podziekowania*

ten post kieruje do osoby o nicku ludzik50-dziekuje serdecznie za pomoc w sprawie tv.

chce podkreslic ze w przewazajacej opinii na temat relacji z rodakami dominuje ta negatywna-rzadko kiedy czytam czy tez slysze ze ,,nasi,, sa OK.wiec skoro jest okazja faktyczna na lamach forum naszego miasta, by podkreslic ze Polak Polakowi moze byc bezinteresownie pomocny- czynie wiec swa powinnosc jw.
ludzik50-pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze i ja bede mogla w czyms pomoc.:)
ludzik50 oo jaka niespodzianka :winke: -Miło było poznać, pozdrawiam!
2012-04-20 19:32:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
Avalone. wzajemnie :)
2012-04-20 21:57:00
randy oby więcej takich postów aż miło się czyta nie bez powodu ludzik ma w swoim profilu zdjęcie Rambo i poszedł z odsieczą zagubionej w kanałach telewizyjnych ,mam hasło dla ludzika Problem z TV wezwij Ludzika na pomoc :)
2012-04-21 00:15:00
Avalone. randy-to byly podziekowania a nie marketing-:)
odnosnie biznesu-widze ze masz smykalke do ooooo wlasnie.....MARKETINGU.:Pnie boj sie.nikt nas nie zalatwi- mam dobry lewy sierpowy.;P tak wiec role sa juz podzielone-pasuje ?(heh).
2012-04-21 08:05:00
randy wiem :) i dlatego jeszcze raz chcę powiedzieć ,że miło jest zajrzeć tam gdzie są takie wpisy :)
2012-04-21 10:10:00
Avalone. powiem ci ze ,,swoj na swojego trafi,,-ja tez pomagam i doradzam.jak by to ujac....

,,nikt nie da ci wiecej niz ten co wszystko stracil,,
zrozumienie tej sentencji jest dosc wymowne.
2012-04-21 10:30:00
randy Ciekawe "nikt nie da ci więcej niż ten co wszystko stracił " samo życie i prawda Pomoc bezinteresowna trudno o coś takiego ale należy o tym pamiętać , ktoś może powiedzieć że za darmo nic nie ma i ,że są rzeczy których nie kupisz a za wszystkie inne zapłacisz masterd card : :lol:
Ale tak na serio dlaczego nie gorzej jest wtedy jeśli nikt tego nie doceni no bo skoro jest za darmo to myślą ze nie wiele warte :)
2012-04-21 11:52:00
ludzik50 randy, ja pamiętam piękne czasy komuny kiedy ludzie mieli bardzo niewiele ale wszyscy sąsiedzi byli jedną wielką rodziną i każdy każdemu pomagał bezinteresownie...aż się łezka w oku kręci- ale niestety, prawda jest taka że kapitalizm zabija odruchy ludzkie...
2012-04-21 12:30:00
randy Dokładnie wiem o czym mówisz Ludzik widzę czasem co się dzieje jak pieniądze czy może chęć ich zarobienia zmienia ludzi . Ale to jest życie :)
2012-04-21 14:37:00
Avalone. tak ludzik,zdecydowanie ub ustroj zblizal ludzi-ten dzieli.nie asymilujemy sie z rodakami a jesli juz to nie lada szczesciem jest miec grono znajomych -przyjaciol na ktorych mozna liczyc,z ktorymi mozna swietnie spedzic czas.tak wiec nie lada sztuka jest polaczyc te dwa przymioty.mam znajoma ktora pochodzi z Austrii-wg niej i jej mentalnosc-pewnie ogolem mentalnosci jej rodakow-zyc za granica i przezyc to spore wyzwanie,no oczywiscie to nie zadne novum-ale zyc w panstwie w ktorym jest 37 ras etnicznych?tak,stworzyc sobie klimat taki by i inni sie w nim dobrze czuli-to jest novum.tak czy inaczej mysle ze warto pomagac innym-nie wiemy bowiem co nas czeka jutro....i tym obiektywnym akcentem koncze.pozdrawiam....:)
2012-04-22 11:02:00
dux Największe novum jakie tu widzę to 'rasa etniczna' :)

Edytowany przez dux o Kwi 24, 2012 - 08:21 PM.
2012-04-24 20:12:00
greg8107 Dlaczego edytowales post Dux skoro masz racje?
2012-04-24 20:23:00
dux hehe zauważyłeś? :)
akurat ktoś w tym samym czasie napisał niemal to samo w innym temacie to już nie chciałem się powtarzać :)
2012-04-24 20:29:00
greg8107 Zauwazylem I fajnie ze ktos zauwazyl ze w/w osoba nie jest taka idealna.
2012-04-24 20:42:00