dekadsz
Na dobry poczatek, opcja "szukaj" nie gryzie
2015-08-27 13:38:55
Pres Enter to save or Esc to cancel
bella.
dekadsz no wlasnie ten czlowiek szuka , ech zenujace sa odpowiedzi takie jak twoje.
2015-08-27 14:18:47
dekadsz
Temat walkowany wiele razy. Troszke checi i na pewno znajdzie, co tydzien powstaje tego typu temat. Btw moj post kieruje kolege do szukaczki a Twoj nie wnosi nic. Lubisz nabijac posty...
Edytowany przez dekadsz o 27-08-2015 - 15:16.
2015-08-27 15:14:35
bella.
ale w czym jest problem? temat walkowany wiele razy? i co z tego? to trzeba by zamknac te forum, i coventry dla nowo przybylych no bo przeciez takie gwiazdy jak ty wszystko wiedza i zlosliwie wrecz odpowiadaja...tak mu pomagasz..ludzie nie maja pojecia nawet jak szukac stad zakladaja posty itd...skonczylam wypowiedz. wiecej szacunku do ludzi nawet w literkach i bedzie git i ja nie bede nabijac postow :)
2015-08-27 15:45:45
dekadsz
Co Ty w ogole wygadujesz. Ludzi szanuje i nikogo nie obrazam, gwiazda nie jestem i sam czesto siegam po pomoc do wujka google, ale milo ze tak uwazasz o kims po jednym poscie. Opcja szukaj nikogo nie zabila, a nawet pomogla. Jak kto woli.
2015-08-27 16:55:38
aneta40
A ja tylko powiem jedno. Jak tu przyjechałam nie miała zielonego pojęcia o niczym. Dzięki forum w mojecoventry dostałam bardzo wiele wskazówek i odpowiedzi , dlatego uważam za słuszną uwagę belli że po coś te forum powstało. Ciągle napływają nowi ludzi i szukają wskazówek Pozdrawiam bella :)
2015-08-27 20:08:16
martusia87
A ja zgadzam się z dekadsz, wyszukiwarka nie gryzie ;) Zawsze można też podbić wątek.
2015-08-27 20:13:22
deepmedi
Czasami po prostu brakuje kamieni...
2015-08-28 01:48:05
fir3wall
+1 dla opcji szukania ... ulatwia zycie innych jak czegos szukaja a na stronie wynikow jest 20 postow z tym samym pytaniem.
Tak ogolnie to moze by zrobic FAQ z pytaniami w stylu:
- Gdzie teraz przyjmuja
- Jakie dzielnice
itp itp
Wtedy ludzie dopisuja sie tylko do 1 tematu i nie trzeba przebijac sie przez liste nowych postow tak dlugo
2015-08-28 14:39:50
bella.
ok powiem jeszcze raz i kompletnie zakoncze......wy ludzie tu wiekszosc ryje innym szyderczo...dekadsz co ty tu cholera zes wniosl do tematu? co gryzie no co? i skonczcie te zenue w ogole...ludzie szukaja pomocy ,,,nie maja pojecia gdzie zajrzec jaki link..zagranica to nowum...ludzie szukaja nowego zycia...wierza ze rodacy wespra...a tu siup tekst...poszukaj no ale gdzie? zenuaa max...znam te forum...te i forum w londynie ...co to jest ?
masakra...jesli ktos wie gdzieszukac to po cholere tu wchodzi? bo nie wie!!! a jesli nie umie to zaraz pseudo madrzy sie odzywaja zbijaja z tropu.. i tak kazdy jedzie ...a co wy w ogole tu macie? nawet nie macie odwagi sily wyartykuloWac kilku slow...zenua MAX.. no i co w zwiazku z tym ? no nic...przez takich jak wyjestesmy spaczeni jako narodowosc w anglii...
a jesli ktos tak naprawde chce ze mna uderzyc w temat zapraszam...podam nr tel...pogadamy realnie...ja pomagam....nie jezdze i to mnie rozni od idiotow natym FORUM.
zakonczylam temat defintywnie...podkreslam DEFINITYWNIE... i bede tepic wszystkich tu kompletnie za szydere i odzywki regularnie ;)
comprende?
mam nadzieje..pozdrawiam !
2015-08-28 22:01:28
bella.
fir3wall skoncz to....to jest nastepna zenua....ty kierujesz ludzi na slepe drogi...co to jest FAQ? sa tacy co nie wiedza...gdzie te info mozna znalezc ...na internecie? swirujesz? wierzysz ze internet pokieruje czlowieka gdzie ma ogarnac i jak swoje zycie? nowe zycie za granica? nie no....huh
masz doswiadczenbie pisz...konkrety adresy tel...badz odpowiedzialny za te info bo moze ktos tu jest naprawde ok...i szuka pomocy..
podkreslam.....ludzie pytaja o realne fakty....ZYCIE...prosza wrecz o pomoc...
takie proste by to ogarnac....ogarnac logike pomocy online. !
2015-08-28 22:09:06
maupa
racja! lepiej pierdyliard wątków o tym samym...
2015-08-28 22:22:33
bella.
maupa nom lol...no jedna maupa nam wystarczy <>
Edytowany przez bella.* o 28-08-2015 - 22:27.
2015-08-28 22:26:13
maupa
jako socjolog to raczej powinnaś pytać czy chcę frytki do tego. LOL
2015-08-28 22:32:21