majowka!!!

czy jest w tym roku cos takiego w coventry???
Karrolina Jest trzydniowa, ale chyba niestety w strugach deszczu. Za to w czerwcu czterodniowy weekend powinien być już bardziej 'majowo'.
Szukałam kempingu w Szkocji na ten weekend, ale cena z rozbicie namiotu wynosi tyle co b&b! Nie to co w Polsce nad jeziorami...

Macie jakieś ciekawe pomysły na wypady weekendowe poza miasto?
2012-05-01 18:22:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
info Adamowi raczej chodziło o jakąś impreze pewnie.

W tamtym roku Adsum robiło, a w tym cisza.
2012-05-02 16:22:00
Avalone. Karrolina-,,lake district,*(preludium jezior)-Borth - Walia(piaszczysta plaza ,morze i CZYSTO),Snowdonia-gory(WALIA),przyjazne klimaty-troszke drogi ok 2,5 godz autem-mysle ze warto nadlozyc km -bo frajda i wspaniale widoki. ja lubie cambridge-czesto tam bywam-yorkshire...takze polecam,pogoda aby dopisala .:)
2012-05-02 17:05:00
Karrolina Avalone, dzięki :)
Lake District uwielbiam, w zeszłe lato pomykałam tam na rowerze :) W Yorkshire byłam tylko na skałach, gdzie jeszcze warto tam jechać? Za dwa tygodnie jadę do zamku w Caerphilly :) Walia, Devon czy Lake District są piękne, ale mają tą wadę że są za daleko i trzeba tam nocować.
Znasz jakieś miejsca w dystansie max 1,5h od Cov autem gdzie można wybrać się na jeden dzień?
2012-05-02 18:06:00
dux jak lubisz sobie połazić po lesie to polecam Cannock Chase - zwłaszcza we wrześniu bo są tam też piękne wrzosowiska (preludium wrzosowisk) ;)

Edytowany przez dux o Maj 02, 2012 - 06:09 PM.
2012-05-02 18:08:00
Avalone. Karrolina-kurcze-bylam pojezdzilam sporo po uk-ejszyn-sliczne nietuzinkowe miejsca-(architektura i natura w jednym-czasem oddzielnie.:P) ale nie pamietam dokladnie miejsc nazw-czasem to byly spontony wyjazdu ........poszukam w pamieci i dam cynk .:)a moze jak zrobie album w galerii ..bardziej zacheci?hmm...
2012-05-02 18:16:00
Karrolina Wrzosowisk jeszcze nie widziałam, na google pictures las wygląda pięknie. Trzeba będzie sprawdzić jak wrzosy grają 'preludium' ;)
2012-05-02 18:20:00
Avalone. dux-papugo-hehe.(prel;udium wrzosowisk).:P
2012-05-02 18:24:00
Avalone. hm-w tym dystansie co opisalas malo a wrecz nic nie korzystalam-jedyne co moge polecic-stoneleigh (kenilworth rejony),tam duzo zieleni wolnosc na rowery ,z pieskami i rodzinkami-duzo zieleni-namiotu nie rozlozysz -choc w sumie (ryzykantka jestes.?:P)heh.........zewszad moich trip -pnad godzine drogi od cov juz zaczyna sie disneyland wrazen-dla doroslych-zakochalam sie w walii............polecam.eee..bez aluzji.:P
2012-05-02 18:50:00
Anonim
info
Adamowi raczej chodziło o jakąś impreze pewnie.

W tamtym roku Adsum robiło, a w tym cisza.

W tym tez mialo robic ale widac jaka jest pogoda, wiec urzadzanie imprezy na swiezym powietrzu jest bezsensu. Z reszta wystarczy zajrzec na strone Adsum i wszystkiego mozna sie dowiedziec :-P
2012-05-03 18:38:00
ludzik50 Karrolina- ja dostałem namiary w pracy na 'Cardingmill Valley' -jest dokładnie 1.5 godziny od Coventry. Jeszcze co prawda tam nie byłem bo pogoda nie dopisuje ale możesz zerknąć na zdjęcia w guglach -piękne tereny. A jeśli będziesz miała dłuższy weekend to z tych które nie zostały wymienione polecam Eden Project w Kornwalii i Cheddar Gorge po drodze sobie zobacz też.
Pozdrawiam!
2012-05-03 18:46:00
Avalone. niom-kornwalia tez najs........ee kurcze a pogoda ma byc do kitu psia mac.:/
2012-05-03 19:00:00
Karrolina Ludzik 50 - Cardingmill Valley jest przepiekne i co ważne, całkiem niedaleko, nic tylko czekać na pogode i jechać :)
2012-05-05 12:33:00
Umma polecam, byłam, warto zobaczyć
2012-05-07 21:13:00