basen dla dzieci

czy zna ktos moze godny polecenia basen w coventry taki dla dzieci (2 i 6 lat)? zeby w miare czysty byl a nie jakis syf bo z tego co slyszalam wlasnie duzo syfiastych jest :roll:
tomAsh Całkiem fajny jest Xcel na Tile Hill http://www.covsf.com/swimming/index.html
W każdym razie moja 5 - letnia córka nie narzeka:-)
2012-06-03 12:35:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
Avalone. tom.. a czy to nie jest na Canley?mieszkalam blisko i to byla dzielnica Canley.:)zaraz kolo szkoly westwood.przepraszam ze neguje te info.
2012-06-04 17:47:00
tomAsh W sumie prawie Canley, jedna z bocznych uliczek od Charter Avenue, Blisko Warwick University
2012-06-04 18:35:00
ciewronka a korzystal ktos z basenu na foleshill?? bo podobno jest tam jakis calkiem calkiem ale nie wiem dokladnie nawet gdzie on jest.
tomAsh a ten na canley czysty jest?
bo basen w centrum to podobno syf ze hoho... a czas w koncu z dziecmi gdzies sie ruszyc bo na ogrodowo-basenowa pogode to raczej nie licze ;)

Edytowany przez ciewronka o Cze 04, 2012 - 08:24 PM.
2012-06-04 20:22:00
Anonim Ja chodze z dzieciakami na ten basen w centrum wlasnie. Syfu zadnego nie widzialam. Z reszta po tym co widzialam na basenach w Bham ten nasz w centrum blyszczy!
2012-06-04 21:03:00
tomAsh Czysty i z ciepłą wodą. Poza atrakcjami jak ćwierć basenu wydzielone na water - aerobic ze skaczącą na brzegu instruktorką i ladies pląsającymi w wodzie, że czasami dno drży (w końcu przyszły by zgubić kilogramy :lol: ) OK
2012-06-05 03:23:00
andzia1303 basen w Xcel -to jest dzielnica CANLEY

nie ma tam atrakcji dla dzieci ale fakt czysciutko i cieplutko

w Cov nie ma dobrego basenu dla dzieci

znalazlam swietny ze slizgawkami na rozny wiek ,co jakis czas fale robia takie jak na morzu,super mi sie podobalo i dzieciom rowniez

http://www.leicester.gov.uk/your-council-services/lc/sports-services/centre-details/leicester-leys-leisure-centre/
2012-06-05 22:44:00