zlymechanik
a w normalnym warsztacie 30funa to jest jakies przerazajace dla ciebie?
2016-04-14 18:34:59
Pres Enter to save or Esc to cancel
just_live
Nie masz nic do powiedzenia na temat to proponuje sie nie odzywac.
2016-04-14 18:55:56
zarek7
Mysle ze "zlymechanik" nie chcial cie urazic tylko poprostu na pewne sprawy niekoniecznie sa "zamienniki",, a ze napisal jak wyszlo......
2016-04-14 19:04:01
just_live
No niekoniecznie są zamienniki ale zadane były dwa pytania. Pierwsze gdzie niedrogo można nabić klimę bo różne warsztaty mają różne ceny a że ja nie obyty człek w samochodowych sprawach pytam się o radę. A moje drugie pytanie było czy może ktoś sobie dorabia w ten sposób, bo kiedyś był facet w Cov który "po godzinach" się tym zajmował ale już tu nie mieszka. Więc czytanie ze zrozumieniem się kłania dla zlegomechanika
PS. polecam zwrócić czasem uwagę na znaki interpunkcyjne, nie wszyscy zapomnieli o ich uzywaniu
2016-04-14 20:40:03
zlymechanik
pojedz kolego do normalnego warsztatu
jak pojedziesz do takiego co sobie dorabia
to w dalszym ciagu taki ktos bedzie psul rynek
czemu polacy zawsze nastawiaja sie na--- najtaniej, taniej, i jeszcze raz taniej
kiedys czytalem ogloszenie ktos szukal dodatkowej pracy bo stala juz ma
w ogloszeniu napisal ze interesuje go 3-4 funa na godzine
zastanowcie sie do czego to wszystko zmierza
a polak zastawi sie i kupi fure na pokaz a na utrzymanie to juz krucho
a w wypadku awarji auta to blady strach
jak tu naprawic bez kosztow
2016-04-15 03:15:42
heze
Nie wiem o co wam chodzi. Jestem lakiernikiem samochodowym i dorabiam polerując auta w garażu. Zapewniam was robię to tak samo dokładnie i tak samo profesjonalnie jak bym to robił na warsztacie..
Edytowany przez heze o 15-04-2016 - 06:31.
2016-04-15 06:31:29
arons
Nie wiem o co wam chodzi. Jestem lakiernikiem samochodowym i dorabiam polerując auta w garażu. Zapewniam was robię to tak samo dokładnie i tak samo profesjonalnie jak bym to robił na warsztacie..Edytowany przez heze o 15-04-2016 - 06:31.
Witam Heze ile kosztuje polerka samochodu u ciebie? Możesz mi wysłać jakiś namiar do ciebie na priv
2016-04-17 12:37:31