slimak
Bylam tam na szkoleniu 4godziny i na drugi dzien nie poszlam.Praca niby nie ciezka bo ukladasz boczek na tacki albo warzysz lub pakujesz zalezy gdzie Cie dadza.Tempo nie jest jakies kosmiczne jezeli daje sie rade pierwszego dnia.Ale temperatura masakryczna!Ja nie wiem jak tam ludzie wytrzymuja.Ja prawie skostnialam i jak wrocilam do domu to jeszcze nie moglam sie rozgrzac.Poprostu jak w zamrazarce.Masakra.I drugi minus musisz zakladac po kims brudne czasami mokre w srodku gumowce:-(Tragedia poprostu!Chyba oni nie mysla czego mozna dostac!
2015-05-14 02:18:16
Pres Enter to save or Esc to cancel
samuelsachs
Pplodobno Kozak praca dla samej elity. Polecam. Przyjazna atmosfera i mnóstwo ambitnych dyskusji przy minusowej temperaturze. Szybkie awanse wchodzą w grę. Nie trzeba znać języka bo firma prawie pod dyktando polakow. Nic tylko aplikować. Pozdrawiam
2015-05-14 08:02:16
mate87
A jak z dojazdem na te bekony i jakie zmiany są?
2015-05-14 10:04:31
abelear
Pplodobno Kozak praca dla samej elity. Polecam. Przyjazna atmosfera i mnóstwo ambitnych dyskusji przy minusowej temperaturze. Szybkie awanse wchodzą w grę. Nie trzeba znać języka bo firma prawie pod dyktando polakow. Nic tylko aplikować. Pozdrawiam
You made my day :P
2015-05-14 12:31:38
agresywnaanemiczka
abelear nie dużo trzeba "to make your day"
2015-05-16 11:03:36
300zx
Beckett....Hmmm...lepiej już nie robić niż robić w tym miejscu.
2015-05-17 17:02:13
abelear
abelear nie dużo trzeba "to make your day"
Przyjazna atmosfera w Beckett zawsze podnosi na duchu ;)
2015-05-19 09:15:58