Bedworth

Witam! Planujemy kupic mieszkanie i zastanawiamy sie nad domem w Bedworth. Czy ktos moze napisac jak tam jest,czy jest spokojnie i bezpiecznie, czy sa jakies rozrywki dla dzieci(parki,place zabaw?)itp.? Za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje . Pozdrawiam
ludzik50 Chcesz kupić tam mieszkanie a nie chce Ci się tam przejechać? Przeca Bedworth całe można obejść w jedno popołudnie..
2012-03-21 19:48:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
dux Ja się mogę wypowiedzieć na temat Bedworth, ale tego po zachodniej stronie A444 (okolice Goodyers End Lane/Smorrall Lane) - cicho, spokojnie, niezbyt gęsta zabudowa (głównie semi i bungalowy), całkiem sympatycznie, a przy tym można znaleźć całkiem fajne domy w bardzo rozsądnych cenach, z tego co widzę w sąsiedztwie to dosyć szybko znikają tabliczki 'for sale'. Są jakieś szkoły, place zabaw itp, a przy tym całkiem niezłe połączenie autobusowe z Cov - choć nie bardzo na to liczyliśmy.

Jeśli ta okolica was interesuje i macie jakieś konkretniejsze pytania to walcie.

Edytowany przez dux o Mar 21, 2012 - 08:19 PM.
2012-03-21 20:14:00
monikaaa Ludzik50 to chyba jasne ze tam bylismy,przeciez nie kupuje sie mieszkania w ciemno:-)
dux dzieki za odp wlasnie dokladnie ta okolica mnie interesuje, rzeczywiscie domki tam sa bardzo ladne i ku naszemu zdziwieniu nie drogie. Mamy tam upatrzone 2 domki i w piatek jedziemy je zobaczyc:-) Takze moze nie dlugo zostaniemy sasiadami:-) Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
2012-03-21 21:26:00
dux no to jak to ta okolica, to zapomniałem jeszcze właśnie dodać, że sympatyczni sąsiedzi :)

dajcie znać jak się udał rekonesans
2012-03-21 21:41:00
monikaaa ok. dam znac w piatek, dzieki
2012-03-21 21:52:00
ludzik50 Hehe więc może za kilka miesięcy wszyscy będziemy sąsiadami- też patrzymy żeby coś kupić w Bedworth bo nie dość że świetne połączenie i z Rugby i z Bham dzięki M6 to semi detached za mniej niż 100k można dostać :-O
2012-03-22 21:01:00
bestb Ja mieszkalem w Bedworth 4,5 roku Pine tree Road... ale ogolnie nie chcielismy tam zostac nie podobalo nam sie... jedynym powodem dla ktorego mieszkalem w Bedworth byla szkola do ktorej chodzil syn. Mam na mysli st Michael primary school bylismy zadowoleni. Natomiast nie chcielismy tez zostac poniewaz w okolicy jest jeszcze jedna szkola secondary school(Nicholas Chamberline) ktora ma zla opinie, i obawialismy sie ze admission sevice przydziela go do tej szkoly.Wiec zmienilismy lokaliacje. Oczywiscie okolica o ktorej pisal kolega jest z drugiej strony A444 wiec byc moze tam sytuacja wyglada inaczej.
Na koncu wyszlo tak ze kupilismy dom w Nuneaton (maple Park) co prawda znacznie przekraczajacy 100K ale jestemy zadowoleni.
Zycze powodzenia...

Edytowany przez bestb o Kwi 02, 2012 - 11:20 PM.
2012-04-02 23:15:00