Gdzie znajde profesjonalne sklepy rowerowe w Coventry??

Tak jak w tytule, ten na far gosford już zwiedziłem :))) podobno są jeszcze 2 ale nie znam adresów może ktoś zna?
maupa najlepszy wg mnie jest "albany cycles" i znzjduje sie on na albany rd, inny jest na lockhurst ln i nazywa sie bodajze "ride" ale osobiscie polecam chlopakow z albany cycles googluj albany cycles coventry
2012-03-17 06:33:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
Ivan Klaniam,

+1 za Albany. Simon - szefo - naprawde wporz gosciu. Jak poskladali mi kola do ostrzaka to smigam na nich juz 3 sezon.

Coventry Cylcle Centre - Far Gosford - odradzam. Maja "polskie" podejscie do klienta.
Wchodze, pytam o cos, gosc cos polgebkiem odpowiada, niby mowi ze sprawdzi, znika na zapleczu i nie wraca juz. Po 15 minutach walesania sie po sklepie dalem sobie siana.

Reszty sklepow w Cov nie sprawdzalem - oprocz okazjonalnych wizyt w Holford'sie (Foleshill) po nagle zakupy w niedziele - ale w sumie po co skoro Albany rulezz :-D

Z nieco bardziej odleglych sklepow tak samo odradzam Mike Vaughan Cycles w Kenilworth - takie samo podejscie jak CCC.
Dobre doswiadczenia mam z Bike Yard w Leamington

Szacunek...
I.
2012-03-17 11:17:00
novac78 W Holford'sie byłem bida aż piszczy i ceny z kosmosu nie ma tam nic ciekawego, przynajmniej dla mnie :)))
2012-03-17 17:31:00
maupa smigaj do albany chlopaki sa naprawde na poziomie a jeszcze ci z ceny zejda...
2012-03-17 21:16:00