
Po drugie przeszłam na lepsze i problemy Agencji Red Rock PL mnie nie interesują. Sam chyba się przekonałes skoro od Ciebie również telefonów nie odbieram hahaha.
2016-04-15 13:31:19
maupa Wow siadłem z wrażenia. Jak teraz tacy ludzie są w agencjach to nie mam pytań....
2016-04-15 14:29:05
kris1pl Celowo było napisane małymi literami, żeby nie być wulgarnym, bo cisnął się inne słowa hehe. A "lepsze" to jest zapier... na nockach ( na których pani zarzekała się że nie będzie pracować). To gratuluje lepszych zmian :) Nigdy do ciebie nie dzwoniłm - to ty wydzwaniałaś jak nawiedzona. Ps. skoro byłaś taka zajebista to czemu nie dostałaś tej pracy?
2016-04-15 15:44:11
bmduble Na zakonczenie tego watku chcialabym odradzic prace przez Agencje redrock. Po rezygnacji Pani Ewy nawet nie wprowadzaja nowych do pracy, tylko idziesz i musisz radzic sobie sam, a Pani Menadzerka Redrocka na hale produkcyjna wchodzi bez roboczych butow mowiac ze jej wszystko wolno.
Pani Ewo otrzymalem Pani wiadomosc, teraz rozumiem i wcale mnie to nie dziwi ze odeszlas.

Edytowany przez bmduble o 15-04-2016 - 17:53.
2016-04-15 17:52:11
wioletta77 Tak czytam ten watek I dziwi mnie zajadlosc tej krytykujacej pania Ewe osoby. Bardzo cenie jej prace, pomogla wiele razy mi I innym osobom w pozostaniu w pracy - wiecie jak odsylali. Nie mam na imie Ewa, nie chowam sie za pseudonimami, nie pracuje tea juz w tortillach, wiec szczerze pisze swoja opinie. Bardzo szanuje I cenie Ewe za to jak pracowala, to z nia zawsze wszystko zalatwialam - bo wiedzialam, ze bedzie zalatwione jak nalezy I na czas I tylko z nia mozna bylo cokolwiek zrobic. Jesli ktos chce oczerniac rowniez mnie - to informuje, ze podejme tylko konstruktywna dyskusje ( rozmowy na poziomie Krisa1 nice podejmuje)
2016-04-15 19:06:58
retro29 Przeczytalam ten watek z ciekawosci,jako osoba bezstronna poniewaz pracuje w tej firmie na kontrakcie i to co tutaj czytam na temat Red Rock to rece mi opadaja. Pani Ewa tak zachwalana tutaj to jest jakies nieporozumienie!!! Ludzie czy nikt z was nie pracowal wczesniej dla innej agencji i nie wie jak sie tam traktuje ludzi,jacy sympatyczni ludzie pracuja i szanuja swoich pracownikow czego o " Pani "Ewie nie mozna powiedziec. Patrzac z boku jak pani Ewa napuszcza na siebie swoich pracownikow,buntuje ich przeciwko sobie, miesza i maci to dziwie sie ze tak dlugo pracowala i ze wogole ktos dopuscil ja do pracy z ludzmi na takim stanowisku. buntuje rozniez swoich pracownikow Red Rocka na druga agencje ktora rowniez dostarcza tam ludzi. No to to juz doslownie przedszkole!!!! "Pani" Ewa uwazala sie za najmadrzejsza i odgrywala wielka Pania a tak naprawde to na Pania to trzeba miec wyglad i pieniadze. Pomijajac juz Pania Ewe, ogolnie agencja juz nawet po jej odejsciu nie nalezy do wymarzonych. Slyszalam wielokrotnie od pracownikow tej agencji ze nie chca pracowac po 7 dni w tygodniu ale musza bo inaczej wypad i nie moga doprosic sie dnia wolnego. tak wiec ludzie szanujcie sie nie dajcie sobie wejsc na glowe to tylko agencja jakich wiele w coventry i to duzo lepszych :)
2016-04-16 20:17:04
ikka2505 Tak sie sklada ze znam ta pania, ktora jest obecnie managerem w tej agencji, poniewaz pracuje w firmie w ktorej ona pracowala wczesniej, dlatego zgadzam sie z bmduble, ze jej angielski jest na poziomie zerowki i pozjadala wszystkie rozumy. Powiem nawet wiecej, ze nikt jej w pracy nie lubil a obecna posade me tylko dzieki znajomosciom.
2016-04-24 20:56:57