pionek
Mam po 2 bilety na każdy mecz grupowy Polaków. Ktoś chce jakiś? :D
2016-03-24 12:42:42
Pres Enter to save or Esc to cancel
pionek
Za wszystkie 260 funtów bo i tyle dałem za nie. zastanwiam się tylko czy one są oddzielne czy nie ale sprawdze.
2016-03-24 16:09:35
pionek
Mam jeszcze dwa bilety na Ukrainę do sprzedania za 100 funtów.
2016-04-18 12:48:14
arekn81
Hmm taka kwestia, bilety są imienne (Wszystkie są na osobę ktora się o nie ubiegała.. Z tego co się dowiedziałem, osoba na którą są bilety musi też byc na miejscu. W innym wypadku można się rozczarować. Dlatego powstał serwis na stronie UEFA do odsprzedania biletów ;)
Ja tam nie ryzykowałbym, chociaż oferta kusząca. Na 100% lepsza, niż kolegi co chce za bilety na mecz z GERMANY 850Ł
2016-04-22 09:18:50
pionek
Równia dobrze ta osoba może wchodzić innym wejściem. Proponuję poprzeglądać fora na ten temat i wszędzie jest odpowiedź, że nie będzie problemu z wchodzeniem jak masz oryginalny bilet :D
2016-04-22 10:55:48
arekn81
Równia dobrze ta osoba może wchodzić innym wejściem. Proponuję poprzeglądać fora na ten temat i wszędzie jest odpowiedź, że nie będzie problemu z wchodzeniem jak masz oryginalny bilet :D
Jakie fora ?? możesz podać źródło??
Mój znajomy dzwonił w tej sprawie i został poinformowany, że może odsprzedać bilet/y na stronie UEFA.
Jest tam serwis poświęcony odsprzedaży biletów.
W przeciwnym wypadku, ze względów bezpieczeństwa, w przypadku braku osoby, która zamawiała bilety, można zostac odesłanym z kwitkiem.
Jak będzie w rzeczywistości tego nie wiem.
2016-04-22 11:34:58
pionek
http://www.forum.bukmacherskie.com/f520/dyskusje-o-euro-2016-informacje-o-euro-bilety-dojazdy-noclegi-itd-127645-11.html
http://www.fly4free.pl/forum/euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326?start=1760
Tu jest też strona na której ludzie sprzedają bilety (w rogu jest opcja sell tickets)
http://www.viagogo.pl/Sports-Tickets/Football/UEFA-Euro-2016/UEFA-European-Championship-2016-Tickets
Na platformie uefa nie można sprzedac biletów od związków narodowych. Tylko bilety na miejscach neutralnych, czyli z kibicami innych państw.
Takich stron jak viagogo jest mnóstwo więc nie wyobrażam sobie żeby na euro były w połowie puste stadiony. Ja sobie po prostu ułatwiam zadanie bo mieszkam w Coventry i mógłbym się spotkac osobiście w spraiwe tej sprzedaży.
Edytowany przez pionek o 22-04-2016 - 11:59.
2016-04-22 11:57:31
beatab
Wszystki sie zgadza ale ja mam 4 bilety to chyba oczywiste ze 4 beaty nie beda i osoby ze mna nie wejda w tym samym momencie bo w kolejce bywa roznie....to moje nie pierwsze mistrzostwa i doswiadczenia mowie ze nikt nikomu dokumentow nie sprawdza to co najwazniejsze to miec oryginalny bilet bo bilety sa skanowane,
na mistrzostwa w Niemczech mialam bilet kupiony od wujka nie dosc ze dane sie nie zgadzalu to i plec.
jedyne co do kupna to kupowac ze znajomego zrodla od znajomych np bo oszustow nie brakuje.
2016-04-22 18:49:39