uwaga na adres CV5 8FH

Gosciu nie oddaje depozytu!!!! Zwykly zlodziej ktorego nie stac na utrzymanie dziecka i dziewczyny. Uwaga bo ma ogloszenie - teraz aktualnie od Anna jest. Pokoj za £400 - tylko brak informacji ze jest ciagle placzace dziecko, brud w domu, 30 stopni non stop, halas. Jak ktos nie chce stracic kasy polecam wybrac cos innego q q q
maupa tak się konczy podnajmowanie od dziwnych typów, mieliscie umowe? DPS?
2016-02-05 20:41:25
Pres Enter to save or Esc to cancel
talaga.caroline Ha! Polak by dal unowr, szczegolnie taki co to chyba z polski uciekal. Nie nie mielismy, nawet nie chcial dac podpisu ze depozyt dosal - jego laska teraz wypisuje do mnie rozne dziwne rzeczy opierajac sie na Polskim Prawie... Kasa stracona ale zgloszenie bedzie za nielegalny podnajem. Na szczescie to byl ostatni pokoj w moim zyciu :)
2016-02-05 20:59:51
maupa troszeczke sami jesteście winni że "na gębe" załatwiliscie, ostatnio tez coś załatwiałem na gebe z pewnym (wydawało by sie uczciwym) typem i nie wyszedłem na tym dobrze
2016-02-05 21:22:34
talaga.caroline Dlatego mowie ze jedynie zaznacze ze typ depozytow nie oddaje. Przynajmniej nie ja sie bede tlumaczyc z nielegalnego podnajmu:)
2016-02-05 21:44:02
maupa tylko dowiedz się z jakiej agencji wynajmuje, bo jak typ jest włacicielem to jedyne co możesz zrobic to podkapować go do HMRC za nieopodatkowany dochód. Zawsze sprawe można załatwić w ten mniej przyjemny sposób i wysłac tam jakiś miłych genlemanów, najlepiej irlandzkiego pochodzenia....
2016-02-06 09:43:37
talaga.caroline Typek wynajmuje od prywatnego, nie jest wlascicielem tylko tak jak powilam podnajmuje pokoje. Landek wie ile osob mieszka w domu ale chyba nie ma pojecia ze za 1 pokoj placi sie tyle co on do reki za cala chate dostaje. Umowilam sie juz ze znajomym prawnikiem, bo normalnie bym odpuscila bo z glupim nie ma sie co klocic, a ten Bartus to taki z samego dna worka glupoty chyba wyjety bo wierzy w swoje klamstwa
2016-02-06 20:21:10
maupa a że tak zapytam dużo tego "depozytu" było?
2016-02-06 22:56:45
talaga.caroline Wiesz nawet jakby byl to £1 to gosciu ma obowiazek sie wywiazac z umowy a nie krasc. Jak dla nas depozyt nie byl duzy ale tygodniowe zarko by czlowiek sobie za to juz kupil ☺
2016-02-07 00:16:22
kamilla Ale według prawa w UK ustna umowa obowiązuje zupełnie jak pisemna, wiec w sumie mogli "na gębę". Tylko żeby to odzyskać to prawdopodobnie small claims court tylko. Może wystraszy się groźby i dodatkowych kosztów sadowych i odda?
2016-02-08 23:06:40
maupa dlatego pytałem ile tej kasy było bo jak jakieś grosze to wole napluć takiemu w pysk i odejść zamiast sie szarpać w SCC
2016-02-09 15:50:47
talaga.caroline Pewnie ze najlepiej by bylo zrobic mu cos na zlosc ale niestety mieszkam 100mil od coventry i nie mam jak. Na pewno regularnie bede sprawdzac ogloszenia i ostrzegac przed nim
2016-02-09 17:09:56