problem z antena telewizyjna

mam problem z antena telewizyjna i w rezultacie nie moge ogladac tv wcale. od kilku dni nie wiem czy wietrzycho czy ptaki czy cokolwiek innego to bylo chyba przestawilo mi antene na dachu i nie moge odbierac kanalow. i teraz mam problem czy na wlasny koszt brac fachowca czy landlord (whitefriars) powinien to zrobic? mieszkam we flacie wiec jakby nie bylo do dachu dostepu nie mam. co robic?
Avalone. czesc-zadzwon tzn zglos do whitefriarsu,mozliwe ze oni sie tez zajmuja i tego typu naprawami.mysle ze prywatnie spec*zawola troche funcikow.:a czekaj......cos mi sie przypomnialo
to report any repairs call-08458506090.tam zadzwon.(to jest oddzial servisowy whitefriars'u)
2012-04-30 10:44:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
ciewronka dzieki za pomoc, dzwonilam i whitefriars nie zajmuje sie antenami i to jest odpowiedzialnosc najemcy... wiec teraz moj problem sie zmienil w poszukiwania fachowca od ustawiania anten... takiego co nie zedrze ze mnie fortuny :-O
2012-04-30 14:37:00
kiao00 To widze ze nie tylko ja mam ten problem od wczoraj tez nie mam telewizjii w ogole nie mam sygnalu myslalem ze to cos z moja antena ale teraz widze ze to chyba cos wiekszego
2012-04-30 15:57:00
Avalone. ciewronka-zadzwon pod ten nr.# Telefon: 07922230513
# Osoba kontaktowa: Marcin
albo na farsgosford street jest sklep z wszelakimi gadzetam do montazu anten i etc-moze tam doradza?jak nie masz czasu bo z tego co wiem to masz synka, bede jutro na miescie i spytam i dam ci znac.pozdrowka.
2012-04-30 21:08:00