czoni3323
Talaga.Caroline to gdzie pracujesz jak taka dobra praca moze sie wszyscy z magazynow przeniesiemy haha
2016-02-17 19:23:29
Pres Enter to save or Esc to cancel
masakra
Wcale mnie ani nie zaskoczylas ani nie zszokowalas.
Niestety nie stac mnie na dalsza konwersacje z Toba.
Sorry, Twoj ton ostatniej wypowiedzi pokazal mi jak i pozostalym osoba na forum kim tak naprawde jestes.
Przepraszam moderatorow i pozostalych uczesnikow dyskusji ale musze .... Quz..a jaka pusta mloda istota. Zycie Ja jeszcze ulozy. Karolinko zycie to nie gra Sims gdzie wszystko sobie ulozysz.
Edytowany przez masakra o 17-02-2016 - 19:39.
2016-02-17 19:23:39
tworek13
Tak wracając do tematu UK Maila to chyba trzeba być baaardzo mało robotnym i wytrzymałym żeby nazywac to obozem pracy. Owszem, robiłem tam półtora miesiąca i odszedłem bo wkurwiała mnie większość nadzorców i ogólnie głupota w rozplanowaniu teo zakładu (na latanie z kantyny do palarni schodziło pół przerwy), ale praca nie należy do super ciężkich, jest dość męcząca ale nikt nie wymaga niczego ponad siły przeciętnego człowieka, nie ma targetu, jedynie niektórych super visiorów należałoby postawić do pionu.
Talaga Caroline, no spoko ale jak mówisz że sie uczyłaś od dzieciaka to nie pisz ludziom "wyucz sie języka i znajdz lepszą robote" bo nie każdy miał w dzieciństwie taką możliwość z różnych powodów i nawet jak ktoś "na starość" zacznie się uczyć i kuć angielski to nie będzie mówił tak dobrze jak ten co to przyswajał od dziecka.
2016-02-17 19:42:39
talaga.caroline
Czoni oczywiscie ze sie pochwale aktualnie pracuje w Vision ale TSB przyjal moja aplikacje i od nastepnego miesiaca mam szkolenie na zastepce managera oddzialu:)
Masakra bardzo mnie twojr slowa ciesza bo kiedy nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej sie nie odzywaj i graj w te swoje simsy.
2016-02-17 20:50:27
masakra
Karolino, jestes jeszcze bardzo mloda, gdyz nawet nie zrozumialas tego co napisalam. Z tego co pamietam to bardzo lubisz sims.
Ja niestety nie gram, ale moja corka ktora jest w podobnym wieku do Twojego lubi. Takze zawsze mozecie sobie razem na te temat porozmawiac.
Na koniec tej nierownej konwersacji trzeba Tobie pogratulowac z warehouse operative w Halfords na zastepca menadzera banku. :) wow powodzenia.
p.s. Praca w banku to nie gra w monopoly :)
Edytowany przez masakra o 17-02-2016 - 23:03.
2016-02-17 22:49:15
maupa
Przywołuję wszystkich do porządku jak chcecie sobie słodzić to zapraszam do nowego watku. Tu jest o dostępnej pracy na magazynach. Kolejne offtopy będę usuwał
2016-02-18 00:41:16
graczyking
Wracając do tematu to każdy będzie opisywał dane miejsce po swojemu. Dla jednych będzie to obóz pracy, a dla drugich już nie. U mnie w fabryce dla przykładu żeby iść do toalety musisz nacisnąć przycisk i czekać aż przyjdzie lider i Cię zastąpi. Ma na to 45 minut. Przerwy wyliczone praktycznie co do minuty..... brzmi jak obóz pracy, a mimo to wszyscy się tam pchają i na jedno miejsce jest około 1000 podań.
2016-02-18 07:03:48