Kolczyki.

witam wszystkim. Czy wie ktos moze gdzie moglabym przekluc uszka swojej 4miesiecznej corce. Prosze tylko nie wyskakiwac tu z wlasnymi opiniami, ze tak nie mozna itd jak to na kazdym portalu sie dzieje gdy pojawia sie ten temat. Dziekuje :)
LolaRabbit Witam :)
U tak malego dziecka polecam sklep Claire's. Fioletowy szyld z bialym napisem. Sklep z bizuteria i akcesoriami itp itd ale kolczyki tez robia. W cenie powinny byc kolczyki i plyn do przemywania ran gratis.
Pozdrawiam
2013-02-27 17:43:18
Pres Enter to save or Esc to cancel
ediaro ja osobiscie nie polecalabym tego sklepu, chcialam tam przekluc ucho mojej corce nastolatce i miala to zrobic praktykantka z trzesacymi sie rekami. Przy dziecku musi to zrobic osoba szybko i sprawnie, a plyn to mozna kupic wszedzie. Polecam kosmetyczke Dorote Szolc, przekluwa takim malutkim dziewczynkom uszka- wrzuc w google a znajdziesz jej strone.
Powodzenie
2013-02-27 21:23:24
roksi89uk Dziekuje za polecenie Pani Doroty. Uszka przeklute szybko i profesjonalnie. Dowiedzialam sie wszystkiego co chcialam i moje watpliwosci zostaly rozwiane. Poza tym p. Dorota jest osoba mila i sympatyczna:)
2013-03-10 12:58:15
daria123 a moge wiediec ile kosztuje takie przebicie uszek u pani Doroty?Zęby nie robić reklamy, proszę o wiadomośc na priv. Z góry dziękuję.
2013-03-10 17:19:29
aveniu Witam, ja chciałabym się dowiedzieć, gdzie znajdę jakiegoś Polaka który mógłby mi przebić uszy. Pozdrawiam serdecznie
2016-03-29 10:55:02