sprawdzenie przeplywomierza

witam, poszukuje kogoś chętnego i skorego do pomocy. Mianowicie mam problemy z obrotami w samochodzie i wszystko wskazuje na przepływomierz. nie chce jednak kupować w ciemno bo oryginał nie należy do tanich. Stąd mój pomysł na ten temacik. Potrzebuje kogoś kto posiada silnik 1.8 T w benzynie (seat leon 2002) i nie boi się pomóc.

Myślałem nad wybraniem się do jakiegoś warsztatu ale tam zapewne zaleca kupno nowego (zamiennika albo używki bo taniej), gdyż nie posiadaj żadnego na stanie.
ludzik50 Gucio- szukasz osoby na forum MojeCoventry posiadającego Seata Leona z 2002 roku z silnikiem 1.8T w benzynie kto poświęci się aby podjechać do warsztatu i wymontować swój przepływomierz...jak znajdziesz kogoś- proszę daj znać bo może zacznę znowu grać w 'totka' ;)
2012-05-25 21:46:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
gucio19 no nic. pomoc nie pomogłeś a dogryzać ludziom lubisz :) nikt nie powiedział ze będzie łatwo, jednak zawsze warto spróbować.

ps. do żadnego warsztatu nie trzeba jechać. schodzi 5 min i po bólu.
2012-05-26 06:31:00
greg8107 Sprawdz jeszcze silnik krokowy.On bardziej jest odpowiedzialny od obrotow.
2012-05-26 09:30:00
gucio19 ogarnięte. skasowałem błędy, przeczyściłem delikatnie przepływke i śmiga jak powinno. a za okazja zrobiłem przepustnice i jej adaptacje.
2012-05-27 15:10:00